Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

КК Црвена звезда мтс скинут БАТ!

ФИБА послала допис КК Црвена звезда мтс у коме је клуб обавештен да му је скинута забрана регистровања нових играча, и да је скинут са листе БАТ.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност, да је у четвртак 27. јула 2017. године добила писмо ФИБА и челника те организације Патрика Баумана, у коме смо и званично обавештени да је КК Црвена звезда мтс скинута са листе клубова (БАТ) којима је забрањено довођење играча.

„Поштовани, овим потврђујемо пријем потврде да је извршена уплата, чиме је испоштована процедура како би се клубу укинуо БАТ. Као резултат тога, ФИБА скида КК Црвена звезда мтс са листе клубова којима је забрањено да региструју нове играче, што је и образложено у члану 3-335 ФИБА прописа. Молимо Вас да примате к знању да је копија овог дописа послата и у Ваш национални савез, као и у регионалну канцеларију ФИБА, како би ова одлука што пре ступила на снагу. Захваљујемо Вам се на сарадњи у овом случају”.

Генерални секретар ФИБА
Патрик Бауман

КК Црвена звезда мтс са задовољством констатује да је ФИБА коначно показала експедитивност, и брзо реаговала на допис и апел клуба, након исплаћене последње рате Израелцу Галу Мекелу, која је извршена у среду 26. јула.

Овим је уклоњена и последња препрека да КК Црвена звезда мтс настави са планираним активностима током прелазног рока, а о наредним потезима клуба на том пољу, јавост ће бити обавештена благовремено.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment