Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Незаустављива Звезда бриљантном игром декласирала Радник

ЗВЕЗДА МЕЉЕ!

Четири од четири у домаћем првенству, без примљеног гола, седам од седам у оба такмичења у низу. Екипа Владана Милојевића је наставила са сјајним партијама овог лета и још једном обрадовала навијаче. Овога пута, најубедљивијом победом у досадашњем току сезоне. И то у гостима.

Настрадао је Радник, који је одиграо сасвим солидно прво полувреме, иако је могао да прими и више од једног гола. Звезда је у другом делу игре за само три минута постигла исто толико голова и потпуно декласирала домаћи тим. До краја, Боаћи је прелепим голом показао да је у страшној голгетерској форми и поставио коначан резултат.

Бриљирао је Александар Пешић, који је први пут наступио у тандему са Ричмондом Боаћијем и, иако није постигао гол, први пут од старта сезоне, био је практично директан асистент код три од четири поготка свог тима. Прво је изнудио пенал, који је реализовао Боаћи, затим идеално проиграо Доналда, за други гол, да би на крају послао лопту пред гол Сурдуличана, коју је Пејчић након неспоразума са својим голманом послао у сопствену мрежу. Његов партнер у нападу, Ричмонд Боаћи, наговестио је да би могао одлично да сарађује са Пешићем и постигао прве голове у првом „старту“ у домаћој лиги ове сезоне. Након поменутог пенала, играч из Гане дошао је и до 9. гола у сезони предивним ударцем и лобом у последњој четвртини меча.

Звезда је наступила без Бранка Јовичића, коме су и играчи и навијачи пружили подршку вечерас, али и без повређеног Милана Родића. Одмарао је Гелор Канга, који је добио прилику у другом делу игре, а стартер је био и Немања Радоњић.

4. коло Супер лиге

РАДНИК – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:5 (0:1)

Стадион: Градски, Сурдулица
Гледалаца: 4000
Судија: Ђокић 
Стрелци: Боаћи у 18. и 77, Доналд у 51, Пејчић (АГ) у 52. и Срнић у 54. минуту

РАДНИК: Чанчаревић, Танасин, Гојковић, Ивановић, Павловић, Пејчић, Мићић, Кјереме, Радовић, Миросављевић, Златановић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Стојковић, Анђелковић, Бабић, Савић, Срнић (Аџић), Радоњић (Канга), Доналд (Милијаш), Ле Талек, Пешић, Боаћи

Звезда је, према очекивањима, у веома офанзивној формацији, од самог старта преузела контролу над утакмицом и имала неколико опасних напада, али без конкретне прилике. На другој страни је Мићић већ у 7. минуту добро шутирао главом, али је лопта завршила преко гола.

У 15. минуту Ле Талек је одлично прошао, након што је један домаћи фудбалер ишао отвореним ђоном на њега и могао озбиљно да га повреди.

Убрзо након тога, Звезда је повела. Након једног корнера за црвено-беле, лопта је враћена скроз назад, на центар игралишта, где се нашао Филип Стојковић, вратио је левом ногом кроз средину пред казнени простор домаћих, она је прошла поред неколико играча, дошла до Пешића, који је обишао голмана Радника, а овај га срушио. Боаћи је преузео одговорност и погодио за вођство Звезде.

Керемек је у 21. минуту испалио прави пројектил ка голу Борјана из велике удаљености, који је већ био савладан, али је пречка била његов савезник.

Минут касније, Пешић је могао да дуплира предност свог тима, али је његов атрактиван ударац петом зауставио Чанчаревић.

У 25. минуту виђена је муњевита контра Звезде, након корнера за Радник. Сјајно су повукла контру три Звездина фудбалера, Радоњић изузетно упослио Боаћија, чији ударац брани Чанчаревић, а Срнић у наставку акције шутира, али је његов ударац изблокиран на гол-линији.

Након 10-ак минута без неких узбуђења, уследио је у 35. још један добар напад Звезде, Боаћи је изашао пред Чанчаревића, несебично проиграо Пешића, који је лоше шутирао, али се лопта одбила до Радоњића, који је шаље преко гола.

До паузе је Радовић шутирао из даљине, али је Борјан био сигуран, па и Боаћи на другој страни, преко гола.

У 43. минуту се и Мичел Доналд пожалио на повреду, па му се неколико минута указивала помоћ.

