Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенска кошаркаКлупска дешавањаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Кошаркашице, правац на Калиш!

ККЖ Црвена звезда организује бесплатан камп на Звездиним теренима на Малом Калемегдану за младе кошаркашице генерације 2004. и млађе. Камп ће се одржавати свакога дана од 28.08. до 03.09. од 19 до 21 час.

ККЖ Црвена звезда организује бесплатан камп на Звездиним теренима на Малом Калемегдану за младе кошаркашице генерације 2004. и млађе. Камп ће се одржавати свакога дана од 28.08. до 03.09. од 19 до 21 час на месту где је кошарка на овим просторима начинила прве кораке.

Овим путем упућујемо отворени позив свим младим кошаркашицама које желе да унапреде своје кошаркашко знање, технику и тактику под надзором тренера женске кошаркашке секције Црвене звезде Драгана Вуковића, Предрага Станојчића и Немање Ламбергара. Након верујемо успешног, али сигурно напорног тренинга, полазнице ће имати прилику да покажу стечено знање на полигону вештина, али и у такмичењу у шутирању.

Изузетно важно је истаћи да ће на теренима на Малом Калемегдану бити и председница ККЖ Црвена звезда Наташа Ковачевић и прослављена српска репрезентативка Соња Петровић, као и чланови првог тима ККЖ Црвена звезда које су шампионке Србије! Наташа и Соња ће са полазницима кампа делити више него богато кошаркашко, али и животно искуство, а сигурно је да ће полазнице имати много тога да науче од њих.

Поред свега наведеног, све полазнице очекује и освежење, мајице, као и захвалница по окончању напорних тренинга. Баш као и сам тренинг камп и то је у потпуности бесплатно.

Позив је отворен!

Све заинтересоване могу да се пријаве на следећи начин:
мејл: office@kkzcrvenazvezda.rs
телефон: 064-814-9009
Контакт особа је Немања Ламбергар, један од тренера ККЖ Црвена звезда.

Звездашице и кошаркашице, видимо се на Калишу!

Повезане вести

Leave a Comment