Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милан Родић ново појачање!

У петак, 21. јула 2017. године уговор са Црвеном звездом потписао је Милан Родић.

Некадашњи фудбалер ОФК Београда, Зенита, Волге и Крила Совјетов обавезао се на трогодишњу верност клубу из Љутице Богдана.

Родић је фудбалер који игра на позицији левог бека, рођен је 2. априла 1991. године, а својевремено је наступао и за младу репрезентацију Србије.

Овим путем желимо му добродошлицу у најтрофејнији српски клуб!

Повезане вести

13 comments

Coki81 јул 22, 2017 at 00:44

Savic i Le Talek na ispitu protiv Sparte…neka Zvezda protiv Ceha primi samo 1 gol i ja cu biti prezadovoljan…jos ako to bude iz penala…

Reply
Novica Nole јул 21, 2017 at 22:36

Uprava je odradila vrhunski posao i na vreme.Dakle sto je u klubu bolja finansijska situacija bolje se radi i ozbiljniji igraci dolaze.Jedini promasaj po meni a sto ce nazalost brzo da se dokaze a nadam se da nas to nece skupo kostati je Savic.Sinoc jedan ozbiljan napad i covek stavio ruke na dupe i lik ga okrenuo na petoparcu.A sta ce tek da mu rade Cesi.Babic i La Talek su jedini koji mogu da to ozbiljno odigraju posto vec nismo doveli stopera tipa Basa.Abi bolje tako da ne dovedes nikog nego svakog.

Reply
Hadži Dragan јул 21, 2017 at 17:30

Dobrodošao. On umesto grbavog rukometaša i Pešić umesto bezobrazno indolentnog Brazilca i to je to.

Reply
Pera јул 21, 2017 at 17:07

Što Ćalasana nisu doveli. Klinac može odigrati kako treba samo mu treba dati šansu. Ja se ne bih oslanjao na Frimponga i La taleka. previše je kikseva od njih bilo i Vujadin im je održao lekciju kako je odigrao ove dve utakmice kvalifikacija. Okanite se Borjana i dovedite nekog domaćeg mladog golmana i pojačajte konkurenciju.

Reply
kastiljo јул 21, 2017 at 17:38

Frimponga treba prodati pod hitno dok jos moze koja para da se uzme od njega.Takticki i tehnicki neskolovan igrac koji tesko moze bolje od ovoga sto trenutno prikazuje.On moze da bude neka zvezdina opcija ako se plasiramo u LE pa da se na nekim SL utakmicama standardni stoper odmori.
Irtis verovatno nije merilo ali su Savic i Le Talek zaista jako ozbiljno izgledali,Le Talek me je stvarno pozitivno iznenadio,njih dvojica treba da igraju protiv Sparte jer su trenutno najkvalitetniji par na tom mestu.Babic ocekujem da ce biti spreman da pomogne za neka 2-3 meseca. Trenutno najbolja postava Zvezde je Borjan-Stojkovic-Savic-Le Talek-Rodic-Jovicic-Donald-Kanga-Radonjic-Srnic-Boaci…

Reply
LA[K]I јул 21, 2017 at 18:06

Sve ste lepo rekli. Za stopere se potpuno slazem. Frimpong je daleko od ozbiljnog stopera. Zao mi je sto zimus nije ostao onaj Micel. Mozda opet nebismo uzeli titulu ni kup, ali bar nebi gledali ono brukanje u reziji tandema Lukovic-Frimpong. Le Talek i Savic odlicno funkcionisu zajedno. Treba im dati sansu protiv Sparte. Jos sad kad imamo novog levog beka ima da budemo ozbiljan rival Sparti. Ja iskreno ne bih voleo Borjana na golu, ali opet i on je bolji nego Manojlovic. Zelja mi je bio Mijatovic, koji je najkompletni golman od svih koji su se dovodili u vezu sa Zvezdom. Steta sto mesto stranca moramo da cuvamo za Ruiza kog ocigledno niko nece da kupi. I nadam se da cemo konacno preci na formaciju sa dva napadaca. I corav iz aviona vidi da je Boaci sam u sesnestercu nemocan. Treba mu saigrac kako bi bolje funkcionisao. Dosta vise sa forsiranjem penal golgetera Kange. Mi ne smemo da predjemo u ofanzivniju formaciju da on nebi izgubio mesto u timu. Stvarno ne znam da li iko u klubu zna da sada postoji limit od 4 stranca za SLS. Kako oni to misle da uklope Boga pitaj.

Reply
Estrella Roja јул 21, 2017 at 18:18

Le Talek je sinoć odigrao vrhunsku utakmicu i to se malo pominje među navijačima, pretpostavljam da je razlog što jedva čekaju da mu vide leđa pa sve i da postiže redovno golove, objektivno se neće vrednovati njegova igra. Stojković i Savić meni su dosta problematični u tvom idealnom timu, a da ne pominjem Radonjića za koga nemamo predstavu da li će uopšte i igrati tokom sezone. Potreban je iskusan štoper uz Babića, kao i jedan kreativni vezni igrač čak iako Kanga ostane, a kamoli ako ga uskoro prodaju. Moja procena je da su nam šanse protiv Sparte najviše oko 15%, gledajući onako ovlaš sinoć Spartu-Vitese. Mnogo brže igraju i taktički su superiorni u odnosu na naše igrače. 0:0 je odličan rezultat u Beogradu pred revanš u Pragu.

Reply
manasijevic јул 21, 2017 at 16:57

mislim da smo konacno napravili odlican tim, malo strpljenja za uigravanje i mozda dobar centralni vezni ako ode Kanga…

Reply
NESO јул 21, 2017 at 16:41

JOS SAMO RADOJNIC DAPOTPISE KOMPLETNI NE TREBA NAM NIKO ZVEZDO
BRAVO

Reply
oknarb јул 21, 2017 at 16:37

дуго није било да је управа на вријеме довела неопходне играче као сад
и то је са те стране за похвалу .штета што у јануару нису дошла три права појачања мможда би превагнуло за титулу.али шта је ту је.треба нам играч карактеристика као некада деко у порту

Reply
oknarb јул 21, 2017 at 16:12

нисмо конплетни .треба нам још једно крило и играч средине терена јер милијаш стварно нажалост не може играти озбиљан фудбал ни у нашој лиги

Reply
LA[K]I јул 21, 2017 at 16:10

E sad smo kompletni. Samo treba izmeniti formaciju u 4-1-3-2 ili 4-4-2 i nadam se da cemo konacno i na terenu imati svih 11 igraca, a ne samo na papiru.

Reply
Loki јул 21, 2017 at 15:38

Dobrodosao!

Reply

Leave a Comment