Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда против Спарте у 3.колу квалификација!

Спарта Праг

Противник Црвене звезде у случају проласка у 3.коло квалификација за Лигу Европе биће Спарта из Прага.

Црвена звезда је сазнала противника у 3.колу квалификација за Лигу Европе. Уколико у реваншу савлада Иртиш, Црвена звезда ће играти против Спарте из Прага, за коју наступа Срђан Плавшић.

Први меч ће се играти у Београду, а реванш је у Прагу. Наравно у случају проласка у 3.коло.

У првом мечу Црвена звезда и Иртиш су јуче ремизирали у Павлодару – 1:1. Реванш је на програму наредног четвртка на Маракани.

Повезане вести

30 comments

Andrija S. јул 14, 2017 at 18:14

4-4-2 : Manojlovic – Stojkovic , Le Tallec , Babic , Milosevic – Donald , Jovicic , Srnic , Ricardinho(Adzic) – Boakye , Pesic .
Manojlovic je u Evropi blagi ocaj ali boljeg nemamo… Stojkovic je u Cuki kidao zajedno sa Srnicem jos i trener iz Cuke tkd mislim da on trb na desnom beku. Le Tallec je dobro odigrao protiv Irtisa i misim da on nije za zadnjeg veznog jer je prosle godine protiv Ludogoreca crko za 70minuta , a nama trb igrac koji moze da igra 180minuta. Babic je drzap odbranu na NZ2014 i trbalo bi da igra. Milosevicu trb dati sansu , da ne mucimo jadnog 35-godisnjeg , naseg najveceg golgetera Andjelkovica. Donald je pokazao da je odlican u odbrambenim zadacima. Jovicic je ODLICAN (mzd cak i najbolji) !!! Krila nemamo bolja i ond igraju Srnic i Ricardinho(Adzic). Boakye je ocigledno igrac visokog kvaliteta . Pesica smo platili 750k i ne bi bilo normalno da smo ga za te pare doveli da igra JSL… pozz.

Reply
dejo јул 14, 2017 at 16:54

Samo cu pitat zna te li autori sajta MCZ gdje se igra prva utakmica protiv Sparte iz Praga je li u Cesku prva ili u Beogradu prva ,nadam se da ce se Crvena Zvezda pojacat dobro za utakmicu protiv Sparte iz Praga da ce to uprava svatit ozbiljno ili neka podnesu ostavke jer je zrela inace Crvena Zvezda za Privatizaciju

Reply
kastiljo јул 14, 2017 at 21:10

U bgu se igra prva utakmica.

Reply
Kalderon јул 14, 2017 at 15:49

Igrao sam dugi niz godina fudbal i znam samo jedno ne postoji igrac koji ne moze da se cuva niti ekipa koja je nepobediva. Spremi se dobro i pokazi da imas srce i krvi u tebi i pada svaki tim.Gazda im milijarder ko ga jebe nikada nisam video pare da trce nema nepobedivih.

Reply
Dux јул 14, 2017 at 18:49

Tako je..

Reply
Pera јул 14, 2017 at 20:06

Vidiš prijatelju sto posto si u pravu tako razmišljaju pravi sportisti. Po meni uloga trenera je pored one da odabere tim i taktiku i sve to spremi kako valja pre svega na tom logičkom i psihičkom planu. Kad igraš kod trenera koji ima ambiciju čini ti se da si nepobediv. Mitiljav trener takva i ekipa. Ja imam utisak da se u Zvezdi previše obraća pažnja na strane igrače i da realno gledajući oni nisu igrači koji su klasa za domaće. Stoga mislim da Miloje mora da ima više poverenja u domaće igrače. Očigledno je da Rikardinjo nema mentalitet ali da zato mali Adžić upravo tu ima šansu. Što se mi stidimo da ti klinci pokidaju na terenu. Mladost donosi agresiju i ambiciju. Mislim da posle ovih kvalifikacija La Taleka, Ruiza i Kangu ne treba zadržavati jer samo zauzimaju mesto klincima. Još nešto što bi sa Ćalasanom ja sam u njemu video na nedavnom takmičenju klinaca odličan materijal na štoperskim pozicijama.Ako klub išta planira on mora da takvog igrača dovede odmah. On sada nema cenu ali će je imati posle par sezona u Zvezdi. Inače logika igranja utakmice je prosta njih 11 naspram naših 11 pa ko više da taj dobija.

