Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Терзић – Настављамо да смањујемо дуг

На данашњој седници Скупштине клуба генерални директор клуба Звездан Терзић говорио је и о укупном дугу клуба.

—  У протекле три године смо смањили дуг за 13 милиона и пре ових преговора и потписивања споразума са највећим пивериоцима износио је 40 милиона евра — рекао је Терзић и потом наставио:

 — После вишемесечних преговора прошле недеље је потписан споразум са Марфин банком према коме је уговорено да до 15. јула платимо милион евра, а да нам 5,5 милиона евра буде отписано. Зато је јуче наменски продат Срђан Плавшић у Спарту из Прага за 1,3 милиона евра да бисмо одмах исплатили Марфин банци милион. Тако је дуг сведен на 33,5 милиона евра. После годину дана тешких преговора са још једном банком чије име је договорено да не помињемо, потписали смо споразум да нам отпишу половину укупног дуга од 13,6 милиона евра уз обавезу плаћања 6,8 милиона евра у наредних 18 месеци. На тај начин је дуг сведен на 26,7 милиона евра. А постоји могућност да се ревидирање каматних стопа потраживања банке умање за још 1,2 милиона евра. С тим што треба ових 6,8 милиона евра водити као услован отпис док год не исплатимо преосталих 50 одсто.

Генерални директор Звезде је додао још једну информацију:

 — Уговорили смо и трансфер Михаила Ристића за 2 милиона евра али тај новац се мора искористити за плаћање доспелих обавеза за добијање лиценце као и за јачање играчког кадра тако да тај износ нећемо калкулисати у смањење дуга.

Повезане вести

10 comments

dejo јул 14, 2017 at 17:15

Terzicu HOCEMO PRIVATIZACIJU CRVENE ZVEZDE

Reply
dejo јул 3, 2017 at 15:06

Terzicu Crvenoj Zvezdi fali trening kamp naprimjer tim gdje je posao Ristic Krasnodar ima dva trening kampa Terzicu ,sada pitanje za vas Terzicu zasto nema Crvena Zvezda bar jedan trening kamp to toliko bar zasluzuje Crvena Zvezda i ako se misli sto da se pravi jaka i ozbiljna omladinska skola Crvene Zvezde ili akademija Crvene Zvezde

Reply
Србин са Космета јун 28, 2017 at 13:16

Питање за администратора:
Зашто су моји коментари на латиници,иако УВЕК ПИШЕМ ЋИРИЛИЦОМ!!!

Reply
Драган јун 28, 2017 at 13:36

Са десне стране бираш писмо сајта. Цео сајт је на ћирилици у оригиналу.

Reply
dejo јун 28, 2017 at 00:17

Dosta nam je tvoje price Terzicu zasto mazes nam oci u vezi Crvene Zvezde ,Hocemo Terzicu tvoj odlazak iz Crvene Zvezde i ciscenje Huligana iz Crvene Zvezde pa da se Privatizuje Crvena Zvezda jer je to ono sto joj je potrebno u potpunosti zbog svega

Reply
Otpisani101 јун 27, 2017 at 22:17

Ako je tacna informacija da je dug smanjen ,terzic postao prvi covek koji je smanjio dug…voleli ga ili ne to su cinjenice…prosle sezone su mi se svi smucili i terzic i uprava i fudbaleri na gubitku titule na cudan nacin…ali mora se priznati da je terzic dosao u zvezdu kada je bili rasulo i kada niko nije hteo…to znaju i oni sto ga pljuju od prvog dana…da stvar bude jos gora i danas niko nece u zvezdu koja je duzna…da neko hoce odavno bi smenio terzica…

Reply
Backo јун 28, 2017 at 20:03

Upravo takvo misljenje o Terzicu imam i ja – bio sam jako skeptican kada je dosao u Zvezdu (zbog OFK-e), ali kako ga svi pljuju – rekao sam da prvo treba da sacekamo da imamo uvid u stanje na racunu (kluba). Ako se ispostavi da je Terzic bio u pravu kada je spominjao da je dug dosta smanjem u njegovom mandadu, onda sam apsolutno za njegov ostanak klubu, sve i da uzima procente od transfera.
JER, niko u blizoj proslosti nije smanjivao dug (niti bio na nuli)!
E, sad – dug i dalje nije 26 miliona kako on kaze, nego ce tek biti za godinu ipo dana i to AKO se do tada uplati skoro 7 miliona, sto nikako nece biti lako! Ali, svaka mu cast sto je jedini (od svojih predhodnika) skupio m*da da se uhvati u kostac sa tim velikim problemom koji nas klub ima vec godinama…!

Reply
Србин са Космета јун 27, 2017 at 21:42

Свака част на томе!
Иако има много оних који пљују Терзића,ја сам увек за подршку истом,пошто је само он имао петљу да се прихвати скоро немогуће мисије,умањења дуга,када нико није хтео.Е,сад рећи ће они, ставља паре у свој џеп,па нека,само нека се дуг смањује!
Еј,човек враћа дугове које су други направили,а Ваме не ваља.Па,хајде дајте Ви Ваше паре па се онда правите паметни!
Престаните да мрачите,дај да станемо на ноге као КК и да дељемо редовно гробаре као некад!

Reply
Србин са Космета јун 27, 2017 at 21:44

И мени је жао што је Плавша отишао за мале паре(релативно),али паре су хитно билепотребне,као и онда када је хитно продат Спајић!

Reply
DJOLE BARI 91 јун 27, 2017 at 20:12

PRODALI STE PLAVSICA DUPLO MANJE OD RISTICA ??? VUJAKLIJU TERATE U CUKARICKI ??? FRANJEVCA VUCICEVICA , NULU OD IGRACA , PRIJAVLJUJETE ZA EVROPU ??? NISTE DOVELI NI STOPERA NI GOLMANA, ODBRANU STE POJACALI IGRACIMA KOJI ZA PAR GODINA 5 MECEVA NISU ODIGRALI . IMATE LI VI MOZGA ???

Reply

Leave a Comment