Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Познате цене пакета улазница за Лигу Европе

Продаја пакета преко интернета почиње у среду, 6. септембра.

ФК Црвена звезда обавештава своје навијаче да ће се за утакмице Лиге Европе које ће Црвена звезда играти на свом стадиону, улазнице продавати како у пакетима, тако и појединачно.

Продаја искључиво пакета улазница за све три утакмице почеће у среду, 6. септембра и то преко сајта iticket.rs. Продаја пакета на благајнама почеће у петак, 8. септембра, у исто време када почиње и продаја појединачних карата за утакмицу Црвена звезда — Бате Борисов. И пакети карата, као и појединачне карте за БАТЕ, продаваће се све до почетка утакмице са белоруским тимом.

Важна информација која ће обрадовати све власнике сезонских карата гласи: Сезонске карте 2017/18 важиће и за групну фазу Лиге Европе! Међутим, сви власници сезонских карата ће морати да на благајнама стадиона „Рајко Митић“ у периоду од петка, 8. септембра до понедељка, 11. септембра (рачунајући и дане викенда), од 11 до 19 часова, преузму бесплатно свој пакет карата за исту трибину за коју имају купљену сезонску карту. Напомињемо да само власници купљених сезонских карата (не и власници бесплатних сезонских) могу да добију пакет карата за Лигу Европе.

На благајнама ће посебан шалтер бити издвојен за власнике сезонских улазница који преузимају пакете. Сезонске карте се од првог дана септембра више неће налазити у продаји.
Цене пакета улазница су:

Север и југ: 3,500 рсд;
Исток: 6,500 рсд;
Запад: 7,500 рсд;

Улазнице за ВИП галерију неће моћи да се купе преко интернета.

Цене појединачних улазница за утакмице у групној фази су следеће:

Север и југ: 1,200 рсд;
Исток: 2,500 рсд;
Запад: 3,000 рсд;

Четвртак, 14. септембар, 21:05, стадион „Рајко Митић“. Видимо се!

Повезане вести

24 comments

Нолле Нолле сеп 1, 2017 at 13:47

Поједини звездаши из фотеље би хтели јак тим,да се не продају играчи,и да играмо европу а скупе им карте ! Карте би ја ставио још бар 30% више.Гледаш Арсенал за 10€ и много ти.Е,мој ти !?

Reply
sladajac авг 31, 2017 at 23:42

Jos 24h. nade da dovedemo Kataia,posto ga maltene teraju na silu da ode iz Alavesa.Terza reaguj,jedino ako Miloje nije za njega zato sto ovaj slabo ucestvuje u fazi odbrane…

Reply
selektorDMbgd авг 31, 2017 at 22:56

Pozdravljam odluku kluba iz vise razloga.

Prvo, imam godinama sezonsku za istok (porodicnu 1+1 koja me sa popustima jer idem na svaku tekmu, i dve clanarine kostala ukupno 5.500 dinara) i naravno bio sam spreman da kupim paket za sve 3 tekme za mene i sina. Zahvalio bih se na ovom gestu uprave, cini se da su ipak shvatili da nekad treba zahvaliti i nama koji smo tu i kad na stadionu hiljadu, i kad 50.000 ljudi. Da ne pominjem koliko puta pusten zadnjih godina besplatan ulaz. No dobro. Eto setili su se i nas. Uz to, ovo jeste dobra i potrebna packa, zvezdasima iz Bgd i blize okoline da kupuju sezonsku i budu uz klub uvek, a ne samo kad ide dobro. I da podsetim da su pozivali na kupovinu sezonskih kad su pustili karte za Krasnodar i Partizan. A ponavljam moje 2 sezonske za istok sam isplatio i pre Krasnodara.

I uopste ne kazem da nije skupo. Skupo je. Al posle 10 godina cekanja, sacuvanog tima, i mozda najvaznije dopadljivog fudbala, zar je puno odreci se par hiljada dinara. A izvinte, a kako vracati dug, cuvajuci tim, sem povecanim prihodima po svim osnovama, a jedan su i karte.

Da ne duzim. Ne pametujmo mnogo, i dajmo sve od sebe za novi san – prolece u Evropi. Dal realno – mozda i nije, al evo ja prvi nisam ocekivao da mozemo proci ni Spartu ni Krasnodar pa prodjosmo.

Idemo Delije. Za Zvezdu na putu laganog povratka na pravi put. Ne trebaju dobrovoljni prilozi, kupi kartu i pomozi klubu koji volis.

Reply
zvonimir blagojevic авг 31, 2017 at 22:00

nisu zvezdasi samo u bg-u…..sezonska je samo za „beogradjane“

Reply
Apostle Serbian авг 31, 2017 at 20:03

Samo da pozdravim administratore ovog sajta, koji onako demokratski neke komentare stavljaju na cekanju, zbog moderacije (iako nikog ne vredjaju), a neke puste odmah…. Danas sam najmanje ocekivao od vas da ce te me razocarati… Srdacan pozdrav,

Reply
Apostle Serbian авг 31, 2017 at 18:47

Da li su navijaci makar malo doprineli ulasku nase Crvene Zvezde u ligi evrope?!? Izgleda da nisu, jer sa ovim cenama karata ne moze se reci da su navijaci makar malo „premirani“, kao strucni stab i fudbaleri… Znam da treba klub da zaradi i da treba da se kupuju karte… ali… za mene i mog sina za paket na zapadu treba da izdvojim cetvrtinu plate, za nekoga je to i polovina plate… Izgleda da je Crvena Zvezda zaboravila da su sem nje i njeni navijaci isto tako u dugovima…. Jedino su „sezonci“ dobro prosli. A, ja, koji sam na svaku utakmicu isao (iako nemam sezonsku kartu), mogu da grizem nokte… Mozda su na ovaj nacin hteli da kazu da kupujemo sezonske karte… Iskreno, nisam siguran da ce „Marakana“ biti puna na ovim utakmicama… Mozda protiv Arsenala…

Reply
Hadži Dragan авг 31, 2017 at 19:42

A što ne kupiš sezonsku?Mene je za istok koštala samo 3500 din,plus godišnja članarina 1000din. Pa ti sad vidi da li se isplati biti član kluba i imati sezonsku ili ne!!!

Reply
Apostle Serbian авг 31, 2017 at 19:49

To je vec drugo pitanje.. ovde je rec o tome da su karte ipak skuplje, nego sto se to ocekivalo… Sta je to utakmica protiv Krasnodara manje zanimljiva, nizerazedna u odnosu na utakminu sa Bateborisovim, pa je bila skoro duplo jeftinija….
Ne znam… vidicemo, nadam se da ce odziv navijaca biti dobar. Vidimo se ovde posle 14.09. da razmenimo komentare….

Reply
Hadži Dragan авг 31, 2017 at 19:46

Da te pitam,ako imaš tako malu platu,što sin i ti ne idete na jug ili sever,nego zapad?Mojne da se foliraš ovde.

Reply
Apostle Serbian авг 31, 2017 at 19:55

Sin mi ima 13 godina. Ne zelim da dodje u rizik da se povredi na severu… a, bilo je situacija kada su kod golova skakali jedno preko drugih… o jugu razmisljam isto kao i o tv prenosu….

Reply
Apostle Serbian авг 31, 2017 at 19:58

I kad mi vec postavljas pitanja, da pitam i ja tebe nesto…. Zato utakmica protiv Bateborisova duplo vise vredi od one protiv Krasnodara… Koji su to kriterijumi uticali na vrednost-cenu karte sto se tice ove dve utakmice?

Reply
Hadži Dragan авг 31, 2017 at 21:38

Kriterijum igranja u grupnoj fazi vrv.Brate kupiš sezonsku i ne brineš.

Apostle Serbian авг 31, 2017 at 22:37

da… do ulaska u grupnoj fazi bila je parola: „navijaci pomozite , zajdno mozemo sve“… Sad kad smo usli u grupnoj fazi, sad ce mo malo da vas sisamo….

sladajac сеп 1, 2017 at 00:03

Nejce niko nikog da sisa nego ako hocemo da zadrzimo Kangu ,Boacia,Donalda celu ekipu na okupu onda moraju i navijaci da pomognu tako sto ce da kupe kartu i prihod od jedne utakmice mil,evra…..

Hadži Dragan авг 31, 2017 at 21:41

Kad smo postali šampioni Evrope 91-e, sve utakmice osim sa Bajernom (sever) sam gledao sa juga i ništa mi nije falilo,veruj mi.

