Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоКлупска дешавањаНајновијеТрансфери

Квартет стигао у ВК, очекује се још неколико појачања

На конференцији за медије посвећеној повратку Дејана Савића у Црвену звезду, председник Виктор Јеленић је потврдио четири нова појачања.

Александар Његован, Небојша Тохољ, Лазар Добожанов и Огњен Стојановић су нови ватерполисти Црвене звезде.

Александар Његован (23) је повратник у Звезду. Након Београда и Војводине у сезони 2014/15 је носио капицу Црвене звезде, да би претходне две сезоне провео у Мађарској – Мишколц и Вашаш.

Небојша Тохољ (20) игра на позицији центра и поникао је у новосадској Војводини, а затим носио капице Радничког и Партизана. Идентичан пут имао је и голман Лазар Добожанов (22).

Огњен Стојановић (21) је поникао у Црвеној звезди, али је прошао све категорије Партизана и наступао три сезоне за први тим „вечитог ривала“. Ради се о веома талентованом младићу, који је дебитовао и за најјачу репрезентацију света.

Ognjen Stojanović/Foto: VN

Од играча из прошле сезоне се очекује останак Николова, Љубеновића и Танкосића, а до почетка припрема ћемо знати на кога ће рачунати Дејан Савић.

Председник Виктор Јеленић је напоменуо да клуб преговара са још два играча, али да док се клуб не договори са потенцијалним појачањима не жели да излази у јавност са именима.

Повезане вести

Leave a Comment