Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Нови дресови од сутра у претпродаји!

Фудбалери Црвене звезде ће у утакмици против Спарте из Прага по први пут обући нове Макрон дресове.

Истовремено, у четвртак, 27. јула, почеће претпродаја прве гарнитуре дресова (црвено-бели), за сада само у Ред Стар шопу на западној страни стадиона „Рајко Митић“.

У претпродају ће бити пуштена ограничена количина дресова, па ће највернији и најбржи купци већ од сутра моћи да допуне своју звездашку колекцију и међу првима „прошетају“ нови дрес Црвене звезде!

Цена новог Макрон дреса износи 7.990 динара, а сви чланови клуба могу да остваре попуст од 20% на пуну цену.

Већ за десетак дана ће почети и редовна продаја све три гарнитуре дресова у обе Звездине продавнице, као и на онлајн Ред Стар шопу. O тачном датуму почетка редовне продаје на време ћемо обавестити јавност.

Повезане вести

2 comments

Krsmanca Zekić јул 29, 2017 at 06:28

Ove godine su isti dresevi kao i prošle godine a nazivajuih novim!

Uostalom Zvezdo bodrim te! ! !

Reply
Neverovatno јул 27, 2017 at 08:52

Prosao sam mnogo,doziveo svakakve stvari ali da jedan brend,jedan klub kakav je Zvezda u svom shopu nema aktuelni dres svoje ekipe e to jos nisam nigde doziveo!Gospodin Nesposobni ili ti Goran Brocic pod hitno da ide iz kluba i da taj posao prepusti sposobnijim ljudima koji ce kroz marketing doneti profit klubu.Neverovatno je da trenutno imamo 80 % Pumine robe u nasem shopu!.Majice su nam zadnje djubre a najprodavaniji artikl je gumeni privezak sa grbom?!Imamo novog sponzora a kontingent je ogranicen,sto znaci da treba da polomite noge da bi kupili dres pre drugih.Drugi klubovi zive od marketinga a mi pravimo jos i minus.Poslednji originalni dres koji sam uspeo da kupim je onaj najkijev a proslo ih je od tad…..

Reply

Leave a Comment