Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

„Nike“ нови спонзор КК Црвена звезда

Реномирани бренд спортске опреме „Nike“ нови је технички спонзор КК Црвена звезда мтс. Уговор између Звезде и најмоћније компаније у свету кошарке потписан је на две године уз опцију продужетка на још две.

КК Црвена звезда мтс након још једне историјске сезоне, освојене „трипле круне” и сада као већ уважени члан евролигашке породице, у нову сезону,у којој и даље важе стари циљеви, ангажовао је још једног врло важног „играча”.

Од такмичарске сезоне 2017-2018, нови технички спонзор актуелног шампиона АБА и КЛС лиге је највећи светски произвођач спортске опреме „Nike“!!!

Великим напорима водећих људи најуспешнијег српског клуба, који је радом у претходним сезонама створио имиџ успешног и у европским оквирима респектабилног клуба, и компаније која представља појам квалитета и синоним за добру кошарку, постигнут је договор о вишегодишњој сарадњи.

КК Црвена звезда мтс се тако придружује и увећава моћну евролигашку породицу у којој се већ налазе: Фенербахче, ЦСКА, Олимпијакос, Барселона, Макаби…

КК Црвена звезда мтс је клуб који увек жели још више и боље, у свим сегментима, а управо „Nike“ бренд на најквалитетнији начин обезбеђује све оно што је потребно екипи која стреми ка врху европске кошарке.

Дизајн новог дреса је још увек тајна, што ће само додатно допринети нестрпљењу навијача, који, поред почетка сезоне и нових успеха, с неизвесношћу очекују да виде своје хероје у новом, модернијем и квалитетнијем, „Nike“, црвено-белом дресу.

Уговор између КК Црвена звезда мтс и најмоћније компаније у свету кошарке „Nike“ потписан је на две године, уз опцију продужетка на још две.

Природан спој: Најбољи са најбољима, Црвена звезда и „Nike“!

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo авг 6, 2017 at 15:47

Sjajan potez KK Crvena Zvezda

Reply

Leave a Comment