Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Списак путника за Казахстан

Фудбалери Црвене звезде ће у среду, 12. јула, отпутовати авионом у Казахстан где ће у четвртак играти прву утакмицу другог кола квалификација за Лигу Европе.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић одлучио је да на пут поведе 18 фудбалера. На списку су се нашли:

Филип Манојловић, Дамир Кахриман, Душан Анђелковић, Филип Стојковић, Вујадин Савић, Абрахам Фримпонг, Дамјан Ле Талек, Мичел Доналд, Урош Рачић, Ненад Милијаш, Гелор Канга, Бранко Јовичић, Џон Руиз, Славољуб Срнић, Немања Милић, Рикардињо, Лука Аџић, Ричмонд Боаћи, Вања Вучићевић.

Срђан Бабић још увек није спреман, док је Александар Пешић зарадио блажу повреду на пријатељској утакмици против Динама из Панчева.

Очекује се да екипа Црвене звезде у Павлодар стигне у касним вечерњим сатима по локалном времену.

Повезане вести

15 comments

sladajac јул 12, 2017 at 16:10

Kao prvo na spisku se nalaze 19 imena igraca a ne 18, a sto se tice trenera odmah da kazem da me je razocarao i da tvrdim da nema kapacitet ni m… da vodi Zvezdu.Alibi,alibi,alibi,kukavicki fudbal sa jednim napadacem sa baziranjem napada preko crnog andjelka e to je tek tragikomedija…Ja da sam trener Zvezde zivotom garantujem ove pacere bi dobili tamo ladno 2.3 razlike ali 4-1-3-2 pozz…..

Reply
oknarb јул 12, 2017 at 13:30

možemo do titule pod uslovom da da neke utakmice namijestimo.po meni čukarički ima najbolje igrače

Reply
oknarb јул 12, 2017 at 11:50

neka mi kaže neko zašto ne potpisujemo rodića i vukanovića?

Reply
LA[K]I јул 12, 2017 at 13:03

Vukanovica necemo jer vec i ovako imamo previse napadaca, a ja bih voleo da oteramo Pavkova pa dovedemo Vukanovica, ali nazalost to nece ici. Za Rodica su vec 5-6 puta do sada rekli da je sve gotovo i da je ostalo samo da se potpise ugovor. Tako bi i sa Causicem i sa Djurdjevicem prosle sezone, pa ne dobismo ni jednog ni drugog. Mislim da ce tako biti i u slucaju Rodica.

Reply
josif јул 12, 2017 at 10:49

Previse se uzbudjujemo oko evrope!Bilo bi dobro da prodjemo ove zbog sto vise utakmica u evropi,nista vise.Grupna faza je ocito samo san,nepomaze tu ni Pesic(koji se usput povredio)niti Jovicic niti niko.Mi jednostavno nema tim,nemamo pojedince koji prave razliku,i da prodjemo ove indijance u sta se iskreno nadam,u trecem kolu sledi sigurno nepremostiva prepreka sobzirom na formiranje tima u hodu i kvalitetu potencijalnih protivnika uz to nas i UEFA nemirise iz dobro poznatih razloga tako da nas prioritet treba da budu domaci trofeji i izbacivanje par mladih igraca kako bi mogli da zivimo od prodaje(nazalost).Ovi stranci koje niko nece(Le Talek,Donald,Ruiz,Kanga)usput moraju da igraju jer realno su fudbalski pismeniji od domacih igraca,ocekivati nesto vise u evropi za Zuletom,Vujadinom i deda Andjelkom je neozbiljno.Pozz.MKD

Reply
LA[K]I јул 12, 2017 at 15:10

Kazes „mi nemamo pojedince“. Tacno, ali Pesic i Jovicic su bas dovedeni da bi bili ti pojedinci koji donose prevagu. Zalosno je to sto se u tu Ligu Evrope kvalifikovao ko je stigao poslednjih 10-ak godina. Zeta dodje do plej-ofa, mi ne mozemo. Vojvodina vise puta igrala plej-of od nas. Svaka susa je tu ulazila sa lakocom, samo mi nismo nista uspeli da uradimo celu deceniju. Dnjepar je uspeo da dodje do finala tog takmicenja, a mi ne mozemo da se kvalifikujemo. E to je zalosno! Nas problem je uvek bila odbrana i ostala je i sada. Kada shvatimo da je odbrana stub svakog tima u svakom ekipnom sportu onda cemo nesto moci da uradimo kao sto su kosarkasi nesto postigli u EL. Do tada smo nazalost nemocni. I ponovicu nije to problem ove sezone, vec poslednjih 10 godina! Mi i kada imamo kvalitatne igrace (kao npr. prosle sezone) opet ispadnemo zbog amatera u odbrani.

Reply
Goran јул 13, 2017 at 18:04

Zvezda ima ucesca u plej ofu koliko Vojvodina i Zeta zajedno…Zvezda je igrala plej of LE 4 puta Vojvodina 3 puta a Zeta 1 put…Plus 5 puta u predkolu za LS smo igrali,9 puta u plej ofu za LS i LE+jednom ispali u zadnjem minutu zbog onog penala Bajkovog za malo da nismo usli i jednom suspendovani kada smo imali onaj sampionski tim a grobljanci umesto nas igrali siguran sam da bi tada bar LE igrali…Jos smo uvek teske protivnike imali na zrebu a nikad srece i uvek neka ispadanja na penale,produzetke,zbog gol razlike u gostima kad se samo setim Dinamo Kiev nismo izgubili u 2 utakmice a ispali,Milan ispali od tima koji nije ni trebao da igra zbog kradja u Italiji,Rendzers jedva ispali a imali sanse,Bordo ispali zbog penala u 93 minutu,Ludogorec ispali posle produzetaka a imali sansu…Jos da nismo u ovolikim dugovima i da smo imali pare za ozbiljnija pojacanja druga bi sad prica bila…Al polako sve ce to doci na svoje dug se smanjuje a morace i sreca na zrebu jednom da nas pogleda bice tada i Evropa samo strpljivo…

Reply
otpisani101 јул 12, 2017 at 09:22

Mora da priznam da se sve slazem sa lakijem. ..milojevic me jos nije ubedio da je bolji od grofa. ..pojacanja kao dosla za kazahstance i sada nista. ..videcemo sve u cetvrtak. ..ako zvezda igra defanzivno u kazahstanu, milojevic odmah napolje. ..to smo gledali kod grofa. ..postujem samo ofanzivnu zvezdu. ..

Reply
LA[K]I јул 12, 2017 at 09:44

Defanzivno mozemo da igramo protiv Mancester Junajteda, Bajerna, Reala, Berse. Protiv cetvrtoplasiranog tima iz Kazahstana nema opravdanja za defanzivu ili nedaj Boze poraz ili ispadanje. Ako nasi igraci koji primaju neverovatne plate ne mogu da izbace jedan porosecan kazahstanski tim onda treba ugasiti klub kako se vise nebi brukali protiv svakakvih indijanaca koji slucajno zalutaju u Evropu. A sto se Grofa i Milojevica tice ocigledno je da oni u klubu nemaju nikakve funkcije, vec da Terza sastavlja tim za njih. Djurovski je radio svojom glavom i zato su ga oterali. Ne vidim drugi razlog da na spisku imamo toliko krila i veznjaka, a da nemamo rezervnog stopera i bekove. Sta ako se povrede Andjelkovic ili Stojkovic? Ko ce igrati desnog/levog beka, kad nemamo rezervnu opciju na klupi. Doveli smo igraca za 750.000 evra i nema ga u sastavu. Zasto? Idemo tamo kao da smo seoski klub, a ne bivsi sampion Evrope i sveta.

Reply
Ljubisa 88 јул 12, 2017 at 11:57

Sredstvo ne bira cilj,vazno je proci,irtis nije prosecan tim,to je tim po kvalitetu malo slabiji od naseg,malo jaci od vojvodine,imaju visse para nego mi,istorija je na nasoj strani,ali druze vremena se menjaju,nekad je turska bila vojna sila a sad je amerika i rusija 🙂
Volio bi da ih dobijemo takticki,disciplinovano a ne napadacki,mi moramo svatit da smo i mi prosecna evropska ekipa i zato moraml imati vise opcija u taktici ,zbog jacih protivnika u evropi ,ako imamo samo jednu ofanzivnu taktiku,crno nam se pise u evropi… stanojevic,nikolic i ako su grobari,oni su bogovi taktike ,volio bi da je takav i nas trener,a mislim da jeste.pozdrav i sretno momci

Reply
LA[K]I јул 12, 2017 at 12:48

Ne bih se bas slozio sa tim. U Kazahstanu postoji jedna jaka ekipa i to je Astana koja je sampion vec par sezona i koja ce kako stvari stoje biti tamo sampion jos dugo dugo. Pored nje kao jaci ubraja se i Kairat, i to je tim koji moze da iznenadi u Evropi bilo koga, a mozgao bi lagano i nas (vec jednom jeste). Nas sadasnji protivnik je slican tamosnjem treceplasiranom timu Ordabasiju. Ekipa na nivou Napretka, Mladosti ili Radnickog. Nista posebno oni nemaju cega bi mi trebali da se plasimo. To da imaju vise para u to ne verujem, jer nasa dva napadaca smo platili 1.050.000 evra (Pesic i Pavkov). Za razliku od nas njihov tim cine igraci koje bi sebi mogao da prijusti bilo koji tim koji igra plej-of kod nas i Cukaricki. Kod njih bi od opasnih igraca izdvojio Franka Dja Djedjea. Svi ostali su na nivou igraca Radnickog ili Napretka. Naravno da treba igrati takticki, ali kakva je to taktika ako se branimo protiv ovakve ekipe? Treba da igramo napadacki, ali ne kao „muve bez glave“ kao protiv Floriane, vec povezano. Siguran sam da ce u tom dosta pomoci Jovicic koji je dosao iz Amkara. A hajde da kazem za Stanojevica da je strucnjak, tu se mozemo sloziti, ali Nikolic… Lako je biti strucnjak u Srbiji i protiv Zvezde koju je vodio amaterski trener sa amaterskim igracima, u jedinom derbiju koji je vodio Djurovski videlo se koliki je Nikolic „strucnjak“.Bosko ga je takticki ga je razbio, ali nazalost amaterizam naseg tima bio je toliki da cak ni Djurovski sa odlicnom taktikom nista nije mogao da ucini. Pozdrav i za tebe.

Reply
LA[K]I јул 12, 2017 at 08:51

Gde je Milosevic kao izmena za levog beka? Gde je Viveiros kao izmena za desnog beka? Zasto opet isti stoperski tandem? Gde su Babic i Ze Markos? Gde je Pesic od 750.000 evra? Sramota je sto ovde nema ni Jovovica koji je bolje levo krilo nego Milic, Srnic i Ruiz zajedno. I kad smo vec kod Ruiza sta ce on uopste vise u ovom klubu? Napolje i njega i Le Taleka, samo zauzimaju mesto ozbiljnim fudbalerima! Svetla tacka je to sto je u timu Jovicic. Dobili smo vrhunskog fudbalera koji moze da donese prevagu. Iskreno se nadam da cemo se iz Kazahstana vratiti sa pozitivnim rezultatom, ali ako budu igrali neki sa ovog spiska tesko nama.

