Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПријатељске утакмицеПрипремеФудбал

Црвена звезда – Динамо (Панчево) 6:1 (3:1)

Фудбалери Црвене звезде и Динама из Панчева одиграли су у петак, 7. јула, пријатељску утакмицу.

Црвена звезда – Динамо (Панчево) 6:1 (3:1)

Терен: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“
Судија: Марко Поповић
Стрелци: Аџић у 10′ и 59′, Пешић у 16′ и 28′, Милошевић у 54′, Павков у 89′.

Црвена звезда: Станковић, Гобељић, Луковић, Милошевић, Доналд, Милијаш, Канга, Руиз, Аџић, Јововић, Пешић.
Резерве: Вићић, Вивеирос, И. Илић, Л. Илић, Вучићевић, Павков.

Динамо: Томић, Недучић, Адвигов, Радуловић, Каранфиловски, Рашић, Тошић, Скокна, Марковић, Николић, Јавор.
Резерве: Текљаски, Јаћимовски, Јанковић, Мирковић, Теофанов, Гојковић.

Тренер Владан Милојевић пружио је шансу играчима који нису наступили против Флоријане, или су одиграли мањи број минута. Црвена звезда је повела у 10. минуту, када је Владимир Јововић, након акције са Милијашем, асистирао Аџићу који се нашао сам испред голмана, и рутински успео да затресе мрежу. Пет минута касније, Руиз је оборен у казненом простору и досуђен је једанаестерац. Прилику да се упише у стрелце није пропустио Александар Пешић, и на тај начин је повећао Звездину предност.

Александар Пешић је свој други гол постигао у 28. минуту. Овога пута, он се изборио сам за прилику, избио испред голмана и попут свог млађег колеге, успео да погоди и донесе Звезди убедљиву предност. Пешић је могао и до хет-трика у првом полувремену, али му је нешто касније голман Томић одбранио зицер. У 35. минуту Кангу који је добио ударац у главу заменио је Лука Илић, млади фудбалер који је јуче дебитовао за Црвену звезду у званичним утакмицама.

Динамо је први пут озбиљно запретио у 36. минуту, и тада се истакао голман Александар Станковић добром интервенцијом. Ипак, минут касније, наш голман је био немоћан након заиста лепог ударца из волеја са 20 метара. При резултату 3:1 за Звезду отишло се и на одмор.

У наставку утакмице Црвена звезда је заиграла у саставу: Станковић, Јововић, Луковић, Гобељић, Милошевић, Л. Илић, И. Илић, Аџић, Руиз, Вучићевић и Павков.

Четврти гол за Звезду постигао је Стефан Милошевић у 54. минуту — био је то леп и прецизан ударац са ивице казненог простора. Милан Павков је неколико минута касније могао да се упише у стрелце; изашао је сам испред голмана, али није успео да га савлада. Ипак, два минута касније, Звезда је повела 5:1 и то након сналажљивости Луке Аџића који је био довољно вешт да из казненог простора шутира и затресе мрежу. Одмах након гола, у игру је уместо Руиза ушао Вивеирос.

Лука Илић је у 75. минуту могао боље да реагује након веома добре асистенције Јововића, али је шутирао поред гола. Коначних 6:1 за Црвену звезду поставио је Милан Павков у 89. минуту, и то из другог покушаја. Голман Динама је најпре успео да одбрани први покушај Павкова главом, али лопта се одбила поново до њега и другу шансу није пропустио.

Повезане вести

2 comments

Andrija S. јул 8, 2017 at 10:45

Jovovic je odigrao odlicno , protiv Irtisa ako budemo imali povoljan rezultat treba i njemu dati sansu. Mislim da mozemo da odigramo 4-4-2 (ta formacija je bila odlicna kada smo igrali protiv Radnickog na Mari. Manojlovic-Andjelkovic, Savic , Babic , Stojkovic – Ricardinho , Le Tallec , Racic , Srnic – Pesic , Boakye . Ja mislim da bi to bilo odlicno .

Reply
Србин са Космета јул 8, 2017 at 00:42

Joвовић је заслужио шансу

Reply

Leave a Comment