У другом делу игре, први озбиљнији напад Звезде резултирао је поготком! Акцију је започео на центру игралишта и завршио је голом Мичел Доналд, којем је Пешић дивно асистирао у 51. минуту. Ни минут није прошао након овог тренутка, а једна дубинска лопта Пешића преварила је штопера и голмана домаћих, да би све резултирало аутоголом.

У 54. минуту, само два минута касније, сјајни Мичел Доналд послао је идеалну лопту за Срнића, иза леђа комплетне одбране домаћих, а Звездин крилни играч успео да савлада Чанчаревића за великих 4:0.

У игру је ушао и Милан Пуровић у екипи домаћих, а Миросављевић у 65. минуту покушао да смањи на 4:1, али није успео.

У 77. минуту нови гол! Боаћи је постигао прелеп погодак, пошто је између три играча домаћег тима сјајно шутирао и лобовао голмана Радника за коначних 0:5! 

Повезане вести

26 comments

Kalderon авг 11, 2017 at 11:07

Ko to trazi dlaku u jajetu?

Reply
Loki авг 11, 2017 at 08:21

Fantastican rezultat. Bravo! Ali…posteno govoreci : igra je daleko slabija od rezultata! Ipak smo morali naci adekvatnu zamenu za Jovicica.! LeTalek u veznom redu je „Plac majke Jugovic“…. Veze blage nema, pored njega i Donald ponovo lici na neko izgubljeno kuče… Neverovatno koliko nam fali Jovicic ili igrac njegovog kalibra…
Neko ovde vec napisa da je Pesic igrac sa maksimalnom vrednoscu od 250…300e….a ne 750.000…
Ali…hajde sad…pobedili smo 5:0 pa da ne sitnicarimo…ali definitivno car ove ekipe je Jovicic…Bez njega smo slabiji 50%…

Reply
LA[K]I авг 10, 2017 at 23:50

Pesic je stvarno preskupo placen igrac. Jeste da je decko najbolji strelac lige, ali za 750.000 koliko je placen morao bi da igra dosta dosta bolje. Mislim da smo igraca njegovih kvaliteta mogli da dobijemo za 300.000. Sve u svemu drugo poluvreme jako jako dobro. Prvo ne bas, ali ne mogu reci ni da je lose. Zahvaljujem Radniku jer je izasao ofanzivno i bez bunkera. Tako smo najbolje mogli da vidimo kako funkcionise tim i ono sto sam zakljucio je da je Jovicic bukvalno 50% ove ekipe. Bez njega totalno drugi tim.

Reply
Djole-Jagodina авг 10, 2017 at 22:27

Dosta problema u prvom,kasnije uz pomalo i srece sve doslo na svoje.Ali ono sto me brinulo danas se i pokazalo,bez Jovicica i Donald dosta luta Le talek je tanak imacemo problema sa njim tamo.Ostalo zavisi i od srece a i od dobrog pocetka utakmice.Mislim da su i igraci kao i mi svi glavama vec u Rusiji

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 10, 2017 at 22:23

ne znam kako je za druge ali Borjan je zaista dobar golman..toliko je siguran i za sada nema ni jednu manu i ja mu zaista verujem a bio sam skeptik..svaka cast samo tako da nastavi..dok je branio manojlovic ja sam uvek drhtao a Borjan je toliko samouveren i stalozen da je za svaku pohvalu

Reply
Hadži Dragan авг 10, 2017 at 22:26

Ne pominji mi samo Manojla i Petka,dva najgora igrača u istoriji Zvezde.Borjan je super.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 10, 2017 at 22:48

zaista meni uliva veliko poverenje..hvata one lopte kao kruske

Reply
Delija mp авг 11, 2017 at 00:03

Ja sam pisao jos kada je trebao da dodje, da boljeg ne mozemo da nadjemo. Ali vecina je bila protiv zbog ong sa Kataijem i sto mu je zena u Partizanu. Na prvoj utakmici je zacepio svima usta

Reply
chikago авг 10, 2017 at 22:12

dobra igra boace strasan samo nam je malo organozacija igre zakazala jer su nam sve lopte bile vazdusne jednostavno nemamo coveka koji ce da igra lepo po zemlji da spusti loptu kreativac nam fali takvog igraca treba nac i dovesti ga

