Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Канга, Ристић и Манојловић тренирали

Фудбалери Црвене звезде одрадили су први тренинг у Београду након повратка са Златибора и једног слободног дана.

Данас су им се у свлачионици, а затим и на терену придружили Михаило Ристић и Филип Манојловић који су били на Европском првенству за младе, али и Гелор Канга који је имао обавезе са својом националном селекцијом Габона. Наш млади чувар мреже тренирао је пуним ритмом заједно са новим тренером голмана и његовим колегама, док су друга двојица ове предвечери трчали одвојено од екипе. Међу играчима на тренингу данас није било омладинаца који су били на Златибору, а који су добили одмор до почетка њихових припрема, осим десног бека Вивиероса.

Почело се нешто након 19 часова трчањем око терена, а затим и загревањем. Потом је тренер Милојевић поделио екипу у више група по четири играча и започели су вежбу пас игре. Недуго затим, након завршеног Управног одбора нашег клуба, његови чланови су заједно са најужим руководством клуба дошли на помоћни терен и тако екипи пружили подршку пред почетак сезоне.

Подсетимо, Црвена звезда свој први меч игра у четвртак против Флоријане са Малте у оквиру првог кола квалификација за Лигу Европе.

Повезане вести

8 comments

Pedja Pedjolino јун 27, 2017 at 23:44

Priča se da je utakmica sa Ludogorecom prodata.

Reply
Драган јун 28, 2017 at 06:37

Кад нешто изгубимо увек се нађе неко да прича такве ствари.

Reply
dejo јун 27, 2017 at 14:20

Reci cu jedno da Crvenoj Zvezdi je potreban golman mozda onaj Konovalov sto ga je neko pominjao da on bude prvi golman Crvene Zvezde ,sto se tice Kange dobro resenje bi bilo da bude prodat kao Manojlovic ,Ristic ,Le Talek ,Donald ,Andjelkovic

Reply
josif јун 27, 2017 at 12:52

Da nije suspendovan i treba!Bar znamo sta moze a sta ne,protiv Maltezana i slicnih moze da donese prevagu,da da loptu,da pogodi sa daljine(dasmo prosli Ludogorec druga bise prica pricala posle njegove frljoke u Sofiji)ali to je kako je.Pozz.MKD

Reply
kastiljo јун 27, 2017 at 17:08

Da smo prosli,ali nismo,vecinski zbog njega….Imas idealnu situaciju na poluvremenu,igraca vise i dobijes crveni zbog idiotizma.Da moze mnogo ne moze,pokazao je protiv Partizana 4 puta ove sezone,svaku jacu utakmicu je bio ocajan.

Reply
kastiljo јун 27, 2017 at 12:27

Sace Kanga u prvih 11…2 dana nakon dolaska na pripreme.

Reply
ZVEZDAS јун 27, 2017 at 12:40

I treba.
Ubjedljivo najbolji igrač Crvene Zvezde.

Reply
Republika Srpska јун 27, 2017 at 13:32

Po cemu ostavljanju saigraca na cjedilu ludogorec i vozdovac po visini primanja po unistavanju igre cega vec

Reply

Leave a Comment