Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездина шанса: Бијелса не рачуна на Башу

Марко Баша није у плановима новог тренера Лила Марсела Бијелсе и тренира одвојено од екипе.

Бивши селектор Аргентине и Чилеа, чувени тренер нема у плановима у свом новом клубу бившег капитена Лила, Марка Башу. Баша је данас тренирао одвојено од екипе, а како пише француски „Lavoix Du Nord„, а преноси МОНДО, Баша је на излазним вратима клуба у коме је провео претходних шест година.

Марко Баша није у Бијелсиним плановима. Честе повреде и његове године утицали су на то, тако да у Лилу већ увелико траже новог штопера. Црвена звезда из Београда пажљиво прати развој ситуације, посебно уколико Баша постане слободан играч„, пише француски лист.

Бивши репрезентативац Црне Горе је давна жеља Црвене звезде, и у неколико наврата је најтрофејнији и највећи српски клуб покушавао да приволи Башу. Овакав епилог његовог статуса у Лилу иде у прилог црвено-белима, па остаје да видимо да ли ће Звезда кренути „у напад“ искусног централног дефанзивца.

Проблем може да представља могуће одређено обештећење, уколико Лил не исплати Башу и не уручи му „чисте“ папире, јер искусни дефанзивац има уговор до 2019.године.

Марко Баша је каријеру започео у родном Трстенику, а затим је наступао за ОФК Београд, Пролетер Зрењанин, Ле Ман, Локомотиву из Москве и Лил. За Црну Гору је одиграо 37 утакмица и постигао два гола, а за репрезентацију СЦГ је забележио три наступа. Играо је за младу репрезентацију СЦГ на ЕП 2004, као и на ОИ у Атини исте године.

Свакако, Црвена звезда ће у наредним данима добити још једно појачање на позицији централног дефанзивца. Срђан Бабић стиће из Реал Сосиједада на позајмицу, уз могући откуп уговора. Уколико и Баша стигне у Љутице Богдана, његово искуство било би непроцењиво у овом тренутку за Звезду.

Повезане вести

9 comments

veljko-kosovo јул 4, 2017 at 11:34

Moram da vas pitam da li ste vi normalni pa uporedjujete Basu i Lukovica. Sa vama nesto nije u redu. Gospode,ko sve komentarise i prati fudbal. Pa Basa je medju boljim stoperima u francuskoj Ligi, a vi ga poredite sa babom Lukovicem.

Reply
Pera јул 4, 2017 at 06:20

Baša nije potreban Zvezdi iz prostog razloga jer je imala prošle godine iskustvo sa jednim peznionerom koji je morao da igra. Babić, Ćalasan i Radonjić i da zatvaramo radnju ako ode Kahriman onda neko ko može da menja Manojlovića. Batalite više dovodjenje igrača krenite da pravite igru i da dajete šansu igračima u klubu. Rasprodaja stranaca kao prioritet. Kakva bre kurtoazija. Sve što se može prodati odmah na prodaju, niko od njih nije pravio razliku na terenu. Boaće je svoj status rešio.

Reply
oknarb јул 3, 2017 at 23:01

зашто родића стално протежу по новинама када заиста мале шансе има да дође.тражимо од сакића да на,пусти вукановића,сигурно би био јефтинији од неког бразилца

Reply
CZBG јул 4, 2017 at 00:32

Realno, kad su Gobeljica pustili za 100k sigurno ni Vukanovic ne bi bio skup

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 3, 2017 at 21:21

ma dajte ljudi.pa ovo je zezanje..isti Lune..pa covek svake nedelje povredjen..ja ne mogu da verujem da se sa invalidom od 36g gradi buducnost kluba..pa ovo je tragedija i sprdnja..bolje je Babic mlad i dobar igrac nego penzioner

Reply
koprivnakoprivna јул 3, 2017 at 23:22

Krvavi jel došla suma i Leonarda .

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 3, 2017 at 23:44

ne razumem pitanje..mislis na pojacanja glodara..ili?

Reply
Estrella Roja јул 4, 2017 at 00:46

Babić i Baša bi bili idealan štoperski par za našu ligu. Baša i Luković su sasvim suprotne priče pošto potonji pre dolaska u Zvezdu nije igrao skoro dve godine, dok je Baša bio u takmičarskom pogonu odlične ekipe iz Francuske.

Reply
koprivnakoprivna јул 3, 2017 at 20:52

Posle ovih vesti,dolazi sigurno.

Reply

Leave a Comment