Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Никола Радичевић три године у Звезди!

Никола Радичевић

Талентовани бек Никола Радичевић потписао је у уторак трогодишњи уговор са КК Црвена звезда мтс! Клуб наставља са планираним активностима у прелазном року…

Плејмејкер Никола Радичевић нови је кошаркаш Црвене звезде мтс.

Изузетно талентовани 23-годишњи бек, рођен 25.априла 1994.године, потписао је уторак са црвено-белима трогодишњи уговор.

Радичевић је поникао у млађим селекцијама Борца из Чачка, а након две сезоне у КК Партизан, 2012.године као један од најталентованијих играча на тој позицији у Европи, преселио се у шпанску Севиљу.

Од 2009.године редовни је члан млађих селекција Србије (кадети и јуниори) са којима је освајао сребрне и бронзане медаље на првенствима 2011. и 2012.године.

Током лета 2015.године изабран је и у другој рунди драфта као „пик“ Денвер Нагетса и привлачио је пажњу српске јавности запаженим наступима за Денвер у летњој лиги.

Никола Радичевић ће одмах бити на располагању новом тренеру Душану Алимпијевићу.

КК Црвена звезда мтс почиње припреме 7.августа у Београду, а клуб ће се о даљим активностима у прелазном року, оглашавати искључиво путем клупског сајта.

Повезане вести

7 comments

oknarb авг 1, 2017 at 14:14

има ли шансе дА нас појача Никола Јанковић из Олимпије иможе ли неко да каже о њефовим карактеристикама?

Reply
Josif авг 1, 2017 at 15:39

Otisao brate u Tursku.Vec je kasno.pozz.mkd

Reply
milos rankovic авг 1, 2017 at 12:46

MI BEZ PLEJA PETICE I BEKA SUTERA DOBRIH TESKO MOZEMO DA UZMEMO ABA LIGU CEDEVITA JE SAD DUPLO JACA OD NAS SAMO IM AMER JEDAN OTISAO BILAN BEGIC TOMAS SUNARA SVI DRUGI OSTALI KAD BI ONAJ IZ ZENITA DOSAO BILO BI DOBRO OVAJ URUGVAJAC JE LOS NA PETICI A PLEJ BI MORAO DA BUDE MNOGO DOBAR DA BI URADILI NESTO EVRO LIGA NISTA MNOGO SMO ISPOD DRUGIH

Reply
Ognjen Banic авг 1, 2017 at 12:11

Nikola dobrodosao u crveno belu familiju ! Sve najbolje ! Raduje ulaganje u buducnost naseg kluba samo tako trebamo nastaviti ! Osvojicemo sve u sledecoj sezoni ! Sad cekamo strance !

Reply
Србин са Космета авг 1, 2017 at 23:08

Слажем се Огњене!
Биће одличан играч и верујем,донеће нам пуно радости

Reply
Joksa авг 1, 2017 at 11:44

Mnogo mi se svidja ovaj potez nas,Radicevic je mlad(tek napunio 23 godine),dobar igrac,ima tijelo i smisao za igru ala Jovic,mnogo mi se vise svidja nego ovo sto je doveo Partizan na pleju,mislim na ovog Iana Bakera ,koji je neka blijeda kopija naseg Djenke,koji u stvari i nije ni cisti PG vec vise G ,Baker ima odlican sut za 3 poena,solidna distanca i dobar ulaz,ali ono sto je lose za njih(sreca za nas)je poprilicna losa organizacija napada(a bice im prvi PG),ima on asiste ali ti asisti su pretezno iz Pika(99%),jako losu odbranu igra(za razliku od Djenke koji to pegla samo tako),nema telo za ozbiljno kosarku,tako da su dobili po meni neku slabiju verziju PG,a bice im najplaceniji igrac u ekipi,a kazu da je i konfliktan dosta,mi smo uzeli Radicevica koji je po meni PUN POGODAK…

Reply
josif авг 1, 2017 at 12:44

A ti si se ovde javio da skeniras Bejkera ili da kazes nesto o Radicevicu.Moramo da dovedemo iskusne igrace na pozociji 1,2 i 5,nije bitno ameri ili evropljani jer nam se nepise dobro.Ako uporedimo Zdovc-Ukic,Chery i Demetris Nikols nasuprot Alimpije-Jankovic,Jovanovic,Radicevic mrka nam je kapa.Otvaramo Vitaminki put do titule ABA.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment