Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Звездаши, дођите да напунимо Маракану, да нам будете ветар у леђа!“

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић позвао је данас наше навијаче да у реванш мечу против Краснодара испуне трибине стадиона Рајко Митић и помогну екипи да се, први пут после 10 година, пласира у групну фазу једног европског такмичења

„Драги звездаши из Србије, Космета, Републике Српске, Црне Горе, Македоније и целе дијаспоре, дођите да напунимо Маракану, да нам будете ветар у леђа, а ми ћемо се, као и до сада, борити за нашу Звезду“, поручио је Милојевић.

Погледајте и видео поруку:

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Zvezdas od 1958-e авг 20, 2017 at 16:03

Ја бих се на овој вести поред потврде доласка у четвртак, задржао мало и прокоментарисао Ристића и његов случај. Многи су били склони да га напенале по систему куд сад да заиграш баш против нас? Кључна ствар су катастрофални потези спортског сектора и управе у задње две године. Онај тандем највећих шарлатана у историји Звезде, Божовић-Раосављевић, је упорно држао тог дечка на левом беку (пречесто као резерву рупчаги Анђелковићу), уместо на својој природној позицији. На то се надовезала хронична беспарица и суманут потез управе да га прода, уместо да му да слободу на левој страни и направи пуну афирмацију Рилета у овој сезони и прода га за веће паре. Не, они доводе нови скупи промашај звани Ретардињо и пуцају себи у здраву ногу. Па шта сте очекивали од дечака? Да бојкотује нови тим? Па тамо се глава губи (или барем ноге) и за мање. Дечко је само желео да покаже шта смо изгубили, а јесмо. Замислите Срнића и Рилета (овако како сад играју) по крилима, Боаћија/Пешића у центру и Кангу у средини. Бранка (на жалост повређен) и Доналда у маневру и Жулета, Савића, Ле Талека и Родића назад уз Борјана на голу. А тек резерве Радоња, Аџић, Милић (прецењен), Гобељић, Бабић, Милијаш, Вучићевић итд. Два тима комотно. Један за Европу и један за домаћу радиност. Али за просутим млеком не вреди плакати. Надајмо се најбољем у четвртак и проласку у ЛЕ, иначе оде нам пола тима за које постоји добра понуда. А ми да се ћерамо по српске стрњике и ливаде, па шта буде. Није добро у том случају.

Reply

Leave a Comment