Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоХокеј

Марко Сретовић: Увек идем на прво место, таква су ми очекивања и са Звездом

Извор: ЦЗБГ.тв

Црвена звезда довела је велико појачање за ову сезону. Тачније, довела је праву бомбу. Марко Сретовић је дошао међу црвено-беле оклопнике и на тај начин додатно појачао конкуренцију у екипи. По речима потпредседника клуба, Александра Јаковљевића, ово је најача Звездина екипа у последње две деценије.  Портал ЦЗБГ.тв је кратко разговарао са Марком Сретовићем у жељи да чује његова очекивања за ову сезону и како се обрео међу црвено-белима.

Поздрав Марко и добродошао у Звезду! Можеш ли нам рећи откуд у Звезди? Шта је пресудило да из Шведске дођеш у наш клуб?

– Поздрав и хвала на добродошлици! Силом прилике тренутно сам у процесу добијања визе у Шведској, који може да потраје и до годину дана. Тако смо се, уз обострани договор, усагласили да играм у клубу као позајмљени играч док се не реши питање визе. Није искључено да останем и до краја сезоне, а можда и на дуже. Све у зависности од развоја ситуације.

Сигурно си упознат са циљевима ове екипе. Шта ти лично очекујеш?

– Циљеви су јасни и то сам већ увидео са приступом, којим је управа пришла сезони. Окупили су све најбоље играче већ по окончању сезоне и Светског првенства. Екипа је веома добра, са пар странаца да попуне празнине и имамо реалне шансе у свим такмичењима, у којима ћемо наступати. Као особа и спортиста увек идем на прво место, тако да су ми и таква очекивања.

Поздрав у име свих љубитеља хокеја и Звездиних навијача!

– Још једном веома сам захвалан на добродошлици и прилици да играм у Црвеној звезди! Надам се да ћу допринети екипи и да ћемо заједно бити успешни!

Текст на сајту ЦЗБГ.тв

Повезане вести

Leave a Comment