Reply
dusan јул 14, 2017 at 23:39

za nas je vecina ekipa nepobediva, a sparta ce da nas odvali ako stignemo do nje.

Reply
Hadži Dragan јул 14, 2017 at 15:05

Ajmo cigani u play off, sve veterani u Sparti. ˝Mali˝ će protiv nas igrati kao svojevremeno Piksi za Marselj. Srce mu je crveno belo. Pozdrav od tvojih ludaka sa ISTOKA.

Reply
Petak trinaesti јул 14, 2017 at 15:01

ugasili smo. . .to je to. . .stavite katanac nemojmo se više brukati.Ovo niko nije zaslužio od navijača da gleda bruke svake godine.Jer veća je sramota pustati ove kvazi igrače da gaze travu koju su gazile fudbalske veličine,bolje KATANAC.

Reply
oknarb јул 14, 2017 at 14:36

ДОВЕДИТЕ БИСЕДВАРА И РОДИЋА

Reply
Sava Savanovic prvi Srpski vampir јул 14, 2017 at 14:12

Jbg nama niko ne valja. Kada bi se mi pitali uvek bi izlacili najlakseg protivnika a i tada bi bilo problema. Ovo je ekipa, otprilike, srednjeg kvaliteta od mogucih protivnika. Prvo, igraci u glavi moraju da shvate da moraju protiv svakog da pruze max, nikoga da se ne plase, i da veruju u sebe i svoje saigrace. Ocekujem da prodjemo, pre svega, u III kolo, mislim da ce i ekipa jos da pododje, ima tu nekog materijala, max koncentracija, greske svesti na min, boriti se do kraja … Budite sigurni da su oni zeleli da izbegnu nas i da su omi vise nezadovoljni zrebom nego mi. Hrabro, srcano do prolaza u IV kolo.

Reply
Дејан.цз јул 14, 2017 at 14:04

Јбга идемо даље,да барем тај Иртиш успијемо избацити да се не срамотимо а ови су прејаки за нас и није реално (иако је спортски) надати се проласку…морамо чекати боља времена и неке нормалне људе у управи да би смо се надали опоравку…

Reply
bata јул 14, 2017 at 13:59

Rodic pod hitno umesto Andjelka , ostale uigrati i uvesti u formu , samo muski i disciplinovano i sta nam da bog .

Reply
oknarb јул 14, 2017 at 13:43

КАД ЈЕ НОВА ПРОМОЦИЈА?ВИЈЕРОВАТНО КАД ИСПАДНЕМО?

Reply
aleksandar јул 14, 2017 at 13:39

Jaci su od nas duplo,pratio sam ih prosle sezone i igraju fudbal koji je za nas misaona imenica… Tesko cemo mi ovo proci,bolje da nam je pao maritimo ili astra pa cak i apolon,ovako tesko.

Reply
kastiljo јул 14, 2017 at 13:56

Bili su treci u ceskoj,sa dvocifrenom razlikom u odnosu na prve 2 ekipe….Maritimo je ekipa kojoj mi ne bismo mogli gol da damo…Imali su mislim najbolju odbranu u ligi…Za astru se slazem da bi bila najbolja a te kiprane nikako ne volim…Jos uvek vucem traume od apoela.

Reply
Hadži Dragan јул 14, 2017 at 19:22

Gledao sam Partizan-Budućnost i Hajduk-Levski na tv. Niko ništa ne igra posebno, tako da nemojmo biti pesimisti.

Reply
oknarb јул 14, 2017 at 13:37

СИЈЕЋАМ СЕ КАДА СМО ИХ ПРОШЛИ ПУТ ДОБИЛИ НА ИЗВЛАЧЕЊУ РАДОВАЛИ СМО СЕ КАО ДА СМО ВЕЋ ПОБИЈЕДНИЦИ У,УКЉУЧУЈУЋИ И ДИКУ СТОЈАНОВИЋА,АКО НЕКО ИМА СНИМАК ,А ОНИ НАС ОДЕРАЛИ И РЕУЛТАТСКИ И ИГРОМ,ЈЕДИНИ ИГРАЧ КОЈИ ЈЕ ПРУЖИО ТАКАВ КАКАВ ОТПОР ЈЕ СРЕЋКОВИЋ

Reply
josif јул 14, 2017 at 14:30

Prosli put je bila Slavija.I sada cemo slicno proci.U BG max remi a tamo 3-4 kom.Pozz.MKD

Reply
meteorolog јул 14, 2017 at 13:35

Gledam sta kazu Cesi u vezi ove utakmice i vidim da bas nisu zadovoljni zrebom. Svi se plase Zvezda, kazu najtezi rival koje su mogli dobiti 😀

Reply
as јул 14, 2017 at 13:52

:DDDDD

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 14, 2017 at 13:27

jbg…bar da smo revans igrali na mari..sta je tu je..nek dodje jos rodic i markinjos,babic da udje u formu i pesic pa sta nam bog da

Reply
Hadži Dragan јул 14, 2017 at 19:20

Mislim da je bolje što se prva igra kod nas…manje će me boleti ako ispadnemo u gostima,ne moram od stadiona do kuće da idem ko lud. Mada verujem u prolaz,oni su milione dali za igrače od 34-35 godina,osim našeg atom mrava,koji će kao i Piksi svojevremeno u Marselju da zabušava,jer mu je srce crveno belo.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 14, 2017 at 22:15

nema vise sta nas boli..vec godinama samo suze i bol..navikli smo na to..a sto je najgore ne vidim u buducnosti neki boljitak..vec 10g pricamo sledece godine pa sledece a nikad da dodje

Reply
Maksa јул 14, 2017 at 13:27

Gledao sam uzivo prenos i u sebi govorio samo ne Everton. A iza Evertona sam stavljao bas Spartu iz Praga koji nisu toliko kvalitetni kao englezi ali su uvek bili neugodni u Evropi. Bice tesko ali nije nemoguce ako se odigra pametno.

Reply
LA[K]I јул 14, 2017 at 14:03

Pa realno gledano Everton bi bio daleko laksi rival. Svi klubovi iz liga 5-ice koji igraju kvalifikacije za LE to shvataju neozbiljno. Setite se samo Vose protiv Sampdorije. Svi ih otpisali, kad oni nokautirase Italijane. Pa iste sezone Vest Hem jedva na penale izbacio maltezane, posle ispali od nekih amatera. Tako da je po meni Sparta najtezi protivnik kog smo mogli da izvucemo. Samo bez kikseva u odbrani i mozemo ih lako proci. Nisu oni neka sila, ali ako bude igrao Andjelkovic bolje da ne izlazimo na teren.

Reply
kastiljo јул 14, 2017 at 21:17

Ne verujem da ce tako gledati ove sezone,poucenim iskustvom mancestera….Tesko da ce Everton sledece sezone izboriti LS kroz PL,a realno svaki engleski klub iz top 10 moze da osvoji LE,mozda bi se kidali sa Sosijedadom npr ili tako nekim spancima..

Reply
LA[K]I јул 15, 2017 at 01:28

Pa da stvar bude neverovatna to i jeste tako, i ne samo iz Engleske vec i iz Spanije, Italije, Nemacke, pa i Rusije, ali je meni prosto neverovatno koliko oni to lezerno shvataju. Ja smatram da bi Everton mogao komotno da se proseta kroz LE ove sezone, ali mogu da se opkladim da nece ni u grupu uci kao ni Vest Hem i ko je vec sve igrao prethodnih godina. Meni u mozak ne ide zasto ljude ne zanima takmicenje kojim mogu da se probiju u LS i da zarade pare. Nikada mi to nece biti jasno. Kad se samo setim da su Inter i Totenhem igrali protiv Partizana sa B timovima i ispadali u grupi…

Reply
josif јул 14, 2017 at 13:22

Kada smo mi imali srece u zrebu?Nikad,ali bukvalno nikad.Pozz.MKD

Reply
kastiljo јул 14, 2017 at 13:26

Ako prodjemo Irtis,a nadam se da hocemo,imacemo znatno jaci tim protiv Sparte…Bice tu oporavljeni Pesic,vrlo verovatno Rodic,jos cemo pritom imati vise vremena da se uigramo.
Ono sto je krucijalno je da se igracimo pojasni da glavom moraju biti na utakmici protiv Irtisa,da se svaka sansa za iznenadjenje svede na minimum,jer smo bolji tim.

Reply

Leave a Comment