Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Ричмонд Боаћи потписао!

Боаћи

Лепе вести стижу са највећег стадиона у Србији.

Ричмонд Боаћи, фудбалер Латине који је као позајмљени фудбалер претходног пролећа наступао за Црвену звезду, од данас је фудбалер Црвене звезде! Након одласка у стечај његовог бившег клуба, Боаћи је постао слободан играч. Након кратких и формалних преговора Боаћија и Црвене звезде, на обострано задовољство постигнут је договор и Ричмонд Боаћи је потписао трогодишњи уговор са нашим клубом.

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић изразио је захвалност Ричмонду Боаћију на великој коректности у преговорима.

— Ричмонд је имао могућност да одабере други клуб, али се одлучио да остане у Црвеној звезди на чему смо му веома захвални. Показао је да поред играчких поседује и велике људске квалитете. Он ће сигурно бити велика снага нашег тима у следећој сезони, а можда и највеће појачање овог лета — рекао је Мијаиловић.

Звездин нападач се захвалио на поверењеу како клубу, тако и навијачима.

— Веома сам захвалан Црвеној звезди и навијачима на поверењу које сам од њих добио током претходних месеци. Овде ми је било веома лепо и пријатно, и није било разлога да одем из клуба. Желим и надам се да ћу и даље успевати да оправдам поверење навијача — рекао је Боаћи.

Ричмонд Боаћи је претходног пролећа наступио на 20 утакмица и постигао је 16 голова.

Повезане вести

Leave a Comment