Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

У једном дану два појачања на Маракани!

Црвена звезда је данас довела два појачања на „горућим“ позицијама у тиму.

Из Реал Сосиједада је на једногодишњу позајмицу са правом откупа стигао је штопер Срђан Бабић, некадашњи фудбалер Војводине.

„Дошао сам на позајмицу на годину дана, са опцијом откупа. Та опција кошта два милиона евра, али ако буде све како треба надам се да ни то неће бити проблем. Стварно сам срећан што сам потписао за највећи клуб на Балкану. Покушаћу максимално да искористим сваки минут на терену јер сам добио прилику да обучем Звездин црвено-бијели дрес“, рекао је по доласку за „Мондо“ Бабић.

Из руског Амкара реализован је долазак Бранка Јовичића који је већ прошао медицинске прегледе и ставиће параф на трогодишњи уговор.

Звезда ће Јовичића платити 500.000 евра, у две рате. Прва ће бити исплаћена одмах а друга наредног лета. Јовичић ће у екипи заменити Мичела Доналда који би требало да реализује трансфер у турску.

Очекује се да Звезда до краја прелазног рока доведе још једног искусног штопера (Баша је примарна мета), централног везног (Горан Чаушић) и једног крилног фудбалера (помиње се више страних играча).

Неће бити чудно уколико то не буде све и до краја прелазног рока стигне још бар и леви бек.

Повезане вести

11 comments

Andrija S. јул 8, 2017 at 14:20

Babic i Jovicic su odlicna pojacanja. Babic je drzao odbranu na Novom Zelandu i bio je odlican. Jovicic je isto dobar, on ce igrati iz srca za Zvezdu posto je NAŠE ,,dete“. Jovicic , Racic , Adzic , Manojlovic , Savic , Srnic… ono svi igraju iz ljubavi (mozda i Boaci), a ostali igraju zbog ,,para“koje nemamo… Pozz

Reply
Backo јул 7, 2017 at 19:49

Osecam da ce ovaj mali iz Amkara da bude kidalica! :))

Reply
dejo јул 7, 2017 at 19:28

Dobro dosli obojica u Crvenu Zvezdu ,nadam se da ce ih trener Crvene Zvezde Milojevic ubacit od prvog minuta protiv Irtisa tamo u Kazakstanu

Reply
Nikola јул 7, 2017 at 15:07

Klub je u ocajnoj finansiskoj situaciji i bolje igrace od ovih ne.mozemo imati, sem ako se stvori neko zvezdino dete kao sto je bio grujic (nadajmo se sad adzic i racic). Nase je samo da pesmom sa severa damo vetar u ledja koliko god mozemo, a ne da pljujemo svaki dan po ceo dan!!!

Reply
Hadži Dragan јул 7, 2017 at 16:58

Tako je Nikola,ovde pljuvača mnogo,pogotovo onih koji sede kraj kompa kao krvavi zvezdaš de,koji sve živo pljuje.Podržimo Zvezdu,vi mlađi sa severa,mi stara garda sa istoka.

Reply
dejo јул 7, 2017 at 19:23

Hadzi Dragan Crvena Zvezda treba da ima sastav spoj mladosti i iskustva uz strance koji ce odma da donesu prevagu na terenu pa ako ih je dva neka bude dva al prava ne kriva ,igraci Crvene Zvezde ne smiju da igraju kukavicki protiv timova koji su slabiji od Crvene Zvezde realno ,samo pitanje za tebe da li je dobar rezultat 3-3 na Malti protiv Florijane

Reply
Hadži Dragan јул 7, 2017 at 19:31

Kako Dejo dobar rezultat 3:3,kukala im majka?Igraju ko babe.

Reply
Crni Grga iz Mokroga Luga јул 7, 2017 at 14:58

Uzalud je dovođenje bilo kakvih igrača, ako se Zvezda ne reši Anđelkovića i Frimponga i to prioritetno. Pored njih dvojice ima još onih koji samo kradu Bogu dane u Zvezdi, ali zar stvarno Milojević ne vidi šta treba da uradi.

Reply
Hadži Dragan јул 7, 2017 at 19:35

Vidi sve dobro Milojević,dečka znam,moj Aranđelovčanin…ali??? Misliš li da samostalno odlučuje ko će da igra,evo to ću te pitati? Znam reći ćeš,koji je … onda tu,ali tako je sa bilo kojim trenerom kod nas,osim što je Grof dovodio svoje zvezdice,ali opet uz amin ˝gazde˝.

Reply
oknarb јул 7, 2017 at 14:34

и још нешто ,позајмице су тотална глупост ако се не може откупити уговор

Reply
oknarb јул 7, 2017 at 14:33

подржавам напоре управе да доведе појачања ,али ми немамо ни за 20 посто бољи тим од предходне сезоне.мислим да су јовичић и пешић добра појачања ,али смо требали задржати плавшића.савић је промашај и то ће се нажалост показати ,једино што има скок и ударац главом код прекида. волио би знати зашто се одустало од родића .лично мислим да је вукановић најбољи играч лиге и звезда је могла наћи начин да с управом напредка договори трансфер,такође мислим да треба наћи за средину играча а то би био мирко иванић иако је изјавио да неби ни у партизан ни у звезду

Reply

Leave a Comment