Reply
kastiljo јул 12, 2017 at 15:20

Od Milosevica se pozdravi.Viveiros je fizicki na nivou pretpetlica,Babic nije igrao 2 godine ozbiljan fudbal a pritom klinac koji to neigranje ne moze da nadoknadi iskustvom.Ze Markos takodje,mislim da nema nijednu utakmicu u seniorskom fudbalu.Ze Markosa i Viveirosa mozemo da ocekujemo mozda u kup utakmicama ako izvucemo Moravac iz Predejana.
Nazalost mislim da ce Irtysh da napravi solidnu prednost pred revans,mada i dalje postoji ta nada da ce igraci krenuti da pokazuju pobednicki mentalitet,sto nam nije bila odlika prethodnih 10 godina….Secam se kad se protiv Milana na marakani islo na pobedu,sad se branimo protiv Floriane.

Reply
Pera јул 12, 2017 at 16:38

To što sada igramo takav fudbal krivi su svi ovi u klubu što dovode kojekakve igrače koji nisu na nivou petlića po svom fudbalskom znanju i talentu. Sramota me je bre više ko je sve pored svog imena stavio fudbaler Crevene Zvezde. Ranije se znalo da samo oni koji su vrhunskog talenta mogu biti igrači tima. Očigledno je da pojedini menadžeri guraju svoje pulene da samo jednu sezonu prodju kroz klub kako bi imali reference da ih kasnije nude na tržištu kao bivše igrače Zvezde. Nismo mi naivni i to treba prekinuti. Zvezda realno mora da ima 18 igrača upotrebljivih za prvi tim a sve van toga je omladinski pogon, koji treba da ima svoju šansu popunjavanjem posle povreda ovih glavnih igrača. Stranci, samo Donald i Boaće ostali nisu potrebni klubu. Nivo njihovih igara nije ispred domaćih igrača i oni su preskupi da ostanu u klubu. Drugo je pitanje što se niko ne interesuje za njih i onda je prvo pitanje ko je doveo takve igrače i obećao da će imati stalno mesto u timu. Ja da sam trener prihvatio bih to samo sa debelim uslovom da su svi igrači kod mene ravnopravni i da igra samo onaj koji je kvalitetom to obezbedio sebi. Sa takvim kriterijumom kažem samo pomenuta dvojica mogu računati da si standardni.

Reply
LA[K]I јул 12, 2017 at 17:19

Slazem se delimicno sa obojicom, tj. sa Perom kao i uvek skroz, a sa Kastiljom se ne slazem u svemu. Za Babica cemo videti, ma da sve ide ka tome da je Kastiljo upravu, jer je decko bio rezervista cak i u spanskom drugoligasu. Mislim da ce biti slican slucaj kao sa Poletanovicem. E za Viveirosa cemo videti. Ja sam njega gledao u utakmicama B tima i ostavio je na mene dobar utasak. Cak mi je tada delovalo da je bolji od Petkovica. Voleo bih da gresis, ma da nista ne mozemo reci dok ga ne vidimo na delu na nekoliko utakmica. Ma da nebi me cudilo da on i Ze Markos zavrse kao Micel, Auco, Jovovic, Ilic… Mozda je cak tu po sredi i neki kriminal. Ne ide mi u glavu da potpisu ugovor sa igracom i posle 6 meseci koje ovaj provede na pozajmici oni ugovor raskinu. Ko zna sta se sve tu desava. Zao mi je Milosevica. Decko nije dobio priliku sa se dokaze, a mozda ovog leta vec ode, ako dodje Rodic. Odigrao je 3 zvanicne utakmice + prijateljska sa Spartakom i nijedna nijednu nije igrao celu. Jos kad se doda da je placen 300.000 evra… U poslednjih 10 godina Zvezda je imala pobednicki mentalitet samo kada je Robi vodio tim. Sve od 2007. pa do danas sem tog perioda je komedija. Nadam se da iz Kazahstana dolazimo sa prednoscu, ma da bi i neki remi bio dobar kad se pogleda kakva nam je odbrana.

Reply

Leave a Comment