Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Срнић – Подстрек да будемо још бољи

Славољуб Срнић је на утакмици против Радничког из Ниша постигао два гола, и тако избио на друго место листе стрелаца са укупно четири постигнута гола ове сезоне.

Одличну форму коју је показао на еврпским утакмицама Славољуб Срнић потврдио је и на премијери у домаћој Суперлиги.

— Најбитније је да смо отворили сезону победом пошто смо у прошлости знали да имамо неугодно прво коло. Пресрећан сам што су голови напокон дошли после Европе и у првенству. Мислим да ми се сада враћа за добар рад на тренинзима и за залагање на терену. Наставићу истим темпом и на свакој утакмици ћу давати свој максимум. Голови ми полако враћају самопоуздање и верујем да ћу све боље и боље изгледати на терену. Првом утакмицом на старту сезоне морамо да будемо задовољни. Постигли смо три гола, а уз то Раднички на јучерашњем мечу није створио много шанси, што је јако битно за самопоуздање целе екипе. Морам да истакнем да је време било изузетно тешко за игру, да је било другачије мислим да бисмо много боље играли. Ипак, најбитниј је да смо победили — рекао је Срнић.

На првих пет утакмица од старта сезоне Срнић је постигао чак четири гола.

— Када сам након утакмице ушао у свлачионицу сачекала ме је порука Срђана Плавшића који ми је честитао и који је стручно проценио на снимку да сам ког другог гола последњи играо лопом. Потпуно би небитно било и да је Баоћијев гол, најсрећнији сам када побеђујемо, није ми битно ко постиже поготке.

Неколико тренутака пре судијског звиждука Срнић је напустио терен због посекотине на глави коју је задобио у дуелу.

— Добио сам ударац на самом крају меча, имам посекотину коју су ми наши доктори успешно затворили. Уверен сам да ће за са тим све бити у реду и да ћу наставити несметано да тренирам — поручио је Срнић.

Повезане вести

4 comments

as јул 24, 2017 at 16:04

Po meni u 3 najbolja naša igrača ove sezone! znam da se mnogi ne slažu ali da su na proleće on i Poletanovic igrali umesto Milica/ruiza i LeTaleka mi bismo ladno uzeli titulu! jednostavno obojica TRČE na terenu ostavljaju srce i dušu!!!

Reply
oknarb јул 24, 2017 at 14:44

обавезно довести радета крунића ако му је истекао уговор с емполијом ,да се гробари не досијете

Reply
oknarb јул 24, 2017 at 14:39

питање колико може не треба да збуни било кога јер мислим да рикардињо није играч који може на више броја утакмица бити играч одлуке

Reply
oknarb јул 24, 2017 at 14:07

продати руиза ,милића ,доналда ,анђелковића.срнића никако продавати до следећег љета ,сада је ушао у форму и показаће се да је прави играч иако не пролази двојицу играча.нама треба класичан играч средине терена и лијево крило јер рикардињо је питање колико може

Reply

Leave a Comment