Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Саопштење КК Црвена звезда – Гал Мекел

Гал Мекел

Стављена тачка на случај „Мекел“.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност, али и челнике ФИБА, да је у среду 26. јула 2017. године исплатио и последњи део дуга израелском играчу Галу Мекелу.

Овиме је уклоњена и последња препрека да се актуелном шампиону АБА и КЛС лиге, и једином представнику Србије у Евролиги, уклони забрана ангажовања нових играча (БАТ) .

КК Црвена звезда мтс је још раније упознао српску јавност и кошаркашке органе са случајем „Гал Мекел“ у коме је било много неправилности и нелогичности приликом његовог раскида уговора са Црвеном звездом и његовим одласком у Макаби.

Органи ФИБА игнорисали су све чињенице које смо навели приликом жалбе на овај случај, и пресудили у корист играча. Међутим, и када је постигнут договор око динамике исплате Галу Мекелу, која је подразумевала да немамо никаква ограничења у довођењу играча (БАТ) појединци из ФИБА које себе воле да називају и „великим Звездашима“ су користећи своје позиције, учинили све да нам још више отежају положај.

Зато, сада када је формално отклоњена и последња препрека, обавештавамо челнике ФИБА да исто тако, као када су нам уводили БАТ, буду креативни и експедитивни, и нађу начина да нам уклоне забрану довођења играча до краја среде 26.јула 2017.године.

КК Црвена звезда мтс наставља своје активности у прелазном року, а о наредним корацима јавност ће бити обавештена у наредном периоду.

Повезане вести

5 comments

Zvezdas od 1958-e јул 27, 2017 at 17:01

Члан комисије БАТ-а је Андрија Клеут, кум Драгана Ђиласа. Ови други су у сасвим другим комисијама, али се слажем да нам и они „врхунски“ помажу.

Reply
Zvezdas od 1958-e јул 27, 2017 at 01:32

Па сви знамо ко је тај „велики звездаш“, а ја би поред имена додао и „звездаш до последњег мазнутог динара“! Андрија Клеут.

Reply
Boban јул 27, 2017 at 08:19

zoran radović.

Reply
Matija јул 27, 2017 at 10:07

Zoran Radovic, Predrag Bogosavljev i Opacic = zlo

Reply
Pera јул 27, 2017 at 12:08

Najtačniji odgovor Matija. Njihova ljubav prema Zvezdi se meri u eurima. To treba terati od kluba. Potpuna podrška Nebojši i ovim mladim ljudima kojima je klub ispred svega. Nateraše nas da platimo igrača koji je igrao za drugi klub i tamo pokupio pare i kod nas. To samo mogu veliki funkcioneri potekli iz Zvezde.

Reply

Leave a Comment