Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеОсталоФудбал

Звездини голови на путу до Лиге Европе! (ВИДЕО)

Док чекамо прву утакмицу у групној фази лиге Европе у којем ће наша Црвена звезда да дочека БАТЕ Борисов 14. септембра на нашем стадиону, уживајмо још једном у головима који су постигли Звездини хероји на путу до групне фазе Лиге Европе.

Подсетимо се, Црвена звезда је прво избацила Флоријану са Млате, затим Казакхтански Иртиш, онда Спарту из Прага и на крају богати Краснодар који је прошле године играо нокаут фазу Лиге Европе!

Велике победе су извојевали Звездини хероји, играли су фантастично, тим је дисао као један, постигли неке спректакуларне голове и вратили Црвену звезду где јој је место.

Зато се надамо да наредна 3 дана неће донети никакве турбуленције у тиму и да ће овај тим, тим који је након 10 тешких година извојевао поново улазак у неко европско такмичење остати на окупу и да ћемо онда од 14. септембра кренути у нове победе и да ће одмах на старту да падне гост из Белорусије, а онда редом и остали, јер уз овај тим и овај стручни штаб, уз Звездине хероје све је могуће!

Уживајте још једном у головима који су нас довели до групне фазе Лиге Европе! Било је заиста прелепих, али сви једнако битни!

 

Повезане вести

1 comment

Бојан авг 29, 2017 at 10:21

Јако лепа идеја прегледа голова.
Било би лепо да иду сви голови (и противнички) како је текао резултат.
Такође са Спартом је прва утакмица била код нас.

поздрав

Reply

Leave a Comment