Reply
Apostle Serbian авг 10, 2017 at 22:10

Iskreno, i nisam odusevljen igrom… Nije bilo one kompaktnosti i crvstine. Radnik nam je pravio problema, tako da sam malo skeptican u vezi Krasnodara… Ali ne znam sta nam valja ciniti… Nadam se da ce malo Bog biti na nasoj strani i da posle dugo vrmena igramo tu evropu na jesen

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 10, 2017 at 21:13

hahha..lep ovaj treci gol

Reply
Estrella Roja авг 10, 2017 at 21:02

Radonjić već počinje da igra kao umišljena zvezda i nameće se kao ozbiljno rešenje za klupu u Krasnodaru. Sa njegovim odnosom prema obavezama u defanzivi i dekoncentraciji u napadu mi imamo igrača manje na terenu, a mislio sam da je Milić najgore rešenje. Ovaj sistem igre nema prođu u Rusiji jer ako nam Radnik pravi ovoliko problema u defanzivi šta da očekujemo od odličnog Krasnodara. Kanga bez sumnje ubedljivo najbolji igrač tima.

Reply
Estrella Roja авг 10, 2017 at 21:03

Da ne bude zabune, dobro je što večeras ne igra.

Reply
Deki авг 10, 2017 at 21:12

Ni meni nije jasan ovaj Radonja. Ne sumnjam da je dobar, al u pravu su da varnici 🙂

Reply
Hadži Dragan авг 10, 2017 at 20:54

Akhmat Grozni – Krasnodar 2:3

Reply
Backo авг 10, 2017 at 21:45

Video. Nadam se da dajemo gol tamo, ali me brine sto su na poslednje dve utakmice dali gol u zaustavnom vremenu…

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 10, 2017 at 20:52

ide mi na zivce Boaci..3 puta sam pred golmanam i ne zna da zaobidje golmana..treba mu po 10 sansi da postigne gol..umesto da vodimo sa 4-5 gola mi opet iz penala i sad da primimo neki cuskavac i bice kuku lele

Reply
Otpisani101 авг 10, 2017 at 20:51

Posteno,ocajna zvezda…od ofanzivne formacije do defanzivne zvezde…kada je radnik izveo 6 kornera,jasno je koliko smo ofanzivni…bez kange i jovicica,ovo je totalno druga zvezda…

Reply
DejanS авг 10, 2017 at 20:36

Ja jos nisam video da je Andjelkovic dao upotrebljiv centarsut…, osim protivniku. Nadam se da igra Rodic protiv Rusa.

Reply
LA[K]I авг 10, 2017 at 19:33

Znaci proba se formacija 4-4-2 za Krasnodar. To mi se svidja. Vidi se da je Miloje ozbiljan strucnjak. Nista ne prepusta slucaju i ne kalkulise mnogo. Zao mi je sto se bas Jovicic povredio. Mislim da bi on u ovoj formaciji kidao!

Reply
Coki81 авг 10, 2017 at 19:48

Ako Zvezda u Rusiju ide sa 4-4-2, ja lajem

Reply
Hadži Dragan авг 10, 2017 at 19:28

Super ofanzivna postava,to me raduje,nego me brine što sinoć sudija Vasić izmisli,ali bukvalno,penal za grobare.I nijedan portal to ne pominje.Ja sam bio na Čuki da vidim kako će gosn Drinčić da odigra,a on bez duela,niti jednog uklizavanja.E ta grobarska kuhinja me nervira.

Reply
Hadži Dragan авг 10, 2017 at 19:22

Super ofanzivna postava, to mi se sviđa, nego me brine što sinoć sudija Vasić izmisli, ali bukvalno, penal za grobare i nijedan portal to ne pominje. Ja sam bio na Čuki da vidim kako će gosn Drinčić da odigra protiv Lučana, a on bez duela, niti jednog uklizavanja, a protiv nas pogibe. E to mene brine i ne sviđa mi se. Ta grobarska kuhinja.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 10, 2017 at 19:29

sto mu nisi ebao sve po spisku..mamu mu ebem

Reply
Hadži Dragan авг 10, 2017 at 19:31

Ima ko će to odozgo da reguliše!!! Pravda je spora,ali dostižna.

Reply
Hadži Dragan авг 10, 2017 at 20:25

Ovo je penal,kao i za grobare sinoć. Hahaha,tako je bre.

Reply

Leave a Comment