Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Боаћи – Тим је кључ успеха

Након велике победе над прашком Спартом укупним резултатом од 3:0, Звездин нападач Ричмонд Боаћи истакао је да је читав тим одличном игром успео да забележи велики успех.

Након сваке победе и гола прво се захвалим Богу, он је заслужан за све наше добре резултате. Без његове помоћи ово не би било могуће. Верујем да они који напорно раде увек буду награђени, па смо тако и ми данас. Играли смо против одличне екипе, али показали смо да смо бољи. Борили смо се и били сигурни у победу – отпочео је Боаћи разговор.

Звездин нападач постигао је седми гол на шест европских утакмица.

Данашњи гол посвећујем свом менаџеру који је данас постао отац, ово је за њега. Моја снага и заслуга за све голова лежи у Богу и у мојим саиграчима, без њих ништа од овог не бих успео.

Данашњи погодак Боаћи је постигао након одличне асистенције Славољуба Срнића.

То је још једна потврда мојих речи да снага лежи у читавом тиму. Овакав гол не бих постигао да Срнић није био у правом тренутку на правом мест и хвала му на томе. Заиста одлична асистенција – рекао је Боаћи.

Повезане вести

2 comments

Petak trinaesti авг 4, 2017 at 02:49

Bravo majstore ??????⭐⭐⭐???gazi Boaći nemoj stati.???

Reply
DJOLE BARI 91 авг 3, 2017 at 23:59

KAD JE DOSAO REKAO SAM DA MI NIJE JASNO KAKO SMO USPELI DA GA DOVEDEMO. SUTRADAN JE TO IZJAVIO SPORTSKI DIREKTOR JUVENTUSA. SAD VREDI 5-7 MILIONA EVRA, AKO UDJEMO U LIGU EVROPE CENA CE BITI 10 MILIONA. SVAKA CAST COVEKU KOJI GA JE DOVEO.

Reply

Leave a Comment