Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда потписала и трећег штопера за три дана?

Како преносе домаћи медији Црвена звезда је решила проблеме у одбрани довођењем словеначког репрезентативца Мирала Самарџића (30, 186цм).

Реч је о искусном штоперу који је у каријери играо за Марибор, Шериф, Ријеку, Хенан и Акхисар са којим је раскинуо сарадњу овог лета. Одиграо је 15 утакмица за репрезентацију Словеније.

Самарџић би требало да буде четврто појачање на штоперској позицији овог лета, након доласка Вујадина Савића, Зе Карлоса и Срђана Бабића.

Повезане вести

42 comments

NESO јул 10, 2017 at 09:47

SAMARGIC STOPIRAN NE POTPISIJE ZA ZVEZDU

Reply
dejo јул 9, 2017 at 16:03

Zasto se odustalo od dovodjenja u Crvenu Zvezdu Nikole Vujadinovica i zasto nije do sad doveden Vukanovic ovo su pitanja za sve u Crvenoj Zvezdi

Reply
oknarb јул 8, 2017 at 20:50

teško da će rodić kod nas ,igrao do 81 min prvo kolo ruske 2 lige.trebali bi dovesti dugalića ako nema čvrst ugovor ili igrača krupe

Reply
oknarb јул 8, 2017 at 20:30

mislim da bi vukanović ako je delija pokidao u zvezdi 2 god i dobro bi ga unovčili,mislim da može proći dvojicu igrača i igrati polušpica i s desne i s lijeve strane.mislim da je ađžić precjenjen igrač

Reply
Darko Lazovic89 јул 8, 2017 at 16:49

Dobro receno Krke ovaj krvavi lupa bas ovaj Samardzic je bolji od svi ovi stopera sto imamo

Reply
marshal 505 јул 8, 2017 at 16:30

bravo za upravu konacno jedan dobar i dostojan igrac.miral je zaista dobar stoper samo da se dovede j9s neki igrac na pozicije krila i to je to

Reply
никад није касно јул 8, 2017 at 16:01

Звездина будућност у одбрани је Марко Јанковић​.Капитен нашег кадетског тима 2000.годишта.Најстардарнији играч те генерације.Играч који нема менаџера, звездаш,играч најплеменитијег кова.То је прави играч за нашу Звезду.

Reply
Krke јул 8, 2017 at 15:15

Covjek ima zadnjih godinu dana pad u karijeri ali ono sto je do tridesete godine igrao je bilo odlicno,za nase uslove i predobro, a da nije ovog pada u zadnjih godinu dana ne bi ni dosao u Srbiju da igra za 750 hiljada evra za 3 godine vec bi toliko dobijao u Turskoj ligi za godinu dana,verovatno u nekom Trabzonu i slicnim klubovima tamo koji su po placanju stranaca za jedno 300 stepenica iznad nas…Zato zahvalimo Bogu na tome sto je imao zadnjih godinu dana pad u karijeri inace bi nama i dalje stoperi bili na nivou znate vec cega,imali ste priliku da vidite kako to izgleda neko vece na Malti,gdje su prva dva gola direktni krivci oba nasa stopera!!!

Reply
MILAN KG јул 8, 2017 at 15:12

Srnic nema pojma!!!,Savic nema pojma,Frimpong on je amater!!! pogledajte sami Savic,stojkovic,Babic za godinu dana nisu odugrali 20 mecwva i mi kazemo pojacanja. koliko smo mi slabi i nas fudbal uopste govori kad najbolji igraci nasih klubova odu preko oni ili ne igraju ili igraju po par minuta frimponga oterati odmah!!! kad smo mogli Vujakliju,ilica mozemo i njega a nas Golman je posebna prica decko je amater linijas tezak nesiguran… ako su takvi produkti nase skole koje nazijavu biserima onda mozemo slobodno da zatvorimo omladinsku skolu.

Reply
ALcaponeaDeLiJa јул 8, 2017 at 14:56

Samaradzic je dogovorio trogodisnji ugovor sa Crvenom Zvezdom i u ponedeljak potpisuje,kako se da cuti…a ako se prodje Irtis postoji velika mogucnost da dodje i Rodic kao lijevi bek te jedan stranac na poziciji lijevog krila a u pitanju je Sebastijan Leto. Sa druge strane Donald je kako sam cuo vec bivsi i njegova zamjena je vec dosla(Jovicic), takodje koliko sam upoznat mi bi za Donalda trebali da dobijemo 1 milion evra od Turaka, od cega bi 200 hiljada evra islo samom Donaldu na ime dugovanja na ime jednog dijela plata(za ove dve godine od kad je u timu) i + jedna premija(to je ukupno 200 hiljada evra) a 800 hiljada evra cisto ide nama,tj.nesto malo vise od toga cisto nama i ostalo je samo da Donald dogovori svoje licne uslove sa Turcima i odlazi,a to bi po onome sto sam ja cuo trebalo da se desi najkasnije do utorka ili srijede a mozda i ranije…Za Kangu ima interesovanja dosta,za Srnica takodje kao i za Le ta Leka,mada najblizi je odlasku Le ta Lek cija bi zamjena trebalo da bude Causic…Ponudjen nam je juce i jedan Portugalac na mjestu veznog igraca,desetke(10),slican dosta igrac Kangi samo malo(par godina) stariji od njega,igrao je vec u jednom klubu sa ovih prostora,ali kako sam cuo problem za dogovor nije kvalitet,ni novac vec njegovo vrlo problematicno ponasanje,sto dosta koci bilo kakav dogovor i sanse su da se to dogovori jako male pa smo presli na Causica…Sto se tice stopera,birali smo izmedju dva Slovenca tj. Samardzica i Sinise Andjelkovica i izabrali smo godinu mladjeg,jeftinijeg i igraca koji je odmah zeleo da dodje za razliku od ovog drugog koji je kako sam cuo trazio 900 hiljada evra za dvogodisnji ugovor 🙁 te trazio da se za isti izjasni tek 27. jula,sto je nama bilo prekasno i zato smo se odlucili za Samardzica, a navodno zasto je to trazio jeste jer ima kao neku ponudu od nekog kluba pa je gledao da mu budemo opcija br. 2 a nasi se zahvalili i okrenuli Samardzicu. Sto se tice Marka Base to je vec 6-7 dana nemoguca misija,Marko ima ogromnih problema sa raskidom ugovora u Lilu,cak nije daleko od toga da odradi ugovor do kraja u Lilu,naravno na tribinama i sa 2,4 miliona evra u dzepu ode u fudbalsku penziju,tome je najblizi,toj odluci,mislio je da ce dobiti lovu i ciste papire i zaista je imao zelju da dodje kod nas ali nista od toga,sanse su kao sto rekoh ne vece od 1%…Ono sto sam cuo takodje da je Tuluz veoma zainteresovan za golmana Manojlovica,znaci nije u pitanju Marsej kako se lupeta vec Tuluz.Tuluz je voljan da kupi Manojlovica i da ga ostavi do zime na nasem golu(dok ne prodaju svog golmana navodno Arsenalu) ali da nasi nece ni da cuju,jedino ako bi ponudili nesto bezobrazno od novca pa da nema sanse da se odbije,kako sam cuo oni bi rado dali 1,5 miliona evra plus 10% od dalje prodaje,dok nasima to nepada na pamet da to prihvate,nezvanicno ta bezobrazna ponuda bi morala da bude najmanje 2,5 miliona evra + procenti…Veliki pozdrav za sve na forumu od ALcaponeaDeLiJe !!!

Reply
Estrella Roja јул 8, 2017 at 15:13

Portugalac je Mačado?

Reply
kastiljo јул 8, 2017 at 18:57

Ako je to taj odlican je igrac u pitanju,jeste da je pokazao navijacima srednji prst,ali svi znamo kakvi su navijaci dinama.

Reply
dusan јул 8, 2017 at 15:19

ako je 30 posto ovoga sto si napisao tacno to je najbolja informacija koja je dugo stigla iz zvezde. nadam se iskreno da zaista postoji interesovanje za manojlovica jer bi bilo jako dobro da ne bude vise na golu.

Reply
ALcaponeaDeLiJa јул 8, 2017 at 15:22

Nije tacno 30% vec 100% ,a sto se tice Manojlovica neslazem se sa tvojom konstatacijom,ali to je verovatno i normalno,nema svako isto misljenje 🙂 !Veliki pozdrav !!!

Reply
dusan јул 8, 2017 at 15:34

pozdrav uzvracen. hvala

Reply
Hadži Dragan јул 8, 2017 at 20:08

Hvala na pravim informacijama.

Reply
Estrella Roja јул 8, 2017 at 14:20

Da ironija bude veća, verovatno je on najmanje loš od svih postojećih štopera koje imamo u klubu, međutim, daleko je od pravog pojačanja. Baša bi već bio u ovoj konstelaciji ubedljivo najbolji igrač, stoga se nadam da još ima šanse makar se merile u promilima da dođe u Zvezdu do kraja prelaznog roka. Što se prelaznog roka tiče, nastavile su se greške iz prethodnih, gomilanje prosečnih igrača umesto da se izdvoji ceo budžet za 3-4 igrača na neuralgičnim mestima u timu, samo onda bi krenulo licemerno lamentiranje pojedinih navijača kako se bacaju milioni na neke strance kad imamo našu decu. Videli smo gde su naša deca na Račićevom primeru, limitirani u svom talentu, daleko od ozbiljnog fudbala i u ovako lošoj konkurenciji. Neko bi trebao da snosi ozbilnu odgovornost zbog nepotentnosti naše omladinske škole. Grujić, član prvaka sveta za mlade, bio je poslednji Mohikanac ma kome smo dobro zaradili. Potrebno je sav novac usmeriti u rad omladinske škole, krenuti sa dovođenjem najboljih talenata iz zemlje, regiona i van Evrope, i što je najbitnije – dovesti školovane trenere makar i iz inostranstva, recimo ljude koji rade u Ajaksovoj školi. Nije sramota priznati da smo totalni amateri, pre mnogo decenija su dovođeni treneri iz Mađarske, Čehoslovačke koji su značili nešto u fudbalu kako bi naši nešto naučili, a mi koji smo sada Liliputanci evropskog fudbala (ispadanje Vojvodine, Mladosti i nerešen rezultat Zvezde sa poluamaterima sa Malte u prvom kolu znak su gde nam je mesto).

Reply
dusan јул 8, 2017 at 15:27

nema profesionalnog fudbala bez para. i mislim da je fama da je zvezda ikada bazirala tim na svojoj omladinskoj skoli. nasi glavni igraci su uvek bili igraci dovedeni sa strane. krah zvezde pocinje kada najbolji igraci iz lige odlaze direktno u inostranstvo, i ne provode ni minimalno vreme kod nas. tadic, kostic i mnogi drugi su primeri. od tada mi ne mozemo da se sastavimo. a sada je situacija jos gora – moramo da prodamo kataija za 2 miliona. svi irgaci su nam na prodaju samo treba da se pojavi neko sa parama. i umesto da se sve ove pare koje su dali u ovom prelaznom roku potrose na jednog igraca ili dvojicu koji prave razliku, mi dovodimo ponovo ogroman broj polutana u nadi da neki od njih vredi, ali da nije imao srece, ili da bi njihovi polupismeni „menadjeri“ zaradili po 50-100 k evra (malo li je na ovu skupocu?).

Reply
Estrella Roja јул 8, 2017 at 16:32

To si potpuno u pravu. Skoro sam prelistavao jednu Zvezdinu enciklopediju i tu su bile slike omladinaca, kadeta, pionira negde početkom osamdesetih. Neverovatno ko je sve bio u Zvezdi, čak sam video i momka kome je otac verovatno bio ambasador iz neke od nesvrstanih zemalja. Prepoznao sam samo Jugovića, Kristića i Momčilovića (rezervu Zvezde u šampionskim danima), ostali su tu verovatno bili zbog svojih uglednih roditelja, iz prestiža, ali tako je oduvek bilo. Ključno stvar za naše posrtanje što smo izgubili igrače sa prostora nekadašnje Jugoslavije. Mi smo kao skoro pa kao omladince doveli braću Đurovski iz Tetova, Seada Sušića iz Sarajeva. To su bili klinci ali sa možda i najvećim talentom u Jugoslaviji, a igrali su u Zvezdi deceniju izuzev Milka koji je malo ranije napustio Zvezdu. Naši mladi igrači iz klubova poput Vojvodine ne žele da igraju u Zvezdi ili kod grobara ni za koje pare, pre bi za manji novac igrali u inostranstvo samo da pobegnu iz ove jadne zemlje (primer prebijanja Trujića od huligana im daje za pravo). To je začarani krug u kome nema izlaska. Mnogo stvari treba da se uredi u zemlji da bi počeli da ličimo na nekadašnji veliki klub, za početak ozbiljnije ulaganje u omladinsku školu, kojoj je potrebna potpuna rekonstrukcija.

Reply
dusan јул 8, 2017 at 17:00

slozili smo se. nego, kad smo kod trujica – ja bih ga doveo.

Reply
kastiljo јул 8, 2017 at 18:58

Kakav trujic,muva bez glave,bez tehnike,zavrsnice,samo je brz,mada ni to nista specijalno.

dejo јул 8, 2017 at 14:00

Mislim da ne moze toliko los bit Samardzic kao sto je Savic a Frimpong me je razocarao nije mu nista trebalo da igra rukom u svom sesnaestercu ,predlog za trenera Crvene Zvezde Milojevica da mu igra stoperski tandem Babic i Samardzic valjalo bi umjesto Andjelkovica da igra Milosevic da ovo budu izmjene za tamo utakmicu sa Kazakstanskim Irtisem da se jos dade prilika od prvog minuta naprimjer Adzicu

Reply
Timotije јул 8, 2017 at 16:03

Ево га и Дејо нешто погодио, а уопште није помену приватизацију. Фримпонг је највећа рупа у Звездиној одбрани. Ако остане у Звезди – сви ће те се у то уверити. Анђелковић је мало мања рупа, али је огромна рупчага!

Reply
Hadži Dragan јул 8, 2017 at 20:11

Anđelković kao i Lučo,dobar samo u napadu,a u odbrani rupetina.

Reply
kastiljo јул 8, 2017 at 12:48

Napisite malo vise o ovom igracu,nema nikakvog videa sa highlightsima na yt,nemam predstavu koji tip stopera je.Vidim da nije neko drvo.

Reply
Jovan јул 8, 2017 at 13:09

187 visok, dobro igra glavom. Igrao dosta godina u Ligi Evrope u Rijeci i u Serifu. Pre godinu dana presao iz Rijeke u Kinu za 1,3 miliona evra. Bio svojevremeno najbolji mladi igrac Slovenija, sada je reprezentativac te zemlje. Velika mana je sto nije igrao ozbiljnog fudbala godinu dana. Imali smo pozitivna iskustva na primer sa Kelharom na stoperu, a ovaj po ovom sto do sad znamo deluje bolje. Kazu da je ovo igrac po ukusu trenera, znaci nije neka Terziceva kombinacija vec Milojeviceva zelja. Dolazi kao slobodan igrac. Kao manu mu navode da je spor sto jeste donekle problem ali opet sa jovicicem koji je brz zadnji vezni i moze da trci mnogo mocice da pokrije te kontre i to a ovaj bi trebao puno da donese u pozicionoj igri, pri prekidima i defanzivno i ofanzivno.
Po svemu sudeci to je taj iskusni stoper, Vijadinovic je potpisao za Leh, Basa realno ima preveliku platu i da dobije slobodne papire moze vise da uzme na drugom mestu. Za razliku od Base ovaj ima 30 godina i moze realno da odigra lepo 2 sezone u nasem klubu i sigurno je realtivno jeftin jer je vez stariji malo i karijera mu je u silaznoj putanji poslednjih godinu dana.
Dolazi kao slobodan igrac valjda.

Reply
kastiljo јул 8, 2017 at 14:54

Do sada se pokazalo da su nam slovenci bili talija,Kelhar i Pecnik u fk i Blazic u KK…Nadajmo se da ce i ovaj biti.Najveci rebus je sta raditi sa Frimpongom,decko zna da igra al mu je glava u haosu,koncentracija na nivou predskolske ustanove.Da li se isplati rizikovati s njim u ozbiljnijim utakmicama je veliko pitanje.Vidim da se slavi dolazak Babica koji je odigrao trecinu utakmica u spanskom drugoligasu,i to pritom lose.Ne mozemo ubosti sa stoperima,ko da smo prokleti.

Reply
dusan јул 8, 2017 at 15:30

frimpong decko ne da ne zna da igra nego je operisan od fudbala. nema decko pojma. probudite se iz sna o njemu i cekanja da proigra. pre cu ja da proigram od njega…

Reply
Hadži Dragan јул 8, 2017 at 20:12

Frimpong kao da je s lanca pušten,zaleće se pa ako uzme loptu ok,a ako ne onda pravi faulove koji budu kobni po nas.