Reply
bata авг 31, 2017 at 20:49

Ukljuci mozak i kupuj sezonsku .

Reply
sladajac авг 31, 2017 at 23:14

Prestani da kukas,lazni navijaci ,ovamo dajte br.ziro racuna da uplatimo po 10€ a sad kukas skupa ti karta.Ostani kod kuce i gledaj na tv-u.Sin ti ima 13g.pa ja sam sam 150km.putovao u BG. i gledao sa Severa utakmice mog voljenog kluba u njegove godine.

Reply
Backo авг 31, 2017 at 23:36

Druze, i razumem te i ne razumem te… Jesu cene nesto skuplje, jer se u celoj zemlji ima malo para, ali kao prvo – moze im se, kao drugo – imaju svo pravo da povecaju cene karata, jer igramo u LE, trece – pitas po cemu se razlikuje utakmica sa Bate-om nego od one sa Krasnodarom, pa je veca cena karata, prosto – igramo u LE! I jos nesto te tek ne razumem – kazes da ides na svaku utakmicu, zasto onda nisi, pobogu, kupio sezonsku?!

Reply
monako сеп 1, 2017 at 11:30

Zasto mislis da je merilo sezonska karta.Evo ima primera ja koliko ih znam da su redovniji na utakmicama nego oni sa sezonskim kartama.Cisto da se razjasne neke stvari.

Reply
Backo сеп 1, 2017 at 12:00

To je druga stvar – koliko i kada ce ko da dolazi na stadion da gleda utakmicu, jer nismo pricali o broju navijaca koji dolaze na stadio ili ne dolaze…
„Apostle Serbian“ je zapoceo diskusiju da su ove karte za LE skupe (sto i jesi). Zato mi nije jasan zasto onda nije uzeo sezonsku (ako vec dolazi na svaku utakmicu (kao sto je i sam rekao)), jer bi ih do sada vec 3 puta isplatio…!
Razumes sada poentu mog prethodnog komentara?

Reply
kastiljo авг 31, 2017 at 17:28

Mnogo me interesuje sta bi bilo da je Mrkela ovako ko Iliev vileneo na konferenciji za stampu…Niko ni da pisne ne sme i na ovome ce se zavrsiti…

Reply
kastiljo авг 31, 2017 at 19:03

Da se nadovezem iako nije tema…Covek je ladno rekao,a nijedan medij to u pisanoj formi nije preneo,citiram : “Ovo pitanje se vise njemu nece postaviti !!!“ – Inace,ako neko zeli da pogleda moze da skroluje,postoji na yt snimak promocije Ozegovica,do sada NEVIDJENO ponasanje jednog sportskog radnika,NE-VI-DJE-NO ! ! ! ! Opet ponavljam,ne daj boze da je neki zvezdin celnik onako pricao sa novinarima,ne bi nas vadili iz usta mesec dana,neki bi cak bojkotovali klub…Inace pitanje je postavio novinar zurnala,udjite pa pogledajte ima li reci o tome na portalu…

Reply
LA[K]I авг 31, 2017 at 23:25

To sam i ja primetio. U ozbiljnoj zemlji novinari bi napustili koferenciju, u Srbiji jedan klub ima svoje novinare i daje im pitanja koja ce da postave. I to pitanje u vezi Zvezde je namesteno kako bi Ilijev odglumio svoju ulogu, jako lose ako mene neko pita, ali mu je proslo. Cilj toga je da smeksa Grobare koji su ogorceni dolaskom Ozegovica. I ono pitanje „Gde si poceo da treniras?“ hahah, mislim stvarno… Komedija od kluba. A sto se Ozegovica tice njega mi je tesko da komentarisem. Decko zbog kog sam pljuvao klub kada ga je oterao i koji je pricao kako mu je san da proslavi titulu sa Delijama ispred severa sada je uradio ovo… Stvarno me je mnogo razocarao, jednako kao Stojkovic 2010. Bio je deklarisani Delija i kidao protiv Partizana gde god je igrao… Mnogo me je razocarao.

Reply
Shone авг 31, 2017 at 16:46

Sjajna vesta za nas sa sezonskim, bice ovo dobra jesen.

Reply

Leave a Comment