Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Анђелковић и Стојковић о Иртишу

Већ за пет дана изабранике Владана Милојевића очекује окршај са казахстанским Иртишем у другом колу квалификација за Лигу Европе.

Чланови Звездиног бековског тандема Душан Анђелковић и Филип Стојковић говорили су о томе шта очекују од предстојећег сусрета.

— Иртиш је квалитетнији противник у односу на Флоријану, у такмичарској сезони су, већ играју првенство. То ће бити потпуно другачија утакмица од претходног двомеча за нас. Усредсредићемо се максимално и гледаћемо да још више унапредимо добре ствари, да реализација буде још боља и, наравно, причаћемо о ономе што није било добро у нашој игри и то ћемо исправљати у ходу. Није ми драго што нас већ за неколико дана очекује далек пут, али на то морамо да се привикнемо и не смемо да дозволимо да утиче на нас. Јако ми је драго и сматрам нашом благом предношћу што реванш играмо пред својим навијачима — поручио је Звездин капитен.

Десни бек Филип Стојковић истиче да је најважније што у екипи нема повређених играча и што сви спремно дочекују меч другог кола квалификација за Лигу Европе.

— Из прве две утакмице ове сезоне смо научили да ни на секунду не смемо да се опустимо на терену и да морамо максимално озбиљно схватамо сваког свог протовника. За ово време које нам је преостало да наредне утакмице одрадићемо припрему максимално посвећено, сви ћемо дати свој максимум да остваримо повољан резултат на важном гостовању — рекао је Стојковић.

Повезане вести

Leave a Comment