Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездине девојке стартовале победом у новом шампионату

ЖФК Црвена звезда савладала ЖФК Пожаревац 2:0, на старту новог првенства Србије у фудбалу за жене. Стрелци Тенков и капитен Катарина Ђорђевић.

Успешан старт Звездиних девојака, савладан је Пожаревац у премијерном мечу. Иако је по распореду 2.коло, јер су мечеви 1.кола одложени, ово је била прва утакмица у новој сезони.

Рутинска победа Звезде, која је славила головима Миреле Тенков и Катарине Ђорђевић. Тенков је довела црвено-беле у предност у 26.минуту, искористила је одличан пас у простор Јоване Аранђеловић, и хладнокрвном реализацијом постигла први гол у сезони. На самом старту другог полувремена, капитен Катарина Ђорђевић је прихватила лоше испуцавање противничког голмана, и лепим ударцем са ивице 16 метара потврдила прва три бода, а тренерски тандем Петровић-Радука је тако дебитовао победом.

Црвена звезда је у Пожаревцу наступила у саставу: Петковић, Крстић, Миладиновић, Аранђеловић, Вуликић, Т.Ђорђевић, Стојановић, Марковић, Савановић, К.Ђорђевић (капитен), Тенков.

У среду се играју утакмице одложеног 1.кола, Црвена звезда гостује у Новом Саду екипи Војводине (16:30). А већ у наредном колу Црвена звезда ће у дербију дочекати шампиона, суботички Спартак.

Повезане вести

1 comment

mmm сеп 4, 2017 at 10:52

Bravo za Zvezdine devojke.

Reply

Leave a Comment