Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Лесор: Велики рад, изазов и прилика за мене

Најновије појачање КК Црвена звезда мтс Француз Матиас Лесор допутовао је у недељу у Београд. У понеделљак следе лекарски прегледи и први тренинг са новим саиграчима.

Најновије појачање КК Црвена звезда мтс, Матиас Лесор допутовао је у недељу у Београд, и прикључио се свом новом тиму, са којим је потписао трогодишњи уговор.

Млади француски центар, који је прошле сезоне био једно од најпријатнијих изненађења француског првенства, није по доласку на аеродром „Никола Тесла“ крио задовољство потписивањем уговора са евролигашким клубом, а за почетак најавио је велики рад, како би се што пре уклопио у тим, који је са припремама почео пре 12 дана.

Велико ми је задовољство што сам коначно ту, у Београду и новом клубу, Црвеној звезди која представља мој избор, и велику прилику за мене. За почетак, оно што је сигурно, знам да ме очекује велики рад, како би се што пре уклопио у тим. Знам да је екипа измењена, има и доста младих али и искусних играча, квалитетна и жељна доказивања и успеха. Моје је да се што пре адаптирам на нову средину, како би на терену давао свој максимум. Не могу да дочекам да заиграм у атмосфери и пред навијачима који су посебни и који праве јединствену атмосферу у Европи – рекао је приликом доласка нови центар црвено-белих Матиас Лесор.

Француза у понедељак очекују обавезни лекарски тестови, а већ током поподнева упознаће се са новим саиграчима, тренером Душаном Алимпијевићем и стручним штабом, са којима ће сарађивати у новој сезони у дресу КК Црвена звезда мтс.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

Djordje авг 21, 2017 at 22:57

kovje radi se na jednom vrhunskom dobrom pojacanju na poziciji plejmekera.

To bi trebalo da bude poznato za neki dan. Ali taj igrac sto treba da dodje ima

iskustvo igranja Evropi i u Evroligi. Tako sam cuo. A onda za kraj treba

dodje i jedan igrac. I to ce verovatno biti na poziciji centra.

Reply
kovje авг 21, 2017 at 10:15

ovo ne mirise na dobro ,kraj avgusta a plej ni u najavi

Reply
Србин са Космета авг 22, 2017 at 23:59

Пре месец дана сам написао онима што су паничили,полако имаћемо одличну екипу,стићи ће и плеј и још један играч.Паметно што Човић и Ристовић не журе,боље је тако.Осећам да ће бити два сјајна,врхунска играча у рангу Фелдина.

Reply

Leave a Comment