Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноКошаркаНајновијеТрансфери

И званично: Џенкинс напустио Звезду!

Џенкинс

Договором КК Црвена звезда мтс и Чарлса Џенкинса, амерички бек са српским пасошем каријеру наставља у „Химкију“ из Русије.

КК Црвена звезда мтс и првотимац Чарлс Џекинс споразумно су се договорили да да амерички бек са српским пасошем, каријеру настави у руском „Химкију”.

Џенкинс је са овогодишњим финалистом ВТБ лиге и представником Русије у Евролиги наредне сезоне, уз екипу ЦСКА, потписао двогодишњи уговор, а КК Црвена звезда мтс ће од овог трансфера приходовати и обештећење у износу од 100.000 долара , како је и прецизно назначено у уговору који је Џенкинс потписао са нашим клубом.

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

20 comments

milos rankovic јун 28, 2017 at 22:48

CUDAN SMO MI NAROD A POGOTOVO MI KOJI PISEMO OVDE UDARATE NEKE MINUSE A COVIC PRODADE SVE A REKAO JE DA SVI IGRACI HOCE DA OSTANU EVO I MITROVIC JE OTISAO ZASTO PREDSEDNIK LAZE I PRICA PRICE I ZAPAMTITE JEDNOM ZA SVAGDA NIJE NAS COVIC IZVUKAO NEGO PREDSEDNIK VUCIC KAKAV COVIC ON SAMO PRICA I LAZE NIKAD NISAM REKAO RUZNU REC ZA NJEGA AL OVO JE SRAMOTA KAZI NEMA PARA I GOTOVO MI TO VEC I ZNAMO

Reply
Suki јун 28, 2017 at 22:19

Carls hvala za sve.sad vidim da ode luka i stef.ocekujem reakciju covica

Reply
Maksa јун 28, 2017 at 18:17

Prvo kazemo da pravimo tim za F4 a sada prodajemo najboljeg igraca i to za neku sicu. Hvala ti Djenka za sve sto si uradio ove sezone za nas, puno srece u nastavku svoje karijere i da nam se vratis sto pre.

Reply
Novica Marsic јун 28, 2017 at 18:17

Naravno da ce da odu i Dzenkins i Jovic i Kuzmic jer nisu placeni.A,sad cujem fantasticne stvari od lopurde Covica da je za stanje u KK kriv Terzic jer nije dao neke pare od gasproma sto je Covic dogovorio usmeno sa Toncevom i Kokezom.A,iz izvora bliskih klubu znam da je Covic kk zaduzio cetiri miliona evra.I naivan je svako ko misli da bi Covic dao dinar iz svog dzepa Zvezdi.

Reply
dusan јун 28, 2017 at 22:14

da nije bilo covica ovo sve ne bi postojalo i jadno ga je pljuvati. ovo sto je on uradio u basketu je daleko preko nasih realnih mogucnosti. igraci nisu placeni? pa odakle da budu placeni? ko ce ovde da bude sponzor kad moze da bude sponzor u istanbulu, berlinu, madridu, ili moskvi? kolika je cena karte ovde, a kolika na bilo kom drugom mestu?

Reply
Србин са Космета јун 28, 2017 at 22:37

A шта Ти је то Господин Човић украо?
Да ли си толико …. па верујеш тегелтији,вучелићу,гробарској машинерији да је Господин Човић нешто украо.
Ако имаш образа стиди се!!!
Ако не…
Господу Богу хвала што нам је дао Човића, на месту Председника наше Звезде!!!

Reply
Backo јун 30, 2017 at 14:02

Kao da slusam Tegeltiju…!!! Samo bi on i njegovi „podanici“ mogli ovakve gluposti da iznose u javnost i „pale“ narod, paljevine poput tebe!!!

Reply
dejo јун 28, 2017 at 17:19

Zelim sve najbolje Dzenkinsu u inostranom klubu ,zao mi je sto nije ostao u Crvenoj Zvezdi ,nadam se da ce Covke dovest jako pojacanje na poziciju Dzenke ili jos bolje da dovede Covke stranu jaku firmu koja ce da kupi sadasnje sisteme koji su pod imenom Crvene Zvezde ps to moze biti Kineska jaka kompanija naprimjer

