Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда тренирала у Краснодару

Изабраници Владана Милојевића вечерас од 20 часова по локалном времену одрадили су тренинг на стадиону на којем их сутра очекује први меч у плеј-офу за Лигу Европе против Краснодара.

На 20 минута вожње од хотела где је смештена делегација Црвене звезде налази се велелепно здање, које ће наредне године бити један од стадиона домаћина светског првенства у фудбалу. Спољашњост овог спектакуларног објекта подсећа на колосеум и не одаје утисак да се унутар зидина налази прелеп фудбалски амбијент. Овај модерни стадион изазвао је позитивне реакције целе делегације црвено-белих и мало је рећи да су сви фасцинирани условима који су их дочекали. Највише пажње привукао је грандиозни ЛЕД екран који се простире изнад трибина око читавог стадиона. Наравно, прави утисак он  ће оставити сутра када укључи све сијалице и меч почне. О травнатој подлози и изгледу трибина, свлачионица не треба трошити много речи јер ће их наше фотофрафије много боље дочарати.

Након изласка на терен један од главних захтева тренера Милојевића био је да играчи осете травнату подлогу, што су они урадили кроз вежбу кратких пасова. Наравно, већи део тренинга био је базиран на игри између два гола и припреми за меч.

Куриозитет сутрашње утакмице јесте то што у редовима Црвене звезде наступа бивши играч Краснодара, а такође се у руској екипи налази један Србин, Михаило Ристић. Душана Анђелковића данас су са одушевљењем дочекали људи из Краснодара, са којима је сарађивао четири године. Искористили су прилику да евоцирају успомене на време када Краснодар није имао велелепни стадион, као ни овако велику улогу у руском и европском фудббалу.

Велико интересовање руских медија влада за сутрашњи меч. Зато је конференција нашег тренера Владана Милојевић померена након тренинга, како би руски медији стигли из кампа где се за меч припрема њихова екипа, а који је од стадиона удаљен нешто више од 40 минута вожње.

Повезане вести

5 comments

ReD авг 17, 2017 at 16:42

SAMO HRABRO

Reply
Verni do groba.Br.Cg. авг 17, 2017 at 10:29

Naprijed momci….sa VEROM U BOGA I U NASU CRVENU ZVEZDU

Reply
Boško 1963 авг 17, 2017 at 00:49

Ne sviđa mi se što igra Milić. Utakmica je kao izmišljena za malog Radonjića, jer je pred njim livada. Uz dužno poštovanje kvaliteta i učinka Milića, on to ne ume i ne može da iskoristi. Ali, kako god, napred momci. Za slavu naše Crvene zvezde!

Reply
Moskva авг 17, 2017 at 04:44

Radonjic ce rasturiti u drugom poluvremenu malo sporiu odbranu Krasnodara. Milojevic zna sta radi!

Reply
Drobnjak iz auta!!! авг 17, 2017 at 14:39

Ako ,ne daj boze, gubimo na polovremenu, tesko ce to da se desi posto ce se krasnodar povuci i cekati nas na kontre. Ali ako vodimo…..

Reply

Leave a Comment