Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јовичић и Срнић после пада Спарте

Дан након што су обезбедили пласман у плеј-оф квалификација за Лигу Европе победом над Спартом из Прага, фудбалери Црвене звезде сумирали су утиске. Асистент код јединог гола на утакмици Славољуб Срнић, истакао је да победа без примљеног гола значи пред наставак такмичења.

– Није било тешко наћи Боаћија у акцији која је претходила голу, он се изванредно креће на терену. Тај погодак нам је много помогао да будемо мирнији у наставку. Отишли смо у Праг да победимо и то смо и урадили. То што нисмо примили гол у овом двомечу много нам значи и подиже нам самопоуздање. Срећни и задовољни чекамо да данас након жреба сазнамо име противника са којим ћемо одмерити снаге у плеј-офу – рекао је Срнић.

Фудбалер који од старта сезоне за своју игру добија многобројне похвале, Бранко Јовичић истакао је да је његова екипа дефанзивне задатке на утакмици са Спартом одрадила беспрекорно.

– Тешка утакмица је иза нас, али одиграли смо паметно и на крају славили. Договорили смо се пре утакмице да се не повучемо, иако имамо два гола предности, нападали смо од првог минута. Мислим да смо добру игру могли да крунишемо још неким голом, али честитао бих својим саиграчима што су свој посао одрадили одлично и донели велику победу – рекао је Јовичић.

Звездин везиста није размишљао о ривалу кога би желео да његова екипа добије на жребу.

– Заиста нисам размишљсо о томе. Победа над Спартом донела нам је много самопоуздања и све боље и боље изгледамо након сваке утакмице. Нисмо изгубили ниједан меч од старта сезоне, ни првенствени, ми у европи, и то нам је одлично покриће за оптимизам који влада у екипи – поручио је Јовичић.

Повезане вести

Leave a Comment