Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Почело уклањање траве

Након два дана „мировања“ током којих су просуте хемикалије уништавале све бактерије, на главном терену стадиона „Рајко Митић“ поново је живахно и радно.

У четвртак, 31. августа, почело је скидање старе травнате подлоге. На терену се налазе машине и уклањање траве ће бити завршено већ данас, а онда следе радови на подлози и припреме за постављање нове траве.

Радови се одвијају према унапред утврђеном плану, и биће завршени на време.

Клуб је искључиво средствима солидарности УЕФА намењеним свим европским клубовима највишег ранга, па и нашим, обезбедио да до прве наредне утакмице у којој ће Црвена звезда бити домаћин, Маракана добије нову травнату подлогу на главном терену.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

Vladimir Teske авг 31, 2017 at 17:25

Priključite najzad i grejače. Ide zima i evropske utakmice – možda će zatrebati…

Reply
LA[K]I авг 31, 2017 at 14:03

Odlicno, jos stolice na severu da zamenimo i bice nam odlican stadion za Evropu!

Reply
kastiljo авг 31, 2017 at 14:56

Ne znam kakvo je stanje stolica na juznoj tribini gde je stoka frustrirana palila ko po obicaju…?

Reply
LA[K]I авг 31, 2017 at 16:26

Sigurno da nije dobro, ali mislim da ipak steta nije velika i da se ne radi o velikom broju stolica. Treba napraviti pravilnik kojim ce za svaku unistenu stolicu protivnicki klub morati da plati minimum 500 evra. Kako kad to grobari urade nama, tako i kad mi to uradimo njima. Ili ce se oni civilizovati milom ili im klub vise nece organizovati gostovanje na Marakanu. Ali to je nazalost sve u domenu nase ideje i daleko je od realizacije. Dok se to ne realizuje, a tesko ce u narednih 20 godina da budemo realni, moracemo da trpimo horde indijanaca na nasem stadionu.

Reply

Leave a Comment