Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић: Није било лако играти

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић после утакмице и победе против Рада био је задовољан резултатом и честитао је свим актерима утакмице.

Захваљујем се екипи Рада на феноменалном домаћинству. Победом јесам задовољан, очекивао сам овакву утакмицу. Мојим играчима свака част на резултату, као и фудбалерима Рада. Није лако играти по оваквом времену, али професионалци су и они ово морају да издрже. После наше утакмице коју смо одиграли у четвртак, било је питање како ћемо данас одиграти. Покушао сам да направим неке рокаде, и због одмора, али и да пружим шансу играчима који је апсолутно заслужују. Дали смо гол при крају првог полувремена, а кључни детаљ у другом делу била је пречка Рада. Да су изједначили, питање је како би се касније одвијало. Раду желим пуно успеха у наставку сезоне — рекао је Милојевић.

Филип Стојковић који је у првом делу добио ударац, у паузи је замењен.

Стојковић јесте добио ударац, али је више превентивно изашао. Било је и у плану да заменимо Стојковића и да га мало одморимо. Превентивно је, мислим да није ништа озбиљно, немојте ме још држати за реч, али мислим да су прве процене добре — рекао је Милојевић.

Након ове победе, следи и припрема за реванш утакмицу против Спарте.

Покушали смо да избацимо данас Спарту из главе, али биће веома тешко. Спремићемо се и одиграти мушки, као да није ни било прве утакмице. Велики је улог и за нас, и за њих — рекао је Милојевић.

Повезане вести

2 comments

josif јул 31, 2017 at 11:58

Pesic je obican padavicar.Isti Andrija Kaludjerovic,od 7 stopostotnih sansi sto je imao protiv Radnickog i juce dao je samo dva gola,tremaros i skupo placeni rezervista.Za njega je Boaki tata.Pozz.MKD

Reply
Hadži Dragan јул 30, 2017 at 21:58

Čestitke Vladane.Anđelkovića i Milijaša pošalji u penziju.Pozdrav za tebe i brata Gobaru.

Reply

Leave a Comment