Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоХокеј

Звезда још моћнија, потписао Вучуревић

Хокејашки клуб Црвена звезда заиста ради изванредан посао. Након повратка хокејаша, који су били на позајмици у ХК Београд, као и потписа Давида Сефича и Марка Бркушанина, управа нашег клуба довела је још једног изванредног играча. Реч је о нападачу Немањи Вучуревићу који је прошле сезоне такође играо за ХК Београд.

Вучуревић, иначе Новосађанин, имао је након епизоде у Београду доста понуда из Немачке, али се ипак одлучио за Црвену звезду, која ће његовим довођењем имати један од најбољих ростера у последњих 20-25 година.

По свој прилици, црвено-бели, на челу са председником Гораном Ђаковићем, планирају да доведу још нека појачања, а на званичној Фејсбук страници нашег клуба пише да се ради о нападачу, који тренутно игра у Шведској. Очито је, да Звезда у ову сезону жели да уђе максимално спремна и да посебно у најелитнијем европском такмичењу, Континентал купу, покаже своју праву снагу. Сигурно да управи и стручном штабу ништа мање нису важни ни МХЛ лига, као ни домаће првенство, које ће по свему судећи ипак бити много слабије него претходних сезона.

Текст на сајту ЦЗБГ.тв

Повезане вести

4 comments

dejo јул 2, 2017 at 15:42

Samo napred ljudi iz HK Crvena Zvezda napravite jak tim a moju punu podrsku imate ,za jak HK Crvenu Zvezdu da se svi plase njega pa i tim sa druge strane brda HK Partizan

Reply
Ivan јул 2, 2017 at 01:12

Ajmo, ajde SVI u napad…

Reply
малдонадо_93 јул 1, 2017 at 17:34

Гази,ломи,кидај,отимај!

Reply
Goran јул 1, 2017 at 17:47

I grobljance frustriraj to je to 🙂

Reply

Leave a Comment