Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПријатељске утакмицеПрипремеРукомет

Рукометаши у Бањалуци, пријатељска утакмица против Борца у 19 часова

РК Црвена звезда ће сутра у гостовати у Бањалуци и одиграти пријатељски меч са домаћим Борцем, у „Борику“.

Црвено-бели су се у суботу увече вратили из Темишвара, где су на турниру одиграли прве утакмице током припрема за нову сезону. Звезда је минимално поражена у обе утакмице против домаће Политехнике и екипе Баја Маре. Црвена звезда је пружила одличан отпор екипама чије првенство почиње већ наредног викенда. Након напорног рада у Вршцу и турнира у Румунији, екипу Ненада Перуничића очекује још једна провера.

Већ сутра ујутру црвено-бели ће кренути у Бањалуку на пријатељски меч са Борцем. Очекује нас пун „Борик“ и леп, рукометни амбијент, што очекује и Звездин репрезентативац Младен Шотић.

Очекује нас добра провера против Борца, надамо се и пуна хала и леп амбијент. Ми полако улазимо у ритам утакмица и чекамо почетак првенства. Поздрав за Бањалуку и позивамо их да дођу у што већем броју на утакмицу.“

Шта да кажем, а да се не поновим. Биће то дуел два пријатељска клуба у којима играју момци исте вере и нације. Та 1994. година остаће ми заувек у памћењу, често ми прођу слике атмосфере кроз главу. Драго ми је да смо бар на тренутак људима скренули размишљање са туробних ствари. Ситуација је сада, хвала Богу, много боља, а пријатељство и нераскидива веза са народом у Републици Српској вечни. Очекујем добру атмосферу, много лепих потеза и пуне трибине„, рекао је Ненад Перуничић за Глас Српске.

Пријатељска утакмица против Борца почиње у 19 часова.

Након Бањалуке, уследиће мини одмор после којег следи завршни део припрема за шампионат који стартује 23.септембра. Разлог за касни почетак првенства није познат.

Повезане вести

Leave a Comment