Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеРукомет

Рукометаши вредни у „Шумицама“, три нова имена у екипи

И рукометаши Црвене звезде су започели припреме за наредну сезоне прошле недеље и вредно раде у „Шумицама“.

Прва недеља је протекла у тестирању и раду у Београду, у хали СД Црвена звезда и Звездиним „Шумицама“. Наредне недеље екипа ће боравити ван Београда, на мини припремама у Вршцу, а затим следе и прве провере: турнири у Темишвару (24-27.август) и Бањалуци (30.август).

Окосница тима ће предводити освајача националног Купа и наредне сезоне: капитен Дејан Бабић, репрезентативно крило Младен Шотић, Александар Бабић и Иван Мошић, а Звездин гол ће чувати Немања Љубеновић. Уз њих је и Виктор Матичић.

Три нова имена у екипи Ненада Перуничића за наредну сезону. Повратник, добро познато име, средњи бек Ненад Мандић (26), вратио се у клуб након једне сезоне у Израелу. Мандић је калибар играча какав је фалио прошле сезоне у битним утакмицама.

Још један средњи бек је нови члан Црвене звезде, Петар Бугариновић (22). Петар стиже из Мораве из Велике Плане, а у каријери је наступао још за родно Смедерево и Обилић. Појачање је стигло и на позицији десног крила, Јанко Пешић (21) долази из Шамота. Останак у клубу договорио је и Бојан Палевић.

Са Црвеном звездом је све договорио и десни бек Радоје Ковачевић, али је након првих тренинга отишао у иностранство због боље понуде.

Наредних дана можемо очекивати нова имена на дефицитарним позицијама у екипи, преговори са потенцијалним појачањима су у току, а неколико младих играча је на проби.

Након две сезоне клуб је напустио МВП финалног турнира Купа голман Дејан Златановић, који се вратио у Железничар из Ниша. Спасоје Гачевић ће наредну сезону провести на позајмици у Спартак Војпуту из Суботице. Раније су клуб напустили Филип Шћепановић (завршио каријеру), Милан Ћоровић, Душан Андрејевић (Израел) и Милош Продановић (Турска).

Клуб ће ускоро представити и новог техничког спонзора.

Повезане вести

2 comments

mmm авг 13, 2017 at 12:50

Bez jake Zvezde rukomet u Srbiji nema perspektivu.

Reply
Loki авг 11, 2017 at 08:10

Samo napred Perune i momci!!!

Reply

Leave a Comment