Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Промовисан Бранко Јовичић

ФК Црвена звезда је у суботу, 8. јула, добила још једно појачање. Ради се о фудбалеру чије име се често помињало у медијима.

Бранка Јовичића је спортски директор клуба Митар Мркела представио пред новинарима.

Добили смо још једно појачање. Реч је о Бранку Јовичићу који је у Србији играо за Борац из Чачка, а долази нам из руског Амкара. Рођен је 1993. године, игра на позицији задњег везног. Наше мишљење је да нам такав профил играча треба и да ћемо добити на брзини и агресивности и да ће нашем тиму користити у сезонама које долазе. Желим му све најбоље и да оствари снове у Црвеној звезди — рекао је Мркела.

Први утисци Бранка Јовичића били су изванредни.

Захвалио бих се људима у клубу на огромном поверењу које су показали мојих довођењем. Ово је велики дан у мом животу јер сам потписао за клуб за који навијам од малена, за један од највећих клубова у Европи. Даћу на свакој утакмици 100% како бих оправдао очекивања, и верујем да ће се титула вратити тамо где јој је и место — рекао је Јовичић.

Бранко игра у везном реду и то на више позиција.

У Борцу сам играо у 4-2-3-1, систему, док сам у Амкару играо у разним системима, па и у 4-4-2, и ништа ми није страно. Могу да играм на више позиција у средини. Играо сам чак и крило. Има притиска, Звезда не трпи лоше резултате и свака утакмица се игра на победу, али зато је Звезда велики клуб и зато сам овде — резонује Јовичић.

Доста дуго се његово име спомињало у медијима, и како и сам каже, није било лако остати миран.

Није било лако зато што сам главом већ био у Звезди. То је моја жеља од детињства, све се одужило али то је професионални живот фудбалера. Док сам играо у Борцу исто се писало о интересовању Звезде, али нико ме није контактирао тада. Остаје за мене нека жал што сам заобилазним путем дошао на Маракану, али то је живот. Важно је то да сам у тренажном процесу. Почео сам припреме 11. јуна, прошао сам две фазе припрема у Амкару тако да сам спреман — закључио је Јовичић.

Повезане вести

13 comments

oknarb јул 8, 2017 at 21:34

највећа ми је жеља била да нас појача родић и вукановић-.нисам у србији али би тражио експресно довођење вукановића ,а њима просљедио двојицу играча павкова и још једног из јуниора ,а штета што стојановић не игра .терза је могао и чаврића довести.зна ли ко који је степен повреде код њега?.он ако се не варам условану игра.марко милинковић је био жеља многих навијача .колико га још уговор веже?

Reply
Loki јул 9, 2017 at 16:07

Al, ti peglas sa Rodicem i Vukanovicem…pa sad kada dodje Rodic, lansiras i ocajnicki trazis Marko Milinkovica, a vec sam negde procitao da kukas za Krunicem..!!??? Je li ti to stvarno….ili furas neku skrivenu kameru…?

Reply
samo jako јул 8, 2017 at 21:18

ne znam zasto ljudi pisu da je momak plej, momak nije plej, momak je srce tima, najlepsa i najodgovornija pozicija u timu, zadnji vezni. srce ima kao Gatuzo, ali ima mozak, grize, kida, razbija. prava je stena. Bice mega pojacanje.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 8, 2017 at 19:46

jos jedna prava 10-ka pley pa da se necemu nadamo..jeste skup Markinjos ali terza mora da rizikuje s njim ..bez igraca driblera koji moze drublingom da resi mec mi dzabe igramo..

Reply
Hadži Dragan јул 8, 2017 at 20:03

Hvala Bogu da nešto pozitivno komentarišeš!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 8, 2017 at 20:39

pa svi smo mi razliciti i svako ima svoje misljenje a ne treba da se vredjamo..svi mi volimo zvezdu..ja sam ceo zivot u DE i ovde sam igrao fudbal mozda sam i zato ostriji i trazim kvalitet a ne vidim ga u nasim igracima..to nije dovoljno za ono sto mi zelimo od nase zvezde..veruj mi da vecina nasih igraca iz ovog tima ne bi mogla da igra ni u drugoj lige nemacke

Reply
Loki јул 9, 2017 at 16:11

Ne bi igrali u Drugoj ligi Nemacke? Koja Nemacka? Pa, oni ne mogu da nadju angazman u drugoj Kineskoj ligi…Jel vidis kako se polomise strani klubovi da dovedu LeTaleka, Kangu…a tek Ruiza…

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 9, 2017 at 18:34

haha..u pravu si Loki..meni je stadion preko puta jednog treceligasa sad ispali iz druge..kad vidim njihov trening i igrace a uporedim sa zvezdinim izgledaju za nas kao barsa..le talek,srnic,milic,stojkovic ne bi ni trenirali ovde

dejo јул 9, 2017 at 14:01

Hadzi Dragan sto mislis slanju Zvezdinog deteta Romanica u tim nizerazredni u Italiji

Reply
oknarb јул 8, 2017 at 19:39

напредак скоро максималан учинак у пријатељским утакмицама,а решета ли решета вукановић.има ли шансе још једном покушати довести га,договорити с бином ,сакићем

Reply
oknarb јул 8, 2017 at 19:11

ко зна да ли се одмакло у преговорима с родићем или не?

Reply
Hadži Dragan јул 8, 2017 at 20:05

Rodić je danas igrao 81 minut,pre nego je zamenjen u pobedi njegove Samare u prvom kilu Ruske druge lige.Teško da će doći.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 8, 2017 at 21:23

branko evo sad citam u novostima rodic sutra stize i putuje u kazahstan

Reply

Leave a Comment