Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Кошаркаши одрадили први тренинг

Под вођством новог шефа стручног штаба Душана Алимпијевића, кошаркаши Црвене звезде мтс одрадили су први тренинг у сезони 2017/2018 у дворани ’’Александар Николић’’.

Први тренинг КК Црвена звезда мтс измамио је огромно интересовање медија. Након одрађеног тренинга иза затворених врата дворане ’’Александар Николић’’, црвено-бели су имали и шутерски део тренинга у присуству новинара.

Црвено-бели су ушли у нову сезону са прилично реновираним тимом, али са огромном жељом за доказивањем, највишим амбицијама и потпуности предани раду што је могло да се осети већ на првом тренингу.

Тим у саставу: Петар Ракићевић, Никола Радичевић, Алекса Раданов, Огњен Добрић, Дејан Давидовац, Марко Кешељ, Немања Дангубић, Стефан Лазаревић, Бориша Симанић, Стефан Јанковић, Никола Јовановић, Драган Апић и Милко Бјелица, упознао је начин рада Душана Алимпијевића и његовог стручног стаба у саставу: Миленко Топић, Саша Косовић, Слободан Љуботина, Александар Зарић, кондициони тренер Александар Јованчевић. Оправдано одсутни на првом тренингу били су чланови репрезентације Србије Бранко Лазић и тим менаџер Небојша Илић, као и Џејмс Фелдин који ће се прикључити у каснијој фази припрема.

Први тренинг одрађен је у дворани ’’Александар Николић’’, али због обавеза репрезентације Србије која се у среду враћа у Београд, црвено-бели ће у наредних 15 дана тренирати у дворани у Железнику.

Повезане вести

Leave a Comment