Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Миленковић: Пресрећна сам због дебија и медаље

Женска сениорска репрезентација Србије, освајач бронзане медаље на Гран Прију у Нанђингу, допутовала је јутрос преко Шангаја и Истанбула у Београд.

Бронзане девојке и стручни штаб на аеродрому Никола Тесла у Београду дочекали су Зоран Гајић, председник ОСС, Иван Миљковић први потредседник ОСС и Иван Кнежевић генерални директор ОСС.

Одбојкашица Црвене звезде Бојана Миленковић на свом изванредном дебију за сениорску репрезентацију освојила је бронзану медаљу.

Пре свега сам пресрећна што сам уопште учествовала на Гран прију и што сам била део сениорске репрезентације Србије. Ово је моје прво сениорско такмичење за репрезентацију Србије, па још и медаља, мислим да стварно нема веће среће. На сва три викенда смо биле прве у групи и то доказује да смо стварно дале свој максимум. Штета је што смо у полуфиналу изгубиле против репрезентације Бразила, али превазишле смо то и успеле да се против селекције Кине изборимо за бронзану медаљу – изјавила је по доласку у Београд Бојана Миленковић.

Након краћег предаха репрезентацију Србије очекују припреме за Европско првенство, а Бојана се нада новом позиву селектора Зорана Терзића.

Следи Европско првенство. Највише бих волела да будем део репреезнтације Србије на још једном великом такмичењу. Сан сваког играча је да буде члан сениорске репрезнтације и надам се да ћу поново бити у саставу екипе – рекла је Миленковићева.

Још једном све честитке Бојани и репрезентацији Србије на оствареном успеху у Гран прију!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment