Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Ништа од Мијаиловића, Звезда без новајлија на Краснодар

Срђан Мијаиловић ипак неће поново обући дрес Црвене звезде.

Иако је било најављено да је већ све готово, негде је „запело“, па ће Звезда на Краснодар без појачања.

Звездан Терзић је кратко изјавио: „Нећемо никога доводити. Кратак је период да би се нови играч адаптирао на систем и тактичке захтеве тренера Милојевића.“

Тренеру Звезде остају практично само две опције. „Повратак“ Ле Талека у везни ред, иза Доналда, што није играо у овој сезони, што би проузроковало тандем Бабић-Савић у срцу одбране, односно рокаду Јовичић-Рачић, која не би условљавала додатна померања у тиму.

Врло је вероватно да ће Милојевић већ против Радника почети да у званичним утакмицама испробава опцију која ће бити одабрана за три више него битна меча за овај део сезоне, а која следе у наредних 15-ак дана…

Повезане вести

9 comments

Rudd Gullit i ja! авг 10, 2017 at 22:37

Račić na teren i jasno mu reći da mu je narednih desetak mečeva ‘prijemni’. Ili pokaži da si fudbaler ili kupi prnje. Ukoliko je iole ambiciozan, jedva će dočekati ovako nešto, a ukoliko se uplaši, takav igrač nam ne treba. On nije nikakvo dete, već čovek od gotovo dvadeset godina. Kad će iskoristiti šansu ako ne sad!?
Što se Mijalilovića tiče. drago mi je što nije došao. Ni po kojem osnovu ne bi bio pojačanje.

Reply
LA[K]I авг 10, 2017 at 23:56

Sto se Racica tice decko je amater golem. Ne igra tu ulogu ni trema ni mala minutaza, prosto decko nema pojma. Onaj ko je gledao njega kao omladinca ozbiljno se za*ebao. Kod decka nema ni trunke talenta. Dosta bi bolje bilo dati sansu Gobeljicu. Jeste da je i on prosek u SLS, ali je za Racica izmislio fudbal.

Reply
oknarb авг 10, 2017 at 21:29

качар би био топ појачање ,ако је бар у приближној форми као када је играо у херти али од те приче нема ништа

Reply
oknarb авг 10, 2017 at 21:28

само да нам не буде изговор повреда јовичића ако нас краснодар побиједи већ у првој утакмици

Reply
Estrella Roja авг 10, 2017 at 19:44

Ne treba odustajato od pojačanja pošto nemamo adekvatnu zamenu za Jovičića budući da su Gobeljić i Račić prosek i za našu jadnu ligu, ima još vremena da se reaguje a večerašnja utakmica mogla bi da bude pokazatelj naše slabosti veznog reda. Le Talek i Donald su loša kombinacija i to je već poznato. Francuz igra odlično u odbrani i ne bi bilo poželjno da se sad ruši teško stvorena koncepcija igre. Pominjao se danas Kačar, možda neki stranac koji će naslediti Donalda. U principu nama treba igrač za kratkoročan ugovor kao u NBA što se potpisuje, onda u zavisnosti od našeg evropskog iskustva ugovor se ili raskida ili produžava. Btw, drago mi je što Mićko nije postao naš igrač pa i ne doveli igrača umesto Jovičića.Tek smo počeli da se ratosiljavamo loših igrača, najmanje što nam treba je još jedan u nizu.

Reply
Josif авг 10, 2017 at 19:05

Pametna odluka.Niti treba gomilati igrace niti treba bacati pare niti moze Micko da zameni Jovketa.Idemo na ruse onim cime imamo.Favoriti su apsolutni nase ja da iskoristimo ako mozeme

Reply
LA[K]I авг 10, 2017 at 18:58

E sad smo u problemu. Sansu dati Gobeljicu pa sta bude. Ili to ili da menjamo formaciju. Bilo bi rizicno vracati Le Taleka na tu poziciju kad se covek vec uklopio sa Savicem na stoperu. Jos rizicnije bi bilo izaci na teren sa Racicem. To bi bio veliki hendikep za ovakvu utakmicu.

Reply
Hadži Dragan авг 10, 2017 at 19:18

Bravo Laki i ja sam za Gobelju, a da ostane ova formacija sa Le Talekom i Savićem pozadi. I Gobelja trči ko navijen.

Reply
LA[K]I авг 10, 2017 at 19:29

Pa realno ne vidim drugi nacin da se u ovoj formaciji izadje na terenu u Krasnodaru. Ili Gobeljic ili da menjamo formaciju na 4-4-2 (4-2-3-1). Svaka druga opcija = lak posao za Ruse.

Reply

Leave a Comment