Reply
milos rankovic јун 28, 2017 at 17:05

PROPADAMO POLAKO I SIGURNO EVO SAD CITAM GOTOV I JOVIC U BAJERNU ZA 160 000 PA KAKVE SU TO PARE KO NA PIJACI DVA NAJBOLJA IGRACA POD UGOVOROM ZA 260 000 A DOVESCE NEKOG AMERA I DACE PLATU 350 000 MA UZAS SAM JE COVIC PRE TRI DANA REKAO DA JE PRICAO SA IGRACIMA DA SVI HOCU DA OSTANU ONO OBRNUTO NEMOJTE TE NAS LAGATI RECI TE KAKO JE I GOTOVO NEMAS NIJEDNOG PLEJA NI CETVORKU NIJEDNU SAD TI VEC FALI SEST IGRACA A KO ZNA KO CE SVE OTICI KUZMIC I LAZIC STO POSTO IDU

Reply
Србин са Космета јун 28, 2017 at 22:43

Не паничи,бар си Ти остављао реалне коментаре.
Наравно да ће бити одлазака,али ће наша Звезда опет имати одличан тим.
Добро је и ово од Митровића 220.000,од Ђенке мање од 100.000,али су опростили велика дуговања,а опет то Ти је због тога што неки спонзори нису испоштовали договор и дали обећани новац.

Reply
Estrella Roja јун 28, 2017 at 16:12

Ništa mi se ovo ne sviđa. Očigledno da su dugovanja bila presudna za njegov odlazak i simbolično obeštećenje. Final four je već sad nemoguća misija pošto se najavljuju odlasci svih bitnijih igrača. Ostanak Bjelice je takođe loš potez, a Boldenovo igranje za nas je sasvim upitno. Čović je nesumnjivo dosta uradio za klub, međutim, njegova „transparentnost“ mi deluje nekad kao zatvorena knjiga u kojoj nema previše izvesnosti izuzev činjenice da naša situacija biva prepuštena inerciji…pa šta bude – biće!

Reply
Pera јун 28, 2017 at 15:16

Kao i obično strani igrači po završetku jedne sezone menjaju klub. Prosto za parama ide svako od njih. Naš prioritet je zadržati Simonovića i Lazića. Za Jovića mislim da je nerealno jer treba da dobije mnogo više para, samo da li će mu biti pametno da negde sedi na klupi ili bude glavni igrač u Zvezdi to je već njegova stvar. Prioritet je ostanak trenera i stručnog tima a sve ostalo će sa iskustvome ove godine dogodine biti bolje. Ne sumnjam jer je tu Čović. Država je na potezu.

Reply
Backo јун 28, 2017 at 20:30

Znas kako – Jovic po kvalitetu zasluzuje vece pare i veci klub od Zvezde, cak ne mislim da bi u tom nekom jacem klubu grejao klupu…
Njegov glavni problem je NE poznavanje engleskog, ali uopste… Secam se da ga je voditeljka, po zavrsetku jednog EL meca, pitala nesto (naravno na engleskom), on: „ne, ne znam, ne znam“, opet ga je pitala, „ali, ne, ne znam“ i odlazi u svlacionicu… :smeh: On bi jedino mogao u klub sa nasim treneron, poput Bajerna, Lokomotive, Fenera…

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 28, 2017 at 14:13

ne sumnjam u Dr.Covica…radi pametno i ima viziju za razliku od fudbalskog kluba..mislim da cemo napraviti jaci tim

Reply
kastiljo јун 28, 2017 at 16:07

Ovaj potez uopste nije pametan.Dzenkins je bio dusa ovog tima,tesko nadoknadiv ne zbog preteranog ofanzivnog kvaliteta koliko defanzivnih rola i energije.
Drugo za njega jako los potez jer je dokazano vec kroz njegovo iskustvo da mu je u zvezdi najbolje,on je timski igrac,a zvezda je najbolja timska ekipa u evropi,zato je i bio dobar.Tamo gde se sve svodi na individualni kvalitet on nema sta da trazi,videlo se to u armaniju videce se i u himkiju.
Verovatno da je u pitanju bila njegova zelja za odlaskom,sve drugo je totalno ludilo.

