Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ле Талек – Победа је најбитнија

Само три дана након победе над прашком Спартом Црвена звезда тријумфовала је у мечу другог кола Суперлиге Србије над Радом.

 Овог пута, наши играчи два пута су матирали голмана Рада.

— Данас смо само желели да победимо зато што знамо да су прве утакмице у првенству увек најтеже. Пре само три дана играли смо меч са Спартом па смо овог пута наступили у комбинованом саставу. То је добро за нас јер сви играчи добијају шансу и то нам много значи како бисмо се уиграли. Знали смо да морамо да победимо, то смо и урадили и не можемо да будемо незадовољни — рекао је Ле Талек.

Оба поготка на мечу постигнута су главом, први је био Ле Талеков у 37. минуту.

— Мој гол је лепши од Пешићевог. Шалу на страну, ово ми је прва утакмица у Суперлиги и први погодак, срећан сам што сам овако отворио сезону. Ипак, три бода су најважнија, није битно ко је постигао голове.

Фудбалери Црвене звезде своје мисли усмерили су ка реваншу који их у Прагу очекује за четири дана.

— Сада морамо да се одморимо и добро припремимо за меч са Спартом. Ова утакмица данас је потпуно другачија од оног што нас очекује у Прагу, али много нам значи што на пут крећемо са победом и изузетно позитивном атмосфером — поручио је Ле Талек.

Повезане вести

6 comments

oknarb јул 31, 2017 at 00:31

ОН ИЗУЗЕВ СТАРТНЕ БРЗИНЕ И ЦЕНТРАШУТА ВИШЕ НЕМА НИШТА ОД КВАЛИТЕТА

Reply
oknarb јул 31, 2017 at 00:30

САМО ДА НЕ ИГРА АНЂЕЛКО.ЧИСТ ПЕНАЛ ЈЕ БИО ЗА РАД,АКО БУДЕ ИГРАО У ЧЕТВРТАК ПРИМАМО 4 КОМАДА

Reply
Hadži Dragan јул 31, 2017 at 10:55

Gledao sam Aleksu Vukanovića kojeg hvališ na Čuka – Napredak. Osim jednog lepog prodora na početku ništa. Vidi se da je brz, ali ovakva postavka i igra Kruševljana mu ne odgovara.

Reply
Igor јул 31, 2017 at 13:32

Nije bio penal, ako mislis na ruku kad se sapleo. Neko bi svirao, neko ne bi. Iskreno da se pitam nesto, dao bih sudijama mogucnost da ne sviraju penale kad se igra rukom na ivici kaznenog ili u cosku, slobodna procena. Koliko se puta desi da ekipa bez ikakve igre povede ili cak dobije utakmicu. Kao sto bih za ono besomicno odugovlacenje nakon utakmice lupao novcane kazne, kao i za simuliranja.

Reply
manasijevic јул 30, 2017 at 22:08

cestitke za 3 boda…nije mi jasno zasto je zvezda igrala u ovim dresovima, zasto nije igrala u crveno belim…

Reply
Hadži Dragan јул 30, 2017 at 22:00

Le Talek je car u odbrani,bolje nego kao vezni.

Reply

Leave a Comment