Moja Crvena Zvezda
Архива

KK Crvena zvezda dobija trenažnu halu

KK Crvena zvezda

Kako „Mondo“ prenosi, košarkaški klub Crvena zvezda mogao bi vrlo brzo da trajno reši pitanje trenažne hale.

Nekoliko dana pošto je sa apelom za podršku u javnost izašlo rukovodstvo Košarkaškog kluba Crvena zvezda, iz Ministarstva za sport poručili da nisu odustali od doniranja trenažne hale crveno – belima.

Državni sekretar u Ministarstvu za sport Slaviša Zlatanović izjavio je za „Press“ da nije tačno da je država odustala od toga da pored Partizana, i Crvena zvezda dobije halu za treninge.

„Bivši predsednik Zvezde Vladislav Lučić bio je kod nas na sastanku kada je dogovoreno da ministarstvo pomogne izgradnju trenažnih hala. Mi smo taj projekat uradili, a klubovi su dužni da pronađu adekvatno zemljište, ali nam do sada nije stigao odgovor iz Zvezde“, rekao je Zlatanović.

Generalni menadžer Crvene zvezde Mirko Pavlović se početkom nedelje oglasio u medijima povodom izlaska ekipe iz hale Pionir  zbog neplaćenih dugovanja.

On je pozvao na pomoć crveno-belima i ispunjenje obećanja datog u vezi sa projektom izgradnje trenažne hale za beogradski klub, koji je u međuvremenu izbegao stečaj, započeo reorganizaciju i napravio najmlađi tim u ligi.

Повезане вести