Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Рачић – Хвала свима на поверењу

Фудбалери Црвене звезде припремају се за први меч другог кола квалификација за Лигу Европе, који играју у четвртак против казахстанског Иртиша.

Један од најмлађих у екипи, Урош Рачић истиче да његова екипа ради напорно како би реванш у Београду дочекала са позитивним резултатом.

— Не знам како ће пут утицати на нас, чека нас дуг лет. Такође, друга временска зона нам неће пријати, али то су све ствари на које не можемо да утичемо и зато не смемо да дозволимо да нас поремете. Надам се да ћемо брзо по слетaњу да се привикнемо на време. Што се тиче самог противника, од раније заиста ништа не знам о њима. Анализирали смо их са стручним штабом, видим да играју специфичну формацију, доста другачију од наших екипа, али мислим да нам то неће представљати проблем. Добро се спремамо и идемо на победу. Поставили смо пред себе јасан циљ, а то је пласман у треће коло квалификација и урадићемо све да га остваримо. Лично ми је драго што се први меч игра на страни, имамо прилику да остваримо добар резултат и да у реванш на нашем стадиону уђемо мало растерећенији — рекао је Рачић.

Свој европски деби млади и талентовани фудбалер је забележио протекле недеље у реванш мечу са Флорјаном на Малти.

— Много сам срећан што сам на својој првој европској утакмици одиграо свих 90 минута, то ми заиста много значи за самопоуздање. Још једном бих искористио прилику да се захвалим тренеру и стручном штабу на указаном поверењу и надам се да их ни у будућности нећу изневерити. Генерално сам задовољан партијом коју сам пружио на Малти, лепо сам сарађивао са Ле Талеком у везнoм реду. Причали смо и после меча, обојица смо задовољни и надамо се да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи — поручио је Рачић.

Повезане вести

2 comments

oknarb јул 11, 2017 at 21:51

šta je s rodićem ?gdje zapelo?nije valjda da će nas poletanović opet pojačati?sa li je poznat status a .lukovića i jovovića?

Reply
milos rankovic јул 11, 2017 at 19:07

NECU PUNO O RACICU IMAS PUNO DA RADIS BICE DOBAR IGRAC OD TEBE JA BI O GROFU TINTORETU UZE NAM CAUSICA ZNAO JE DA GA TRAZIMO ON JE JEDAN VRLO LOS COVEK A TRENER JE KO MOJA BABA MILENA AKO NEKAD DODJES NA NAS STADION TREBA TE DOCEKATI KAO GROBARA POSTO TI TO I JESI CIM SI SE LIZAO SA NIKOLICEM A ON NAS JE PLJUVAO NAJVISE

Reply

Leave a Comment