Док чекамо прву утакмицу у групној фази лиге Европе у којем ће наша Црвена звезда да дочека БАТЕ Борисов 14. септембра на нашем стадиону, уживајмо још једном у головима који су постигли Звездини хероји на путу до групне фазе Лиге Европе.

Подсетимо се, Црвена звезда је прво избацила Флоријану са Млате, затим Казакхтански Иртиш, онда Спарту из Прага и на крају богати Краснодар који је прошле године играо нокаут фазу Лиге Европе!

Прочитајте још  Све јачи темпо на Кипру

Велике победе су извојевали Звездини хероји, играли су фантастично, тим је дисао као један, постигли неке спректакуларне голове и вратили Црвену звезду где јој је место.

Зато се надамо да наредна 3 дана неће донети никакве турбуленције у тиму и да ће овај тим, тим који је након 10 тешких година извојевао поново улазак у неко европско такмичење остати на окупу и да ћемо онда од 14. септембра кренути у нове победе и да ће одмах на старту да падне гост из Белорусије, а онда редом и остали, јер уз овај тим и овај стручни штаб, уз Звездине хероје све је могуће!

Прочитајте још  Кренули и омладинци

Уживајте још једном у головима који су нас довели до групне фазе Лиге Европе! Било је заиста прелепих, али сви једнако битни!

 

Подели

Коментари

1 Коментар на "Звездини голови на путу до Лиге Европе! (ВИДЕО)"

Обавести ме о
avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
Поређај по:   најновијим | најстаријим | највише гласова
Бојан
Гост

Јако лепа идеја прегледа голова.
Било би лепо да иду сви голови (и противнички) како је текао резултат.
Такође са Спартом је прва утакмица била код нас.

поздрав