Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Промена плана: Први меч у Краснодару, реванш на Маракани

Први меч плеј-офа за Лигу Европе Краснодар – Црвена звезда играће се у Краснодару 17.августа. Реванш је на Маракани – 24.августа.

Иако је жребом одлучено да први меч буде у Београду, Уефа је одлучила да „ротира“ домаћинства јер је и „вечити ривал“ Партизан вољом жреба домаћин у првом сусрету.

Капацитет стадиона у Краснодару је 34.300 места, отворен је прошле године, реконструисан за потребе СП у Русији наредне године. 17.августа на њему ће играти Црвена звезда.

Повезане вести

21 comments

manasijevic авг 4, 2017 at 20:43

estrella roja…pa ti mico ko da si u najmanju ruku selektor svetskog prvaka ili mozda vrhunski fudbalski znalac t.j. analiticar tog istog svetskog prvaka…mnogo mudrujes, spusti loptu…neka zvezda odigra po zamisli trenera Milojevica a zasta ce to biti dovoljno videcemo…dajmo malo vise optimizma

Reply
Estrella Roja авг 4, 2017 at 21:47

Neverovatno. Ovde ako napišeš nešto duže od tri rečenice sleduje ti epitet „stručnjaka“, nedostojnog navijača koji treba da ode na neki odgovarajući grobarski sajt, mudrosera koji iz čiste zlobe i dokonosti pljuje po svemu što bi u normalnom svetu polemike potpadalo pod pojam argumentovane kritike. Mi smo inače društvo koje je naučeno da mu drugi serviraju šta treba da misli i govori, što bi se uopšte zamarali kad ima nadređenih koji su za to plaćeni da u ime svih nas odluče šta je svetinja, aksiom. Bespogovorna i slepa poslušnost je zamena za postavljanje nekih pitanja, recimo, zašto skoro tri decenije ne igramo Ligu Šamopiona a dugovi su i dalje enormni da bi se normalno funkcionisalo? Zadovoljavamo se pobedom jednom u deset godina nad protivnikom srednje jačine pa smo skloni da ta krucijalna pitanja zaobiđemo u širokom luku. A onda kad usledi, daleko bilo, poraz od Rusa onda kreće od tih istih „vernika“ pljuvačina samo pod drugim nickovima. Dosledno, nema šta. Mali savet prilikom obraćanja drugom kolegi, pristojno je obratite se sa uvažavanjem a ne nekim uličarskim slengom tipa ‘mićo’, pri tom manje je bitno da li se slažemo ili ne oko nekih stvari pošto bi trebali da čuvamo dostojanstvo ovog portala. Pesimista je za nas zvezdaše koji pamtimo i bolja vremena, doduše maglovito, optimista sa dugogodišnjim iskustvom.

Reply
Loki авг 4, 2017 at 22:33

A sta nije tacno od onoga sto je napisao Estrella..!??
Malo vise realnosti i malo vise zrelosti prilikom komentarisanja ne bi skodilo!!!
Ja sam na prethodnoj vesti napisao da treba malo spustiti loptu na zemlju, jer ono sto smo igrali u poslednjih 15 minuta nije na nivou nijedne ozbiljne ekipe…i onda se javise neki( cije komentare inace cenim) i napisase da je to normalno da se igraci opuste i odigraju tako zavrsnicu utakmice!!!??? Normalno!? Normalno da ne znamo bukvalno gde se nalazimo tih poslednjih 15ak minuta i da budemo pogubljeni kao neki amateri koji ne mogu loptu da iznesu do centra, gde njihov levi bek vodi sve napade, a Milic ne postoji ni na mapi, da se Donald bukvalno ugasio 20ak minuta pre kraja i da vise nije postojao blok na sredini terena…Da ne bude zabune: ja sam odusevljen pobedom i prolazom, i konturama igre Zvezde, i taktickim stavom trenera Milojevica…ali Sparta je u ove dve utakmice licila na krš ekipu koja bukvalno nije mogla da poveze dva dupla pasa!!! Naravno…ovo UOOSTE NE UMANJUJE ZNACAJ Zvezdine pobede…samo realnist, realnost i ostati cvrsto na zemlji.

Reply
Estrella Roja авг 4, 2017 at 18:16

Na papiru su možda samo 3-4 ekipe bile jače od Krasnodara. Toliko o našoj sreći na žrebu. Nama Rusi nikada, ni kad smo bili velika zemlja nisu ležali. Duplo veći budžet od Sparte i domaći teren koji je mnogima nepremostiva prepreka biće glavni saveznici Krasnodara. Šteta što Hetafe ne igra u Ligi Evrope pošto bi nam to bio sigurni rival u grupnoj fazi i ujedno nagoveštaj za prolaz, prateći koincidencije sa žrebom gde su ekipe kojima smo prodavali igrače (Plavšića, Ristića i Manojlovića). 🙂
Problem je što je ovo neatraktivna ekipa koja je mnogo jaka, ima iskustvo igranja Evrope u poslednjih par godina, što se za nas ne može reći. Treba da se poklope puno stvari da bi prošli dalje. Za početak da glavni tamnoputi igrači ostanu, možda jedno kvalitetno pojačanje ako postoji šansa da se registruje za meč sa Rusima. Onda treba svi igrači da odigraju iznad očekivanja, da se koriste malobrojne prilike a da se spreče svi ataci njihovih glavnih igrača iz Brazila. Štoperski par je sinoć bio na iznenađujuće visokom nivou, ali ruku na srce par puta su ispali i samo nespretnost Ben Haima i njegovih saigrača iz napada sprečili su da sinoć ne izgubimo, normalno pored sjajnog Borjana. Greške treba da se svedu na minimum i možda bi tada i imali neke šanse. Nisam defetista pošto se ne treba predavati ni kad je najjači tim naspram tebe, ali me iznenađuju pojedini komentari u čisto navijačkom stilu gde se potcenjuje snaga rivala. Nismo mi više Zvezda od pre tri decenije, niti su ovi tada nepoznati timovi danas amateri. Novac, nažalost, uspeva da pobedi stvaralaštvo i talenat. Ipak, raduje me što Zvezda ne skida gaće, što bi popularni Piroćanac rekao, pre početka meča. Čini mi se da i Milojevićev senzibilitet ne pripada trenerima iz naše (made by bro Đora) gubitničke škole. Nismo bez šansi, dajem nam celih 25%.
Ako prođemo Ruse onda nije nerealno i da prezimimo u Evropi, kako to samo lepo zvuči.

