Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Звездино десето појачање – Дамјан Гојков

Дамјан Гојков

Дамјан Гојков, омладински репрезентативац из редова ОФК Београда, десето је појачање Црвене звезде у летњем прелазном року.

Дамјан Гојков (19) је жеља Црвене звезде дуже време, али је овог лета успела да се оствари. За ОФК Београд је одиграо 37 утакмица, постигао два гола, а 16 наступа сакупио је и у Суперлиги за „Романтичаре“.

Игра на позицији у везном реду, може да помогне и на крилу, а Црвена звезда ће га проследити на позајмицу, највероватније у Бежанију, како би проценила када може да добије прилику у црвено-белом дресу, јер је ове године изашао из омладинског узраста.

Очекује се да у Звезду стигне још један бивши играч ОФК Београда, леви бек Милан Родић.

Повезане вести

8 comments

da vinci јул 11, 2017 at 08:21

sitan igrac brz mada ima jos da se kali pred njim je buducnost mada za moju volju bolji je na krilo nego da igra defanzivnog veznog

Reply
oknarb јул 10, 2017 at 14:19

што толико чекају чаушића?има ли назнаке да се договорило с крилима око родића?да нам неће просљедити и мићка?

Reply
LA[K]I јул 10, 2017 at 11:07

Pohvalili su mi ga neki prijatelji koji prate OFK BGD u drugoj ligi. Kazu da je decko bio najbolji u OFK-i ove sezone. Nadam se da ce se pokazati kao odlicno pojacanje!

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 10, 2017 at 09:46

super igrac..jos prosle godine sam rekao da je jako talentovan i bice bolji od Plavse

Reply
Hadži Dragan јул 10, 2017 at 17:46

Opet pozitivno? Na kraju ću te i zagotiviti! Ovaj put ti dajem plus.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 10, 2017 at 19:17

pa bez potrebe si me vredjao..mi svi volim zvezdu i imamo razlicita misljenja..ja preko 30g zivim u nemacku i igrao sam aktivno fudbal..mozda me ne razumete sto trazim kvalitet vise koga ne vidim u nasem klubu i uvek prepoznam dobrog igraca a ovde se druzim sa trenerima iz druge i trece lige veruj mi da vecina nasih igraca ne bi mogla ni da trenira u drugoj ligi ovde

Reply
Hadži Dragan јул 10, 2017 at 19:37

Meni je u ekipi White Eagles iz New Jerseya naša legenda Bleki Bogićević bio trener.Znam da je nažalost i Američka liga jača od naše itekako,ali ovo što imamo to nam je.Gledam sve utakmice Zvezde,omladince,kadete,timove kao što su OFK Beograd i Bežanija sam pratio prošle sezone da vidim kako igraju naši pozajmljeni igrači.Volim da ispratim naše momke gde god da igraju i ovo što imamo ne obećava puno,čak ni u perspektivi.Nadam se da se varam,a o u upoređivanju sa Nemačkom čak i trećom ligom je izlišno koliko smo tanki.Ali ako ih i mi ovde na sajtu kudimo,ubićemo ih totalno u pojam.Ispratio sam Piksija,Deju,Pančeva,Belodedića,Robija… znam dobro šta je kvalitet,ali hajde da sad malko zažmurimo na jedno oko.Pozdrav iz Bg.

Reply
Hadži Dragan јул 10, 2017 at 06:14

Gojkova sam gledao na par utakmica za OFK-a,jes mali,ali je tehničar (hahaha).Ma ozbiljno,dobar je.Još je to tanko za Zvezdu,ali neka se kali,ništa ne košta.

Reply

Leave a Comment