Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милојевић: „У сваком послу се треба трудити да из дана у дан будете све бољи и квалитетнији“

Тренер Црвене звезде, Владан Милојевић са пуним правом је похвалио своје изабранике на свему приказаном у двомечу против прашке Спарте.

Ако сумирамо оба меча, заслужено смо прошли одличног противника. Одиграли смо тактички мудро, дисциплиновано, организовано и награђени победама и у Београду и у Прагу. У реванш смо ушли као да нисмо имали предност из првог меча. Спарта има свој стил и начин игре, Чеси имају квалитетну лигу, као и репрезентацију и није било лако. Важно ми је што самопоуздање моје екипе расте. Рекао сам им у свлачионици да у оваквим мечевима морају да дају све од себе, последњи атом снаге и енергије. Осврнуо бих се и на навијаче, заиста свака им част. Мислим и на наше и на присталице Спарте. Заједничко скандирање „Косово – Србија“ је било заиста нешто најлепше што сам могао да чујем и видим данас на овом стадиону – утисци су Владана Милојевића.

О могућностима тимског напретка Црвене звезде у наредном периоду…
У сваком послу се треба трудити да из дана у дан будете све бољи и квалитетнији. Тако и ја размишљам. Трудимо се да великим радом и трудом свакодневно растемо и будемо све бољи и бољи. Имам поверење у сваког свог играча и не мислим да смо близу свог максимума.

О противнику у плеј-офу…
Верујте да увек када сам нешто желео није ми се остварило, тако да жељу пред жреб немам. Размишљам о својој екипи, не о противнику. Кога год да извучемо, максимално ћемо се трудити. Није нам потребно да се разбацујемо великим речима и обећањима. Покушаћемо да одиграмо добро, као и против Спарте и да се надамо најбољем – закључио је шеф струке црвено-белих Владан Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment