Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Михаило Ристић у Краснодару! Хвала, Риле!

Михаило Ристић у Краснодару

Михаило Ристић је нови члан руског Краснодара, са којим је договорио петогодишњу сарадњу.

Трансфер је вредан 2 милиона евра, а Црвеној звезди ће припасти и 10% од наредног трансфера. Ристић је прошао медицинске прегледе и ускоро ће се придружити тренинзима новог клуба у кампу у Аустрији.

Трансфер је на свом званичном сајту потврдио и стандардни учесник Лиге Европе, који је прошлу сезону завршио на 4.месту руског шампионата.

Михаило Ристић је дете Црвене звезде, дебитовао је против Радничког из Ниша 9.августа 2014.године, када је заменио Вукана Савићевића. За Звезду је одиграо 91 утакмицу и постигао 7 голова.

Са Црвеном звездом је освојио шампионску титулу у сезони 2015/16. Иако му је примарна позиција у везном реду, Миодраг Божовић је након одласка Ибањеза у Ристићу видео левог бека, а неретко му је мењао позицију.

За младу репрезентацију је одиграо 8 утакмица, уз 1 гол, и био је члан У21 тима на недавном ЕП у Пољској. За А тим је дебитовао на пријатељском мечу против Катара.

Иако се за Ристића дуго интересовао и пратио његове игре Еспањол, и очекивало се да крене пут Шпаније, Краснодар је био успешнији.

За Краснодар је три сезоне наступао Душан Анђелковић, пре повратка у Црвену звезду. А тренер од 1.јануара 2011. до августа 2013. био је Славољуб Муслин.

Након Марка Петковића, Александра Луковића, Сикимића, Орландића, голмана Супића и Срђана Плавшића, Михаило Ристић је седми играч који је напустио Црвену звезду овог лета.

Хвала, Риле! Срећно!

Повезане вести

7 comments

as јул 1, 2017 at 14:31

Sve najbolje majstore! ostaje žal što nije dobio više šanse pogotovo u veznom redu gde bi sa Donaldom bio mnogo bolji tandem nego Talek

Reply
dejo јул 1, 2017 at 13:53

Zelim ti sve najbolje Risticu u Krasnodaru pa da predjes u jos bolji tim ubrzo posle Kasnodara Ruskog inace hvala ti za sve sto si pruzao u Zvezdinom dresu

Reply
Hadži Dragan јул 1, 2017 at 17:00

Tako je Dejo.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 1, 2017 at 11:15

extra..nije moglo bolje

Reply
Hadži Dragan јул 1, 2017 at 12:49

Isfrustrirani,odkad se ti u fudbal razumeš,osim u čišćenje toaleta?

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 1, 2017 at 19:46

haha..svaki dan te pustam kroz wc solju…sanjaj moj zivot ..zao mi je glodarcicu sto nemas ni za burek pa jedes g…na

Reply
Бобан јул 1, 2017 at 09:46

Neki mediji su objavili da Zvezda dobija 20% od sledećeg transfera.

Reply

Leave a Comment