Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноКлупска дешавањаФудбал

Звезда промовисала нови дрес

ФК Црвена звезда данас је промовисао нови дрес за сезону 2017/18.

Нашу екипу ће облачити позната италијанска компанија „Макрон“ која је последњих 15-так година успела да се пробије у Италији када је реч о дресовима клубова.

Погледајте слике новог дреса са данашње промоције.

Ускоро опширније.

Повезане вести

5 comments

dejo јун 27, 2017 at 14:58

Lijepe su sve tri garniture dresova Crvene Zvezde samo se nadam da ce igraci koji budu u bilo kojem od ovih dresova da ih fudbaleri Crvene Zvezde nose i u LE nadam se da ce se potrudit da igraju LE jer je potrebna Crvenoj Zvezdi Evropa da bi se vratio imidz kluba koji je prije imala Crvena Zvezda ,dosta je bilo blamiranja Crvene Zvezde u Evropi nadam se da se to nece desit ove godine a ako se to desi treba da radi prava metla tu mislim i Terzic i Dzajic moraju zajedno sa citavom upravom Crvene Zvezde i skauting sluzbom koja je losa

Reply
Petak trinaesti јун 27, 2017 at 01:21

Beli je ok,crveno beli ružan da ružniji ne može biti,plavi . . .hm pojma nemam. . .

Reply
dusan јун 26, 2017 at 22:44

osim ovog plavog ova dva dresa izgledaju poprilicno lose, crveno beli je previse obican a ovo belo polje sa gasprom reklamom je uzasno. da li je moguce da ne moze da se plava slova oivice belim?

Reply
kastiljo јун 26, 2017 at 15:21

vec godinama se nadam da ce neka rezervna varijanta dresova biti kombinacija nebo plave i crvene boje.stvarno bi vrh izgledali takvi dresovi.

Reply
dusan јун 26, 2017 at 22:45

da li znas cije su osnovne boje crveno plave?

Reply

Leave a Comment