Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Лука, хвала на свему и срећно у Бамбергу!

Лука Митровић

Досадашњи капитен Лука Митровић у среду комплетирао трансфер у Бамберг. КК Црвена звезда мтс припада обештећење од 220 хиљада евра.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је досадашњи капитен Лука Митровић у среду комплетирао трансфер у екипу Бамберга са којом је након лекарских прегледа потписао двогодишњи уговор.

Према раније постигнутом договору, КК Црвена звезда мтс ће на име обештећења приходовати суму од 220 хиљада евра за прелазак Митровића у редове вишеструког првака Немачке и представника те земље у Евролиги.

КК Црвена звезда мтс жели овом приликом да се захвали Митровићу на свему што је учинио у црвено-белом дресу: играма, трофејима и понашању на паркету, и ван њега, чиме је на прави начин представљао клуб, као капитен КК Црвена звезда мтс.

Лука је у Београд и клуб стигао још 2012.године, у капитена је промовисан 2014.године, а са КК Црвена звезда мтс је освојио 10 трофеја: 3 АБА лиге,3 национална првенства и 4 купа Радивоја Кораћа.

КК Црвена звезда мтс жели пуно среће свом трофејном капитену у новом клубу, екипи немачког Бамберга.

Повезане вести

4 comments

kastiljo јун 29, 2017 at 13:36

Dobro,kad se realno sagleda Bolden ako dodje ce biti i bolja opcija od Mitra,samo ako malo popravi odbranu,mali Dobric moze biti solidna zamena za Dzenkinsa ako ostane Radonjic i izvuce defanzivni maximum iz njega,jedino ce biti veliki problem ako odu Kuzma,Simon i Lazic.Bez Jovica smo igrali pola sezone i nekako se provlacili,tako da ako ode,a oticice,mozemo se snaci,gotovo sigurno cemo imati americkog pleja,mozda cak i dva ako nam se ne vrati Filip Kari Covic.

Reply
pera јун 29, 2017 at 14:33

Pa vidiš verovali vi ili ne ja mislim da Simon i Laza neće otići i da će ostati Zvezdin kostur tima i filozofija košarke. Što se tiče pleja po meni je Davidovac sebe preporučio više nego svi plejevi koji su interesantni sa ovih prostora. Kad okrene svoju igru ka gradjenju za druge postaće veoma koristan igrač. Popravi li odbranu eto ga do reprezentacije. Doći će mali Radanov najveća je stvar da ostane Radonjić i Čović mora sve da mu da jer će nastaviti kontinuitet ako ode onda treba Obradovića vratiti u Zvezdu kakav bre Ivanović on je galamdžija.

Reply
Dejan јун 29, 2017 at 11:40

Srecno!

Reply
Verni do groba.Br.Cg. јун 29, 2017 at 09:11

LUKA SRECNO UVJEK DOBRO DOSAO…..HVALA NA SVEMU KAPITENU

Reply

Leave a Comment