kastiljo јул 8, 2017 at 12:46

Jos jedan Konjevic…..Prosle godine smo bili filijala Mordovije sad postajemo filijala Serifa.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 8, 2017 at 12:42

koji je ovo padobranac..51g imam i pratim fudbal od kad sam prohodao ali za ovog nisam cuo..jos jedan pimpong i fibel..pa on nije igrao ni drugu tursku ligu..neverovatno kako nas terza urnise sa fudbalerima iz serifa..prosle godine grof sa rusima sad ovi serifi i do mojega..pa bolje dati sansu omladincima nego penzionere anonimuse

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 8, 2017 at 12:46

postali smo ekspozitura serifa…tesko muljanje kao prosle godine sa grofom cela mordovija..pa ovo je sve providno

Reply
Andrija S. јул 8, 2017 at 10:40

I ovaj iz Serifa…

Reply
Jovan јул 8, 2017 at 12:10

Ajmo sve negativno da posmatramo 🙂
Zasto ne bi rekli ovaj je iz Rijeke i igrao je Ligu Evrope i Evropu uopste koju Zvezda nije videla vec punu deceniju. Kad tako izlozis zar ne zvuci kao pojacanje?

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 8, 2017 at 12:44

brate on je za rijeku igrao kad se borili za opstanak..ahkisar ispao u serif samo trenirao..ima 30g..pa zar su to karakteristike da bude stoper za evropu..ma ajte molim vas ne sprdajte se sa zvezdinim grbom

Reply
Jovan јул 8, 2017 at 13:01

Pogresne informacije siris. Samo skodis i lupas gluposti. Vrlo je lako danas proveriti podatke. Kako klub koji igra Ligu Evrope moze da se bori za opstanak. Jeste Hrvati imaju 10 timova ali dok je Samardzic bio tamo Rijeka je bila 2. dva puta i jednom 3. i 2 puta igrala Ligu Evrope. Sezona u kojoj se Rijeka borila za opstanak je 11/12 a Samardzic je dosao tek par godina kasnije, u toj sezoni je Samadrzic bio u Serifu gde je opet u vise navrata igrao i na jesen u Ligi Evrope a ne samo u sezoni kupanja kao nas klub evo vec skoro punu deceniju.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 8, 2017 at 13:27

pa ti lupas..covek ne igra godinu dana u neki kilavi turski klub a sad je za tebe pojacanje da ga nisi pratio na utakmica pa nam sad govoris kako je Vidic..ajde bre bezi sa tom demagogijom

Jovan јул 8, 2017 at 13:47

Razmumem totalno da nisi zadovoljan izborom pojacanja, da on po tebi nema kvalitet. To jos uvek ne znamo, uvericemo se tek kada ga vidimo na terenu jer ga na fudbalskom terenu niko jos uzivo nije gledao od nas al nemoj da lazes i da bacas ovde pogresne informacije

1. Akasir ispao 7. pozicija u Turskoj u najvisem rangu od 18 timova. To mi ne zvuci kao ispadanje.

2. Serif sezona 12/13
kvalifikacija za ligu sampiona: 4 utakmice
Liga evrope: 2 utakmice
Moldavski sampionat 23 utakmice

sezona 13/14
kvalifikacije za ligu sampiona 4 utakmice
liga evrope 8 utakmica
moldavski sampionat 24 utakmice

U proseku igrao 89 minuta dakle bio starter a ne neko sa klupe i veoma retko zamenjivan. Meni to ne zvuci da je

Krke јул 8, 2017 at 15:11

krvavi@ umjesto da se zaustavis i da priznas da si pogrijesio ti nastavljas da palamudis…Postoji jedna izreka koja kaze ,, Bolje biti glup i cutati nego progovorit i otklonit sve sumnje,, !!! Sve sto si napisao nije istina,ali bukvalno,ali bukvalno sve si pogrijesio,a iz pisanja se vidi da ni ti znas ko je igrac,ni ti gdje je igrao,ni ti koliko,ni ti sta je igrao, ni ti gdje je bio a ni ti sta je radio,jedino donekle gdje si u pravu jeste da mu je poslednjih godinu dana pad u karijeri,sve ostalo si izlupetao kao maksim po diviziji 🙂 !!!

oknarb јул 8, 2017 at 10:33

преговара ли се још с родићем или се одустало до следећег љета?

Reply
CZBG јул 8, 2017 at 10:32

Bolji je i od Savica i Frimponga, ali bi vole vise Basa da dodje

Reply
borac јул 8, 2017 at 17:51

Miroslav Stevanovic je slobodan igrac…kako je stojkovic poceo da igra treba sto pre traziti jos jedno resenje

Reply

Leave a Comment