Reply
zvezdas авг 4, 2017 at 17:53

Ovo po mom misljenju nije uopste dobro,napisao sam razloge zasto u tekstu o protivniku

Reply
Ryber Palunko авг 4, 2017 at 17:38

Nikakva pojačanje! Jedino je bitno da niko ne ode. Odu li Donald ili Kanga, sezona je gotova. Ovaj tim se ne smije dirati! S Rikardinjom polako, sad kad smo s njim zaglavili. Neka zasluži mjesto u timu, ima vremena. Nestrpljenje se kod nas uvijek pokazalo kao go’ kurac (pa kasnije kukanje, ‘a nama nije valj’o’) Uostalom, sjetimo se Kange od lani i sad. Nije li to dovoljno za prst strpljenja?

Reply
oknarb авг 4, 2017 at 17:06

треба нам у међувремену два појачања која нису прескупа а милоја да одлучи.поздравити се с микијем ,филипонгом и анђелком

Reply
Hadži Dragan авг 4, 2017 at 17:16

Ne lupetaj više sa pojačanjima.

Reply
Bosko Drina28 авг 4, 2017 at 18:05

Aj bolan dosadan si

Reply
oknarb авг 4, 2017 at 17:04

није добар резултат евентуални тамо 1 1 а у реваншу буде 2 2 и испадамо иако нисмо поражени.сваки минимални пораз а да даднемо гол у гостима идеалан је

Reply
LA[K]I авг 4, 2017 at 17:54

Pa isto bi bilo da prvi odigramo u BG 2:2 i tamo 1:1 u drugom opet smo ispali. E kad bi tamo odigrali 1:1 u prvom mecu imali bi dosta prostora za kalkulisanje i taktiziranje u BG.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 4, 2017 at 17:01

super..tamo 1-1 na mari 2-0 i to je to

Reply
Hadži Dragan авг 4, 2017 at 17:16

Jel može tamo 1:1, a u Bg 0:0 ?

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 4, 2017 at 17:26

ma moze sve sto prolazi :slavlje:

Reply
Hadži Dragan авг 4, 2017 at 17:42

Ruiza prodali u Saudijsku Arabiju za 500.000

Reply
LA[K]I авг 4, 2017 at 17:52

Skidam kapu Terzi za taj posao. Uvaliti onakvog balvana za 500.000 je umetnost. E sad u timu imamo 7 stranaca + Frimpong koji bi trebao da dobije drzavljanstvo Srbije. Kako se resiti ta tri viska. Dva od ta tri su Ze Markos i Viveiros. Oni bi mogli negde na pozajmice. Ostali su Boaci, Kanga, Donald, Le Talek i Rikardinjo. Nadam se da nisam nekog zaboravio. Dakle u toj grupi jedan je visak. Iz aviona se vidi koji, samo je pitanje kako ga se otarositi kad je tek dosao…

Hadži Dragan авг 4, 2017 at 18:04

Neka ga, povredi se neki stranac ili dobije karton, treba da odmori… neka ih 5

krvavi zvezdas-DE авг 4, 2017 at 19:40

gde si to procitao za ruiza

kastiljo авг 4, 2017 at 17:24

Hahaha pa nije ti to mocni Irtis… 😀 Salim se,ja mislim da mozemo da prodjemo,mozda cak i bez primljenog gola.Nisu oni neka sila,kuci su jedva Lingbi dobili koji je trenutno 12. u ligi a prosle godine bio treci na gol razliku,na svega 4 boda od neigranja u evropi.

Reply
KALABIC авг 4, 2017 at 17:00

STO IM STADION :O

Reply
LA[K]I авг 4, 2017 at 16:44

Mozda cak i bolje da bude ovako. Tako treba odigrati skoncentrisano u odbrani i da pokusamo da postignemo gol. Ako bi pobedili 0:1 ili odigrali 1:1 imali bi cistu poziciju u Beogradu. Sa 0:0 ili ne daj Boze njihovom pobedom bilo bi dosta teze. No i dalje je rano za kalkulacije. Videcemo u SLS kako ce se momci pripremiti za ovaj mec i naravno treba dobro da propratimo Krasnodar. Tek kad ih dobro analiziramo mozemo o necemu pricati.

Reply

Leave a Comment