Reply
Pera јун 28, 2017 at 17:55

Ajde da budemo realni zar si ti druže očekivao da Dženkins ostane sada kada je vratio karijeru. On je u Evropi zbog novca a ne zbog titula i ostvarenog utiska. Normalna je priča i sa Himkijem jer klubovi poput Barse nemaju pretenzije ka takvim igračima njima su zvezde bitne a rezultat se podrazumeva. Osnovni zadatak Nebojše je zadržati Radonjića i to oročeno do sredine jula a ko ne može onda odmah trenera koji će krenuti u sklapanje kockica i rad sa mladim igračima pre priprema. Ima talenta dovoljno na ovim prostorima da se napravi dobar tim ionako smo svake godine stvarali novi tim jer su uvek neki igrači menjali sredinu tokom leta. Voleo bih da ostanu Simke i Laza jer to garantuje da ćemo imati ponovo jak tim tamo gde je bitno. Kuzmića Čović neće pustiti sigurno a i za njega je veoma bitno da i ovu sezonu odradi u Zvezdi i napreduje bar onoliko koliko je ove sezone napredovao. Ona tamo sezona je ona u kojoj će pokupiti kajmak od zainteresovanih. Šta je ono što je napravilo rezultat ove sezone rad, red , disciplina i zajedništvo tima. To niko sem Zvezde ne može ponuditi u evropskoj košarci. Dakle molim strpljenje i batalite senzacionalističke vesti. Zvezda će u narednoj sezoni sigurno biti bar na nivou iz protekle sezone. Novine moraju pisati ovakve vesti kako bi se prodavale. Za nas je bitna podrška rukovodstvu i da se konačno država uključi bar onoliko kolko je potrebno da normalno funkcionišemo. Nekim drugima je spasla glavu ni krivim a bogami dužnim. Oni su ucenjivali državu mi nismo i uvek smo na njenoj strani. Dakle po meni opet država je na potezu da i nama pomogne i da krenemo dalje.

Reply
milos rankovic јун 28, 2017 at 13:52

E OVO JE UZAS 100 000 SRAMNO ZNACI ISTINA JE DA CE JOVIC KUZMIC OTICI ZA SICU I PREDSEDNICE COVICU NIKAD NISAM REKAO JEDNU RUZNU REC ZA VAS ALI AKO NEMA PARA LEPO RECI A NE BORICEMO SE ZA F4 IGRA SE KOD NAS ZATO RADONJIC NECE DA POTPISE UGOVOR I NA KRAJU OVAJ RAZNATOVIC PRVO JE GROBARE UPROPASTIO A SAD IDE NA ZVEZDU SVE SE ON PITA I DOVODI I ODVODI IZ ZVEZDE NECE MOCI TAKO KOME IDE PROCENTI OD PRODAJE IGRACA JE PITANJE SALJE REBUSE A MI SE NERVIRAMO

Reply
kastiljo јун 28, 2017 at 16:11

U pravu si za “rebuse“…Vise mi se smucila ta praksa kosarkaskog kluba da ne obavestava javnost,od koje zavisi,o nekim potezima koji interesuju tu istu javnost.Niko apsolutno,osim ljudi zaista bliskim klubu,nema apsolutnu predstavu kako ce da izgleda ekipa sledece sezone,ko ostaje,ko odlazi,sta je s dugovanjima…Veliki je doprinos navijaca bio velikom broju pobeda u Beogradu,jednostavno nam duguju da se oglase a ne da uvijaju u oblande i da se metaforicki izrazavaju.

Reply
Estrella Roja јун 28, 2017 at 16:40

Kad klub izda saopštenje smatraj da će biti sve suprotno od najavljenog. Setimo se Makabija i demantija odlaska Milera i Cirbesa, čak je u napadu besa Čović izjavio da će Zvezda krenuti da dovodi najbolje igrača Makabija. Znamo ishod. Pre neki dan saopštenje u sličnom tonu, gde se indirektno najavljuju ostanci glavnih igrača. Kuzmića im nikada ne bih oprostio. Za njega ne postoji zamena koja košta manje od milion evra po sezoni, i to pod uslovom da pogodimo sa pojačanjem.

Reply
kastiljo јун 28, 2017 at 18:03

Sve druze vodi ka tome da ce se ispuniti ona grobarska kletva u vezi “instant kluba“…Neverovatno da je rukovodstvo nesposobno naci sponzora,ekipa koja je u top 10 u evropi,evo vec 2 godine zaredom.Sta je sa Air Srbijom,gde je NIS,ostala drzavna preduzeca…? Gde su privatne firme? Tu se ogleda sposobnost uprave….
Sto se igrackog kadra tice,vrlo je izvesno da ce nas napustiti osim Dzenkinsa i Kuzmic,Jovic,Simonovic,Lazic…To je maltene startna petorka,igraci ciji uticaj na Zvezdinu igru ne mogu biti nadoknadjeni.Ostace nam Dobric,Guduric,Bjelica,Dangubic,Simanic,Rakicevic…Vecina tih momaka su talentovani,ali s takvom ekipom necemo 3 pobede uzeti u EL a ABA Ligu takodje osvojiti ne mozemo,mozda i mozemo ali uz debelu muku…Boldenu trebaju iskusniji saigraci,cak i ako dodje,ne moze se ocekivati od klinca da donese rezultat sam.

Reply

Leave a Comment