Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић после жреба: Треба нам пуна Маракана

Црвена звезда ће у плеј-офу квалификација за Лигу Европе играти против руског Краснодара.

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић каже..

– Добили смо веома квалитетног ривала. Јасно је да смо могли лакше да прођемо, али нема потребе више се обазирати на то. Краснодар је тим који расте из сезоне у сезону у веома јаком Руском првенству и то већ само по себи довољно говори. Али, ми смо показали да имамо квалитет и да растемо као целина из меча у меч, што је најважније, и зато верујем да имамо доста разлога да будемо позитивни.

Још није дефинитивно ко ће у првом мечу бити домаћин, али наш тренер посебно истиче једну ствар.

– Оно што је најважније у овом двомечу је да Маракана буде пуна и да нас навијачи подрже свом снагом. Јер када је тако, а видело се и у Прагу, добијамо снагу коју нема ни један противник. Зато нам треба пун стадион и велика подршка – рекао је Милојевић.

Повезане вести

7 comments

manasijevic авг 4, 2017 at 21:10

otpisani 101…svaka cast na komentaru…

Reply
otpisani101 авг 4, 2017 at 16:56

Ono sto je evidentno na ovom sajtu unazad nekoliko godina je da zvezda bilo kog da je izvukla u zrebu,ovde bi silni strucnjaci od kojih vecina nikada nije igrala fudbal, mracila i mracila. ..krasnodar ima fudbalere za koje vecina nikada nije cula ali znaju da su 3 puta jaci od sparte a od zvezde jedno 10 puta. ..ono sto je istina da su po budzetu veliki favoriti ali istina je da su zvezdini sampioni evrope gledali budzete , nikada ne bi bili sampioni evrope. ..ja uvek verujem u pobedu zvezde, pa da je i Milan izvucen. ..krasnodar nije Barcelona i to je svima jasno…i ne znam odakle sada ruska liga postade jaka, kada nijedan klub a ni reprezentacija u zadnjih 100 godina u evropi ne znace nista. ..ako igramo hrabro, prolazimo sigurno. ..milojevic nije kukavica grof. ..ja verujem u ovaj tim zvezde i nema vise price. ….

Reply
zvezdas авг 4, 2017 at 15:33

Hrabro,pametno,jako i disciplinovano i sve je moguce

Reply
LA[K]I авг 4, 2017 at 15:23

Tako je! Marakana da bude puna, ali vec protiv Cuke. Momci su zasluzili podrsku i bice sramota ako u nedelju ne bude bar 25.000 ljudi na nasoj Mari. Ako momci sada nisu zasluzili podrsku ne znam kada jesu.

Reply
oknarb авг 4, 2017 at 15:11

маурицио переира убједљиво њихов најачи играч

Reply
Hadži Dragan авг 4, 2017 at 15:09

Tako je Miloje, verujemo u tebe.

Reply
oknarb авг 4, 2017 at 15:08

тражи милоја два појачања која ти желиш

Reply

Leave a Comment